sagol canım inş yukselir değerlerımde artık oda nazlı nazlı yükselir
canım o zaman bugün de yapayım ben madem. Ya Inşallah kaçırmamışımdır ya. İnan çok üzülüyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti
canım o zaman bugün de yapayım ben madem. Ya Inşallah kaçırmamışımdır ya. İnan çok üzülüyorum ve ağlamaktan gözlerim şişti
Karbonat ve camasir suyunu ne zaman denemistin :) belirtilerin 10 gun onceden cikmismiydi bende cikmadi hamis degil miyim yoksaaaagerci daha yumurtlamam ancak gecti gibi
canım randevu aldın mı ne kadarlıkmış bebek şu an
son adetin neydi senin
petty hem saskınlık hem mutluluk var dımı ne hıssettıgınıde anlayamıyor ınsan ama oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebısımız varrr gobuste allahım herkezın gobusunu doldursun
petyy bende tutmadı ama onlar
Cok tebrikler canim
Insallah saglikla kucagina alırsın
Üzüm senin daha önce doğum yaptığını bilmesem sanki ilk bebek sanıcam. Nasıl bir mutluluk bu allahım isteyen herkese tattırsın canım.
hahahah kesin nazlı yukselır ama yok artık annecigini bu kadar uzmesın :)
son adetim 22 nisandı ama geç döllenme benimki doktorum bugün servisteydi perşembe gidicem yükselicekmi değerim ona bakcak o zamanda muayene olurum o gün belli olur heralde
ben suan hiç bişiy anlamıyorumarada gelen o sancı beni mahvediyo o zaman ben burdayım dikkat et dio sanki
kız gunumuz aynı ama senın gec dollenme oldugu ıcın pes peseyız aramızda 1 hafta oynar en fazla
evet sen doğum yaptıktan bi hafta sonrada ben aparım inş canım senın ocak sonu benım şubat başı inş rabbim nasip ederse :)
kızlar yarın regl gunum hamılelık belırtısını gectım regl belırtısı de kalmadı bugun yaaa ne oluyo bana :) inşallah gecıkmez de gelır
belkı olmassınnn bellı olurmuuu
son adetim 22 nisandı ama geç döllenme benimki doktorum bugün servisteydi perşembe gidicem yükselicekmi değerim ona bakcak o zamanda muayene olurum o gün belli olur heralde
darısı başına canım gelecek ayda ben teyze olmak istiyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?