,
annem diyo ki benim gibi olacan diye çok korktum ben
Offfff saat ucten beri telefon elimde benim deesin ne tepki verdi cok zor gercekten beklemek.bu saatte idrar testi yapsan cikar mi ki ilk idrarla yapın diyorlar ya
Ben dün söyledim eylülden sonra düşünüyoruz diye. Biz hazır değiliz daha diye takılmaya başladılar bana. Biri yurt dışına gitti zaten kalıcam dönmücem diyor, kayınvalidem bende tatile gidiyorum diyor.İstemiyorlar sanki daha.
Insallah canim valla senin ici tele yuklefim yari tekrarmi vericen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öğrenemedım cihaz bozulmuş
listeye yazdıramadan hamile kaldığım içinson bat 10 mayıstı hamile kaldım yaz tatlım
Offfff saat ucten beri telefon elimde benim deesin ne tepki verdi cok zor gercekten beklemek.bu saatte idrar testi yapsan cikar mi ki ilk idrarla yapın diyorlar ya
Pişmiş tavuk misali ne çektiiiiiiiiin be pettyy
Sabir de uzulme bosver sonucta sonuc degismick benim oglum adetten 3 gun sonra bile idrar rlyestnde cikmadi fena bisey.. Kanda cikti bi tek. Bence kan testini bekle ya da ozel labaratuara basvur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yap bebeğim ses idrar testini valla eroyin bağımlısı gibi test bağımlısı olduk
aynen öle hepsini anlatcam bebişime olursa sizleride tabi
Sendeki şansa bak ya benim gibi oldun bende gidicektim bugün dr a tam son dk bi pürüz cıktı iptal oldu ama seninkini cok mrk ediyorum :)
Canım üzme kendini hem bebişe zarar :) sonucu bir gün geç öğreneceksin sadece bak sen kaç gün bekledin sadece bir güncük daha kaldı
tekrarda almadılar sonuc ne zaman cıkar bılemem dedi laboratuvardaki adam
Canim ben yerinde olsam mumkunse sabah kalktigim gibi kan testi yaptiririm
gitcem zaten cnım aynı kandan çalışılcak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?