2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

,

annem diyo ki benim gibi olacan diye çok korktum ben

Ben dün söyledim eylülden sonra düşünüyoruz diye. Biz hazır değiliz daha diye takılmaya başladılar bana. Biri yurt dışına gitti zaten kalıcam dönmücem diyor, kayınvalidem bende tatile gidiyorum diyor. İstemiyorlar sanki daha.

benimkiler çok mutlu oldu

Insallah canim valla senin ici tele yuklefim yari tekrarmi vericen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrarda almadılar sonuc ne zaman cıkar bılemem dedi laboratuvardaki adam

öle yapıyorum sabır diliyorum rabbimden umarım senin gibi olur bende de

aynen öle hepsini anlatcam bebişime olursa sizleride tabi

Canım üzme kendini hem bebişe zarar :) sonucu bir gün geç öğreneceksin sadece bak sen kaç gün bekledin sadece bir güncük daha kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sendeki şansa bak ya benim gibi oldun bende gidicektim bugün dr a tam son dk bi pürüz cıktı iptal oldu ama seninkini cok mrk ediyorum :)

bende cok merak edıyorum napsam ki ya poff unutmalıyım

Canım üzme kendini hem bebişe zarar :) sonucu bir gün geç öğreneceksin sadece bak sen kaç gün bekledin sadece bir güncük daha kaldı

haklısın canım doğru bir güncük daha

Guzel topicin guzel arkadaşları lutfen bana bir fikir verin benim yumurtlama tarihim yeni gecti sayilir bat 6 haziran demistim yani 11 gun falan var burdaki heyecani gorunce benimde icim kipir kipir oluyor heyecanlaniyorum sonra da kendimo frenlemeye calisiyorum cok umutlanmamak icin sonrasinda umutlaninca insan daha cok uzuluyor cunku .ama aklimdan da silemiyorum ne yapmaliyim yaaa sizce aslında kafami mesgul edecek bircok işim olmali ogretmenim ve karneler yaklasiyor sinav yap sinav oku notlari gir bir suru telas var ama ben bu telaselere dalip bebis hayalini unutamiyorum :84:keske ayin 6 sina kadar unutsam.bu topice girmesem diyorim ama herkesi merak ediyorum :44:ve yine giriyorum bakalim nasil bi çözüm bulacagim onerilerinizi bekliyorum ve dualarinizi ins biz de seviniriz haziran da.

Kızlar bu arada kanda gebelik iliskiden kaç gün sonra belli olur sizce. Herkes farklı şey söylüyor. Lazere gidiyorum da.randevum haftaya. Ne olur ne olmaz test yaptırıp öyle gideyim riske atmayın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…