Canım hayırlı olsun :) sağlıkla alırsın bebişini inşallah kucağına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ılk 56 dı sımdık356 dun bugunde artmısstır 2 katı
OOOOHHHHHHHBEEEEEEEEEEEEEEnasıl sevindim anlatammam sana canımm Allah hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin teeeeeebbbbrriiiiiikkklleeeeerrrrr
Cok sevindim canim masallah Allah kucaginda saglikla gostersin anali babali buyutmek nasip olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar beta HCG 20.58 :)
ilk önce hayırlı olsun tebriklerrrr. bi sorum olacaktı sana bende dün adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım negatif cıktı senin de mi öyleydi?
aynen öleydi canım adetımden 3 gün önce yaptırdım negatif cıktı adetımden 6 gün sonra pozitif cıktı doktorumda geç döllenme olabılır dedi bekle biraz daha umudunu yitirme :) darısı başına
aynen öleydi canım adetımden 3 gün önce yaptırdım negatif cıktı adetımden 6 gün sonra pozitif cıktı doktorumda geç döllenme olabılır dedi bekle biraz daha umudunu yitirme :) darısı başına
Sağol canım.dün umudumu yitirmiştim inşallah senin gibi olur. Bende cok istiyorum artık 1 yıldır bıktım usandım. Hiç adet belirtim yok birde sağ kasığım seyiriyor gibi arada sonra tekrar normale dönüyor. Gögüslerim de şiştiği için bu ay cok umutlanmıştım.
Sağol canım.dün umudumu yitirmiştim inşallah senin gibi olur. Bende cok istiyorum artık 1 yıldır bıktım usandım. Hiç adet belirtim yok birde sağ kasığım seyiriyor gibi arada sonra tekrar normale dönüyor. Gögüslerim de şiştiği için bu ay cok umutlanmıştım.
benımde sol kasıgımda oluyodu öle ilk test yaptırdıgımda bişiy yoktu sonradan gögüslerimin kahve renginde damarlarım belirdi şiştiler hiç yitirme umudunu ben adet gunumde de tıpkı adetmısım gibi hissetmıstım
hemsommm hıc bırı soylemedı hep aynı regl ol gel baska bısı yok bu arada sen malatyadamı yasıyorsun
Günaydın hanımlar bugün akşama kadar yokum, doğum günüm de bugüno sebeple kutlamalarla geçecek, yeni katılmlar olursa lütfen alıntı yaparak yazsınlar, kızlar sizde iletin lütfen isteye eklenmek isteyenleri listeden alıntı yapsınlar çünkü sayfa bayaa ilerler farkedemem :)
Ateş ölçümlerimi de yazıp gidiyorum
21.05 -- 36.1
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1
27.05 -- 36.2
benımde sol kasıgımda oluyodu öle ilk test yaptırdıgımda bişiy yoktu sonradan gögüslerimin kahve renginde damarlarım belirdi şiştiler hiç yitirme umudunu ben adet gunumde de tıpkı adetmısım gibi hissetmıstım
3 haziran 2.evlilik yıldönümümüz o güne kadar adet olmazsam gidip tekrar kan vereyim :) belki uğurlu gelir :)
kızlar merhaba lütfen bana cevap yazar misiniz ya kafayı yicem. Kızlar ben en son 9mayıs da adet oldum. Batda 9haziran. Net üzerinden yaptğm ovulasyon testlerinde yumurtlama günüm 26mayıs yani dün. Ki dün sabahki ateş ölçümümde yüksek çıktı. Biz en son 24mayıs birlikte olduk Dün yapamadık. Bugün yapcaz artık. Ben Yumurtlamayi kacırdım mi bu ay? Bugün yapsam da olmaz mi artık
kızlar merhaba lütfen bana cevap yazar misiniz ya kafayı yicem. Kızlar ben en son 9mayıs da adet oldum. Batda 9haziran. Net üzerinden yaptğm ovulasyon testlerinde yumurtlama günüm 26mayıs yani dün. Ki dün sabahki ateş ölçümümde yüksek çıktı. Biz en son 24mayıs birlikte olduk Dün yapamadık. Bugün yapcaz artık. Ben Yumurtlamayi kacırdım mi bu ay? Bugün yapsam da olmaz mi artık
Mogami doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana mutluluk, sağlık ve en güzelinden bir bebek getirsin inşallah:119:
petty canım hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim. Rabbim bize de nasip eder Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?