Mogami bu listeye beni de alır mısın :) ama hangi bilgiler gerekiyor anlamadım ben :/ deneme sayısı derken?
bu arada arkadaslar ben son gunlerde gariplikler görüyorum kendimde. tam olarak mide bulantısı değilde nasıl diyeyim olmayan kokular geliyor bana ve iğreniyorum. ama benden başka kimse duymuyor o kötü kokuları. mesela haftalardır balık pişirmediğim halde dun ev balık kokuyordu sanki. yine evin içinde köpek kokusu, sokakta açık havada (kapalı alanda saatlerce durmuş insanların yanına ilk girdiğin andaki gibi) ter kokusu... şuan balkon kapısının önündeyim ama tuvalet kokusu geliyor üfff hani umumilerdeki koku yok mu onlardan. hamile olma ihtimali de hiç aklıma gelmiyor gelse konduramıyorum. zaten bu ay ne zaman adet oldum ne zaman bitti ne zaman ilişki oldu -yada oldu muu :) - onun bile takibini yapamadım kaldıki yumurtlama hesaplayayım :)
Geçmiş gitmiş desene ben ilk deneme olarak kaydettim canım inşallah ilk denemede tutturursun
anladım canım o vakit ben bişey diyemeyeceğim bilmiorum bu konuları çünkü
İyi akşamlar kızlar ne var ne yok?
evet canım. bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum. iğneden sonraki 17. günüm. idrarda negatif ama daha kan testi yaptırmadım. başlamı diyorsun o zaman canım?
Her zaman ki gibi tatlım listemiz genişliyor bu da demek ki daha fazla hamile çıkaracağız
Canım eklerim bana sadece beklenen adet tarihini ve kaç aydır bebek için çalıştığınızı yaz yeter
Canım ben martta gittiğimde doktorum tahlil istemedi çünkü önceki ay yapılan ayrıntılı tahlillerim vardı hormon tahlilleri dahil ve sadece yumurtalık kontrolümü yaptı tahlillerimi inceledi ve folik asite başlayıp başlamadığımı sordu tabi ben ona sormadan başlamıştım bile folbiol kullanıyorum dedim iyi yapmışsın dedi
Tesekkur ederım evet dr a gittim kan tahlillerimi yaptırdım bakalım sizde durumlar nasıl
bende pko yum da daha tedaviye baslamadım gunlerden henuz anlamıyorum ama yakın arkadasım aynı sekilde iğneyle hamile kaldı ona doktoru gun vermişti test için. adeti bile beklemeden şu gun yap testi varsa zaten cıkar demişti.yumurtlama gunune göre nokta atışı yaptırdıklarından biliyorlar sanırım :) için rahat edecekse bekle biraz istersen ama incir kürününde bir zararı olacagını sanmıyorum hamileysende. yinede emin olamadım arkadasım ben hep böyle gelgitler yaşarım seni de karıştırmayayım şimdi :)
Bende adetıme 9 gun varken gıdıyorum yakın olsun kı yumurtalarımı gorsunbakalım tahlıllerı yaptırayım bende baslayım folık asıte oda kolaylastırıyormus hamılelıgı oyle duydum
Bende yarın gıdecegım doktora canım bakalım yaptıracagım gereklı tahlıllerı benım durum farklı canım bız gecen ay karar verdık bebek ıcın esım bır yıldır doguda şark hızmetınde seneye bu zamanlar tayını cıkacak ıns hamıle kalırsam ozamana dogum olur dıyoruz hayırlısı bakalım agustosta 3 yıl olacak evlenelı daha fazla ertelemek ıstemıyorum esımın tayını cıkmadan ıstemıyordum ama belkı hemen olmaz dıye esım ızne geldıkce deneyecegız 3 ayda bıresım 15 gun kalıyor geldıgınde bklm kısmetımızde varsa olur
Bat 3 haziran benide eklermisiniZ aranıza yeni katıldım 😊
İnş bir an önce hayırlı haberlerini alırız bende iki yıllık evliyim bizde bir aydır istiyoruz 😊
Hosgeldin 🌼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarr hosgeldiniz 2-3saat girmedim topic baya kalabaliklasmis hosgeldiniz hepinizumarim bu topic hepimize ugurlu gelir
Kizlarr hosgeldiniz 2-3saat girmedim topic baya kalabaliklasmis hosgeldiniz hepinizumarim bu topic hepimize ugurlu gelir
Canım benim adet günüm 13 üydü, 14ünde yaptırdım testi, ben adet biter bitmez yumurtladım acaba erken döllenme olduğu için değer böyle çıktı
Aynen oyle canim ben 30gunde oluyorum aslinda ayni sadece sen erken yumurtluyosun bende bi kac gun gec
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?