Kızlar bu arada cts benimde doktorumla ilk randevum. Doktor neler yapacak bileniniz var mı?
canım benımkı alttan muayene edıyor ama
slm kızlar sımd dr geldım 3 ay korunma verdi bazı testler verdı off canım cok sıkkın 3 ay nasıl gececek ben hmen denemelre baslamak ıstıyorum
slm kızlar sımd dr geldım 3 ay korunma verdi bazı testler verdı off canım cok sıkkın 3 ay nasıl gececek ben hmen denemelre baslamak ıstıyorum
Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek merak etme. Rabbim çok sağlıklı evlat verecek inşallah :)
Sağlığın için bekle canım ne kadar sağlıklı olursan gelecek olan bebişin o kadar sağlıklı olacak
Canım alttan muayeneyi bekliyorum zaten psikolojik olarak ona hazırladım kendimi. Smear testi falan alacaktır muhtemelen peki kan tahlili test vs birşeyler de yapar mı?
cok arstırdım ve bır dr vıdeoda onceden 3 ay 6 ay korunma onerıyorduk sımdı ıse gerek yok 6 ay sonra olan cocukta aynı hemen ardından olan cocukta aynı olacak dedı
mutluu yıllar canımmm doğum gunu hedıyen olsun kuzun en kısa zamanda gobusun dolsunGünaydın hanımlar bugün akşama kadar yokum, doğum günüm de bugüno sebeple kutlamalarla geçecek, yeni katılmlar olursa lütfen alıntı yaparak yazsınlar, kızlar sizde iletin lütfen isteye eklenmek isteyenleri listeden alıntı yapsınlar çünkü sayfa bayaa ilerler farkedemem :)
Ateş ölçümlerimi de yazıp gidiyorum
21.05 -- 36.1
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1
27.05 -- 36.2
Günaydın hanımlar bugün akşama kadar yokum, doğum günüm de bugüno sebeple kutlamalarla geçecek, yeni katılmlar olursa lütfen alıntı yaparak yazsınlar, kızlar sizde iletin lütfen isteye eklenmek isteyenleri listeden alıntı yapsınlar çünkü sayfa bayaa ilerler farkedemem :)
Ateş ölçümlerimi de yazıp gidiyorum
21.05 -- 36.1
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1
27.05 -- 36.2
canım benımkı alttan muayene edıyor ama
Kızlar hepinize günaydın. Petty bu sefer çok üzerine düşme bir şeyi ne kadar çok istersen bir terslik çıkıyor. Beklemek zor ama oluruna bırak. Benim hep sipariş verdiğim beklediğim bir şey olur. Ararım yok efendim daha gelmedi şöyle böyle derler. Geçenlerde gene bir şey sipariş ettim cuma görüşelim dedi adam ben dayanamadım perşembe aradım e haliyle gelmemiş, sonra cuma bütün gün elim tele gitti geldi mi gelmedi mi diye kendime bir saat koydum şu saate kadar aramaza ben arıcam diye koyduğum saatin dolmasına 10 dakika vardı ki adam aradı ürünüm gelmiş.
Günaydınnnnnn
Petty güzel haberi bekliyorum.
Gidiyorum canim simdi haber Veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?