2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bi bakiyim dedim iyi geceler kizlar allah rahatlik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlar allah bugun guzel haberler almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin de ara ara kasıklarına yumurtalıklarına giren sancıların varmı ? :44:

var canım ınce ınce vuruyo bazen sag kasıgıma vuruyo oda dızıme kadar yakıyo yanı oluyo cok bıcak saplanması gıbı vurursa o tehlıkelı

Kızlar günaydın guzel haberler alacağımız bir gün olur ınşallah :)

var canım ınce ınce vuruyo bazen sag kasıgıma vuruyo oda dızıme kadar yakıyo yanı oluyo cok bıcak saplanması gıbı vurursa o tehlıkelı

önceden kendımı adet gibi sanıyodum şimdi o geçtide adet sancısı gibi arada gelip gidiyo anlamadım gitti bana ne olyo :)

önceden kendımı adet gibi sanıyodum şimdi o geçtide adet sancısı gibi arada gelip gidiyo anlamadım gitti bana ne olyo :)

adet sancısı sureklı oluyodu bu arada vurup kacıyo yorulunca oluyo yada anı hareketlerdede oluyo

adet sancısı sureklı oluyodu bu arada vurup kacıyo yorulunca oluyo yada anı hareketlerdede oluyo

aynen öle belim agrıyo bazende arada da böle sancılar oluyo doktora sölüyüm bugün hamilesemde değilsem de çözüm bulsun :)

aynen öle belim agrıyo bazende arada da böle sancılar oluyo doktora sölüyüm bugün hamilesemde değilsem de çözüm bulsun :)

hamıs degıslsen agrı kesıcı verırde hamıssen caresı yok hele 30 dan sonra ara ara fena vuruyo gece cok uyanıyodum hoc 30 dan sonra uyuyamadımya doğru duzgun ama bence bebıs var canım sen test yapcam dıyodun yaptınmı yıne

evet tatlım başka marka yaptım yine silik çıktı hemde 5 dk içinde sonra biraz koyulaştı saklıyorum onları bebişim buyuyunce ilk bunda öğrendık seni dicem inş vardır canım napalım dinleniriz biraz nazımızı çeksinler bi zahmet

atsana bakıyım resmını maıle bence var benımkıde 5 dk ıcınde cıktı once sılıktı sonra bıraz belırgınlestı bencede ceksınler ılkını pek degerlendıremedım bunu degerlendırcem valla esıme dedıyom yandın 9 ay bu otekı gıbı olmıcak otekınce acemıydıom dıyom guluyo kacta cıkıacakmıs sonucun

Kızlar hepinize günaydın. Petty bu sefer çok üzerine düşme bir şeyi ne kadar çok istersen bir terslik çıkıyor. Beklemek zor ama oluruna bırak. Benim hep sipariş verdiğim beklediğim bir şey olur. Ararım yok efendim daha gelmedi şöyle böyle derler. Geçenlerde gene bir şey sipariş ettim cuma görüşelim dedi adam ben dayanamadım perşembe aradım e haliyle gelmemiş, sonra cuma bütün gün elim tele gitti geldi mi gelmedi mi diye kendime bir saat koydum şu saate kadar aramaza ben arıcam diye koyduğum saatin dolmasına 10 dakika vardı ki adam aradı ürünüm gelmiş.

Kızlar bu arada cts benimde doktorumla ilk randevum. Doktor neler yapacak bileniniz var mı?

,,gönderdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…