Bebek için doktora giden arkadaslar smear testide yaptırdınızmı? Ben gecen yıl kontrol amaclı yaptırmıstım yarın doktora gıttıgımde yaptırsammı acaba onuda
Bat 3 haziran benide eklermisiniZ aranıza yeni katıldım 😊
kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz? :18::18::18::18:
kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz? :18::18::18::18:
Benden istemedi doktorum
Adetini 7 gün geçtiysen ve olmadıysan gebelik testi yaptırdın mı
eğer adet düzensizliğiniz varsa adeti beklemeyin aradaki günü bırakın ve tekrar başlayın diyordu sanki ibrahim saracoğlu. bende kendisini takip ederimde aklımda böyle kalmış :) pko mu sende de?
Senden hangı tahlıllerı istedı doktorun tahlıllerın aynı gunde cıktımı hemen folık asıte baslattımı cok meraklıyım kusura bakma
yok canım adetim 7 gün geçmedi incir küründeki 7 günlük ara bitiyor. ben bu ay çatlama iğnesi oldum iğnenin üzerinden 17 gün geçti. idrarda negatif kan testi yaptırmadım.
bu konularda çok cahilim kusura bakmayın deneme sayısı derken 😔Canım hoşgeldin eklerim tabi ama deneme sayını da yazar mısın
bu konularda çok cahilim kusura bakmayın deneme sayısı derken 😔
Tesekkur ederım evet dr a gittim kan tahlillerimi yaptırdım bakalım sizde durumlar nasılHoşgeldiniz doktora gıttınızmı kontrol ıcın folık asıt fln içiyormusunuz hayırlısı olsun hakknızda
yani bebek için kaç aydır uğraşıyorsunuz demek istedim kuzum estağfurullah
Benim durumum biraz karısık vajinismustum son 2 aydır yendim sayılır yani bu ay çalışmalara basladık ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?