Bugün pettyden guzel haber bekliyoruz :)
Bugün pettyden guzel haber bekliyoruz :)
evet pettyyy senı beklıyoruzzz
Günaydın tatlım öğrenince yazicam hemecik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrar kan vermıcen dımı dunku cıkacak belkı cıkmıstır
tekrar kan vermıcen dımı dunku cıkacak belkı cıkmıstır
senin de ara ara kasıklarına yumurtalıklarına giren sancıların varmı ? :44:
var canım ınce ınce vuruyo bazen sag kasıgıma vuruyo oda dızıme kadar yakıyo yanı oluyo cok bıcak saplanması gıbı vurursa o tehlıkelı
önceden kendımı adet gibi sanıyodum şimdi o geçtide adet sancısı gibi arada gelip gidiyo anlamadım gitti bana ne olyo :)
adet sancısı sureklı oluyodu bu arada vurup kacıyo yorulunca oluyo yada anı hareketlerdede oluyo
aynen öle belim agrıyo bazende arada da böle sancılar oluyo doktora sölüyüm bugün hamilesemde değilsem de çözüm bulsun :)
hamıs degıslsen agrı kesıcı verırde hamıssen caresı yok hele 30 dan sonra ara ara fena vuruyo gece cok uyanıyodum hoc 30 dan sonra uyuyamadımya doğru duzgun ama bence bebıs var canım sen test yapcam dıyodun yaptınmı yıne
evet tatlım başka marka yaptım yine silik çıktıhemde 5 dk içinde sonra biraz koyulaştı saklıyorum onları bebişim buyuyunce ilk bunda öğrendık seni dicem inş vardır canım napalım dinleniriz biraz nazımızı çeksinler bi zahmet
,,gönderdim canımatsana bakıyım resmını maıle bence var benımkıde 5 dk ıcınde cıktı once sılıktı sonra bıraz belırgınlestı bencede ceksınler ılkını pek degerlendıremedım bunu degerlendırcem valla esıme dedıyom yandın 9 ay bu otekı gıbı olmıcak otekınce acemıydıom dıyom guluyo kacta cıkıacakmıs sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?