2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami bu listeye beni de alır mısın :) ama hangi bilgiler gerekiyor anlamadım ben :/ deneme sayısı derken?
bu arada arkadaslar ben son gunlerde gariplikler görüyorum kendimde. tam olarak mide bulantısı değilde nasıl diyeyim olmayan kokular geliyor bana ve iğreniyorum. ama benden başka kimse duymuyor o kötü kokuları. mesela haftalardır balık pişirmediğim halde dun ev balık kokuyordu sanki. yine evin içinde köpek kokusu, sokakta açık havada (kapalı alanda saatlerce durmuş insanların yanına ilk girdiğin andaki gibi) ter kokusu... şuan balkon kapısının önündeyim ama tuvalet kokusu geliyor üfff hani umumilerdeki koku yok mu onlardan. hamile olma ihtimali de hiç aklıma gelmiyor gelse konduramıyorum. zaten bu ay ne zaman adet oldum ne zaman bitti ne zaman ilişki oldu -yada oldu muu :) - onun bile takibini yapamadım kaldıki yumurtlama hesaplayayım :)

Canım eklerim bana sadece beklenen adet tarihini ve kaç aydır bebek için çalıştığınızı yaz yeter

evet canım. bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum. iğneden sonraki 17. günüm. idrarda negatif ama daha kan testi yaptırmadım. başlamı diyorsun o zaman canım?

bende pko yum da daha tedaviye baslamadım gunlerden henuz anlamıyorum ama yakın arkadasım aynı sekilde iğneyle hamile kaldı ona doktoru gun vermişti test için. adeti bile beklemeden şu gun yap testi varsa zaten cıkar demişti.yumurtlama gunune göre nokta atışı yaptırdıklarından biliyorlar sanırım :) için rahat edecekse bekle biraz istersen ama incir kürününde bir zararı olacagını sanmıyorum hamileysende. yinede emin olamadım arkadasım ben hep böyle gelgitler yaşarım seni de karıştırmayayım şimdi :)
bu incir kürü gercekten işe yarıyor sanırım bende bir ara yapmıstım ama 15 gun devam edebildim buna rağmen o ay yumurtam büyümüş ve kendi kendine çatlamış doktorda sonradan gördü ki arada 2 gun vardı yani cok değil. büyümeye başlamış 2 gun sonra gel durumuna bakalım ve iğne yapalım demişti ama yumoş ne ara buyudu olgunlaştıda çatladı akıl erdiremedi kadın. ben incir kürüne yormuştum bu durumu.

Son düzenleme:

Bende adetıme 9 gun varken gıdıyorum yakın olsun kı yumurtalarımı gorsunbakalım tahlıllerı yaptırayım bende baslayım folık asıte oda kolaylastırıyormus hamılelıgı oyle duydum
Tesekkur ederım evet dr a gittim kan tahlillerimi yaptırdım bakalım sizde durumlar nasıl

Bende yarın gıdecegım doktora canım bakalım yaptıracagım gereklı tahlıllerı benım durum farklı canım bız gecen ay karar verdık bebek ıcın esım bır yıldır doguda şark hızmetınde seneye bu zamanlar tayını cıkacak ıns hamıle kalırsam ozamana dogum olur dıyoruz hayırlısı bakalım agustosta 3 yıl olacak evlenelı daha fazla ertelemek ıstemıyorum esımın tayını cıkmadan ıstemıyordum ama belkı hemen olmaz dıye esım ızne geldıkce deneyecegız 3 ayda bıresım 15 gun kalıyor geldıgınde bklm kısmetımızde varsa olur

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme ---------->
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > HAMİŞ
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme----------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Betiboop ------------------> 26 Mayıs ------------> 1. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Newmarried ---------------> 27 Mayıs ----------> 2. deneme
Ysmn1096 -----------------> 28 Mayıs ----------> 9. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim --------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ---------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim ----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Sağol canim ilgin için teşekkürler :)

İnş bir an önce hayırlı haberlerini alırız bende iki yıllık evliyim bizde bir aydır istiyoruz 😊

Kizlarr hosgeldiniz 2-3saat girmedim topic baya kalabaliklasmis hosgeldiniz hepinizumarim bu topic hepimize ugurlu gelir

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Her geçen gün sayımız artıyor ne güzel.Bir sürü hamilelik haberi alacağız demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…