2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım o zaman bugün de yapayım ben madem. Ya Inşallah kaçırmamışımdır ya. İnan çok üzülüyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti

üzülme canım yaaa hele hiç ağlama olcagı varsa olur hiç sıkma canını ki kacmamıstır senın ovulasyon gunu :)

canım o zaman bugün de yapayım ben madem. Ya Inşallah kaçırmamışımdır ya. İnan çok üzülüyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti

Burcuuuu neden stres yapiyorsun canim rahat ol.hem sepermler 72 saat canli kalabiliyormus yumurta da 24 saat yani illak birbirlerini yakalarlar Rabbim ol dedikten sonra.sonucta 2 gun once iliskiye girmisisn ve hala spermler yasiyor

Karbonat ve camasir suyunu ne zaman denemistin :) belirtilerin 10 gun onceden cikmismiydi bende cikmadi hamis degil miyim yoksaaaa gerci daha yumurtlamam ancak gecti gibi

5 gün önce falan denemiştim hatta daha erken olabilir benimde önceden belirtim yoktu ama en erken belirtim adet tarıhım bile gelmeden sancım vardı arada gelen

canım randevu aldın mı ne kadarlıkmış bebek şu an

son adetin neydi senin

son adetim 22 nisandı ama geç döllenme benimki doktorum bugün servisteydi perşembe gidicem yükselicekmi değerim ona bakcak o zamanda muayene olurum o gün belli olur heralde

petty hem saskınlık hem mutluluk var dımı ne hıssettıgınıde anlayamıyor ınsan ama oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebısımız varrr gobuste allahım herkezın gobusunu doldursun

ben suan hiç bişiy anlamıyorum arada gelen o sancı beni mahvediyo o zaman ben burdayım dikkat et dio sanki

kızlar yarın regl gunum hamılelık belırtısını gectım regl belırtısı de kalmadı bugun yaaa ne oluyo bana :) inşallah gecıkmez de gelır

Üzüm senin daha önce doğum yaptığını bilmesem sanki ilk bebek sanıcam. Nasıl bir mutluluk bu allahım isteyen herkese tattırsın canım.

valla ılkmıs gıbı ınan buna bıde ben cocukları cok sevıyorum ınan evde oturup bakabılsem hersene cıkartım kız bıtane eheheh

son adetim 22 nisandı ama geç döllenme benimki doktorum bugün servisteydi perşembe gidicem yükselicekmi değerim ona bakcak o zamanda muayene olurum o gün belli olur heralde

kız gunumuz aynı ama senın gec dollenme oldugu ıcın pes peseyız aramızda 1 hafta oynar en fazla

ben suan hiç bişiy anlamıyorum arada gelen o sancı beni mahvediyo o zaman ben burdayım dikkat et dio sanki

cok sıddetlı olursa hemen gıt doktora arada gelırse korkma bıde bıcak saplanması gıbı olursada gıt otekılerı ben burdayım anneeee dıyo sana opucuk atıyo eheheeh

kız gunumuz aynı ama senın gec dollenme oldugu ıcın pes peseyız aramızda 1 hafta oynar en fazla

evet sen doğum yaptıktan bi hafta sonrada ben aparım inş canım senın ocak sonu benım şubat başı inş rabbim nasip ederse :)

evet sen doğum yaptıktan bi hafta sonrada ben aparım inş canım senın ocak sonu benım şubat başı inş rabbim nasip ederse :)

ben oğlumu 36 haftalık doğurdum belkım buda ole olabılır yada gununu doldurabılır gorecegız ılerleyen gunlerde ayy ne guzel ya pes peseyız ayyy allahım dıger arkadaslarada nasıp etsın hayırlısı ıle

hımm benim de 9 nisan geç döllenme 7 haftalık olması lazım 5 haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…