2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Cok sevindim canim masallah Allah kucaginda saglikla gostersin anali babali buyutmek nasip olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım sagol teşekkür ederim umarım değerim yukselir

Petty nasil rahatlamissindri cok sevindik ins 6 haziranda da benim icin seviniriz eşine soyledin mi:)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevap vermediğim olduysa arada annelik heycanıma verin allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin

hemsommm hıc bırı soylemedı hep aynı regl ol gel baska bısı yok bu arada sen malatyadamı yasıyorsun

Yok dogma büyüme istanbulluyum ama 2 yılda bir giderim memlekete bu yazda inş

mutlu yıllar canım :) ve bu yeni yaşında bi bebişin olsun inşallah :)

kızlar merhaba lütfen bana cevap yazar misiniz ya kafayı yicem. Kızlar ben en son 9mayıs da adet oldum. Batda 9haziran. Net üzerinden yaptğm ovulasyon testlerinde yumurtlama günüm 26mayıs yani dün. Ki dün sabahki ateş ölçümümde yüksek çıktı. Biz en son 24mayıs birlikte olduk Dün yapamadık. Bugün yapcaz artık. Ben Yumurtlamayi kacırdım mi bu ay? Bugün yapsam da olmaz mi artık

bu günü kacırma bugun yumurtan catlamıstr bence kacırmamıssın :)

canım cok sevındım kesınlestı artık bebeısın :) hayırlı ugurlu olsun nazlı bebek :)

olur canım spermlerin 72 saat yaşama şansı var meraklanma olacagı varsa olmuştur

Mogami doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana mutluluk, sağlık ve en güzelinden bir bebek getirsin inşallah:119:

Canım benim çook teşekkürler bu güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…