2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Pettty belirtilerin ne zaman baslamistu benim daha adetime 10 gun var beliriti icin erken di mi :) bi de senin su karbonat camasir suyu testleri falan sahici mi oldu yani

mutlu yıllar canım :) ve bu yeni yaşında bi bebişin olsun inşallah :)

Canım çoooook teşekkür ederim olsun bi bebiş yaş 28 oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pettty belirtilerin ne zaman baslamistu benim daha adetime 10 gun var beliriti icin erken di mi :) bi de senin su karbonat camasir suyu testleri falan sahici mi oldu yani

hheheh bende onu dicektim karbonat ve çamaşır suyu testi doğru kızlar uygulayın derim :) daha erken canım benım belirtiler var dı aslında ama adet tarihiyle birlikte dahada belirgınleşti acele etme

hheheh bende onu dicektim karbonat ve çamaşır suyu testi doğru kızlar uygulayın derim :) daha erken canım benım belirtiler var dı aslında ama adet tarihiyle birlikte dahada belirgınleşti acele etme

Karbonat ve camasir suyunu ne zaman denemistin :) belirtilerin 10 gun onceden cikmismiydi bende cikmadi hamis degil miyim yoksaaaa gerci daha yumurtlamam ancak gecti gibi

Canım hayırlı olsun :) sağlıkla alırsın bebişini inşallah kucağına

Canım teşekkür ederim hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza inş

canım randevu aldın mı ne kadarlıkmış bebek şu an

son adetin neydi senin

Mogamiiiiii dogum gunun kutlu olsuuunn:)
Evlatlarinla esinle saglikli huzurlu uzuuuuunn bir omrun olsunn

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Kuzum benim Allah razı olsun çok mutlu oluyorum bu güzel dileklerle

petyy bende tutmadı ama onlar

Mogami mutlu yıllar canım.

Burası çok yoğun bir topik olduğu için burda da paylaşmak istedim belki aranızda katılmak isteyenler olur diye. Kk'nın başlatmış olduğu Soma'ya yardım kampanyası var. Karşılığında pro üye olabilir ya da istediğiniz birine pro üyelik hediye edebilirsiniz.

Katılımların artması dileğiyle.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

petty hem saskınlık hem mutluluk var dımı ne hıssettıgınıde anlayamıyor ınsan ama oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebısımız varrr gobuste allahım herkezın gobusunu doldursun

petty hem saskınlık hem mutluluk var dımı ne hıssettıgınıde anlayamıyor ınsan ama oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebısımız varrr gobuste allahım herkezın gobusunu doldursun

Üzüm senin daha önce doğum yaptığını bilmesem sanki ilk bebek sanıcam. Nasıl bir mutluluk bu allahım isteyen herkese tattırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…