Başka bir hastaneye gitsen de olurdu aslında ama böyle de çok heyecanlı. Ben bile burdan heyecan yaptım :) sabır canım sabır guzel haberler alacaksın ınşallah
Guzel topicin guzel arkadaşları lutfen bana bir fikir verin benim yumurtlama tarihim yeni gecti sayilir bat 6 haziran demistim yani 11 gun falan var burdaki heyecani gorunce benimde icim kipir kipir oluyor heyecanlaniyorum sonra da kendimo frenlemeye calisiyorum cok umutlanmamak icin sonrasinda umutlaninca insan daha cok uzuluyor cunku .ama aklimdan da silemiyorum ne yapmaliyim yaaa sizce aslında kafami mesgul edecek bircok işim olmali ogretmenim ve karneler yaklasiyor sinav yap sinav oku notlari gir bir suru telas varama ben bu telaselere dalip bebis hayalini unutamiyorum :84:keske ayin 6 sina kadar unutsam.bu topice girmesem diyorim ama herkesi merak ediyorum :44:ve yine giriyorum bakalim nasil bi çözüm bulacagim onerilerinizi bekliyorum ve dualarinizi ins biz de seviniriz haziran da.
Kızlar bu arada kanda gebelik iliskiden kaç gün sonra belli olur sizce. Herkes farklı şey söylüyor. Lazere gidiyorum da.randevum haftaya. Ne olur ne olmaz test yaptırıp öyle gideyim riske atmayın diyorum
Canım yeni başladığın dönemde pek çıkmıyor akıldan yine de rahat olmaya çalışGuzel topicin guzel arkadaşları lutfen bana bir fikir verin benim yumurtlama tarihim yeni gecti sayilir bat 6 haziran demistim yani 11 gun falan var burdaki heyecani gorunce benimde icim kipir kipir oluyor heyecanlaniyorum sonra da kendimo frenlemeye calisiyorum cok umutlanmamak icin sonrasinda umutlaninca insan daha cok uzuluyor cunku .ama aklimdan da silemiyorum ne yapmaliyim yaaa sizce aslında kafami mesgul edecek bircok işim olmali ogretmenim ve karneler yaklasiyor sinav yap sinav oku notlari gir bir suru telas varama ben bu telaselere dalip bebis hayalini unutamiyorum :84:keske ayin 6 sina kadar unutsam.bu topice girmesem diyorim ama herkesi merak ediyorum :44:ve yine giriyorum bakalim nasil bi çözüm bulacagim onerilerinizi bekliyorum ve dualarinizi ins biz de seviniriz haziran da.
idrar testi yaptım kızlar başka marka bundan önce yaptıgımdan daha silik çıktı hayırlısı
Kızlar bu arada kanda gebelik iliskiden kaç gün sonra belli olur sizce. Herkes farklı şey söylüyor. Lazere gidiyorum da.randevum haftaya. Ne olur ne olmaz test yaptırıp öyle gideyim riske atmayın diyorum
Canim benim adet gunum 22 56 cikti 5gun gecti 356cikti iki gubde ikiye katliyo ben 8 de yumurtladim sen kacinci gunu nde yaptirdin ben doktora gitmedim daha pazartesi gitcem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim adet günüm 13 üydü, 14ünde yaptırdım testi, ben adet biter bitmez yumurtladım acaba erken döllenme olduğu için değer böyle çıktı
idrar testi yaptım kızlar başka marka bundan önce yaptıgımdan daha silik çıktı hayırlısı
Bence artık test yapma kendine eziyetten başka bişey değil çünkü, yarın ki kan sonucunu bekle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım erken gebelik testi denedin mi. Yarina kadar kaç test yapacaksın kimbilir :)
Bu akşam itibariyle tekrar başladık bakalım çalışmayaKızlar şu bahsettiğiniz iphone a yüklenen ovulasyon takvimini eşimin iphone una yükledim artık dedim sorma bana kendin takip et
Bu akşam itibariyle tekrar başladık bakalım çalışmayaKızlar şu bahsettiğiniz iphone a yüklenen ovulasyon takvimini eşimin iphone una yükledim artık dedim sorma bana kendin takip et
İyi yapmissin baksın sana sormasın ona gorede heheheh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni yormasın görevini bilsin eve yorgun gelmesın
Valla keyfi bilir bebeği benden çok o istiyor ağlamayan bebeğe meme yok hesabı uğraşsın bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?