canım cok sevındım kesınlestı artık bebeısın :) hayırlı ugurlu olsun nazlı bebek :)
mogami mogami mogami doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara canım
3 haziran 2.evlilik yıldönümümüz o güne kadar adet olmazsam gidip tekrar kan vereyim :) belki uğurlu gelir :)
evet canım ver tabi inş hamişssindir
mutlu yıllar canım :) ve bu yeni yaşında bi bebişin olsun inşallah :)
Pettty belirtilerin ne zaman baslamistu benim daha adetime 10 gun var beliriti icin erken di mi :) bi de senin su karbonat camasir suyu testleri falan sahici mi oldu yani
,y,k, dpğdun canım nice mutlu senelere. Bebişinle İnşallahhh
Pettty belirtilerin ne zaman baslamistu benim daha adetime 10 gun var beliriti icin erken di mi :) bi de senin su karbonat camasir suyu testleri falan sahici mi oldu yani
hheheh bende onu dicektim karbonat ve çamaşır suyu testi doğru kızlar uygulayın derim :) daha erken canım benım belirtiler var dı aslında ama adet tarihiyle birlikte dahada belirgınleşti acele etme
Canım hayırlı olsun :) sağlıkla alırsın bebişini inşallah kucağına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hheheh bende onu dicektim karbonat ve çamaşır suyu testi doğru kızlar uygulayın derim :) daha erken canım benım belirtiler var dı aslında ama adet tarihiyle birlikte dahada belirgınleşti acele etme
Mogamiiiiii dogum gunun kutlu olsuuunn:)
Evlatlarinla esinle saglikli huzurlu uzuuuuunn bir omrun olsunn
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar beta HCG 20.58 :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
petty hem saskınlık hem mutluluk var dımı ne hıssettıgınıde anlayamıyor ınsan ama oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebısımız varrr gobuste allahım herkezın gobusunu doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?