2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kafana göre değişiklik yapma...eğer korkuların varsa doktorunla paylaş kuşum...:):)

Amin kuzum Allahım kimselere yaşatmasın çok zor. Hamile kalmadan önce gittiğim kadın doğum dr.um ankarada ünlü bi hastaneye geçti bu hastanede muayene 150 doğum 4300 tl tahliller hariç; ayrıca bu hastanenin doğum paketi hersey dahil 7000tl biz 6500e anlaşmıştık ama nasip olmadı;( bende kendi dr umu çok sevdiğim için inş tekrar hamile kaldığımda onunla devam etmek istiyorum ve dediğin gibi 6500 bütçemizin çok çok üstünde ama sigorta 3500 taksitle olması mantıklı geldi.. Ankarada orta yollu bi hastanede de yine 2500 civarıdır diye düşünüyorum. Bende çok kararsız kaldım sigorta yaptıracaksamda bi an önce yaptırmam lazım çünkü 6 aydan 1 gün önce bile hamile kalsam doğum paketini karşılamıyomuş

canim, senin haberi de kacirmisim anlasilan. tebrik ederim, Allah saglik bir hamilelik nasip etsin insallah :)
Canım çok teşekkürler sonra kan testide yaptırdım ordada pozitif çıktı, kan testine kadar hala inanmıyordum... Adetten önce gece 9larda koltukta uyuya kalıyordum demek bundanmış...
Allah isteyen herkese versin inş bunu çok içten söylüyorum...
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz, umarım bu bebişte bizi biraraya getirsin inş. Dualarınızı eksik etmeyin

Günaydın kızlar dün bana teselli verenler dua edenler çok teşekkür ederim moralim çok bozuktu cevap yazamadım iyiki varsınız
Esracım günaydın, bugün iyisin dimi birazcık daha,moralini yüksek tutmaya çalışın bebişte gelsin hooopp yerleşsin anneciğine, herşey ama herşey Allah tan,Rabbim onu size bağışlasın

Esracım günaydın, bugün iyisin dimi birazcık daha,moralini yüksek tutmaya çalışın bebişte gelsin hooopp yerleşsin anneciğine, herşey ama herşey Allah tan,Rabbim onu size bağışlasın
Günaydın canım evet bugün daha iyiyim hayırlısı olsun vardır bir hikmeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…