2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Camasirimda pek olmuyor lavaboya gittigimde peceteye acik sari sumuksu geliyor beyaz akintim yok canimbenim hic belirtim yok sadece gogsum birazcik buyumus gibi yada bana oyle geliyor esimde buyumus diyor ama bilmiyorum sanki ben 2 ekimde negatifi gorecekmisim gibi geliyor hayirlisi olsun hakkimizda

yok daha geçmedi 35.gün bugün eyvah eyvah.Ama benimki normal adetlerim gibiydi hiç farkı yoktu.İnşallah yanılmamışımdır.
inşallah canm ama dedim ya kendini en iyi sen bilirsin adetin olduğunu düşünüyorsan öyledir korkma sadece temkinli ol azcık

Gecmis olsun canim gerek kalmaz insallah bu sogan kurunu hic yapiyomsn kistiniz olmasada 6 ayda 1 yapin diyo saracoglu

Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canim

Yok tatlımcım ben yapmam şimdi. Bu kürleri yapmak için senin de dediğin gibi önce bi check-up'tan geçmek lazım. Yumurtlayacağız diye tümden bozmayalım düzeni :)

Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canim

Kizlar benimde prolaktin hep sinirdaydi bi hap var bitkisel,iceriginde zaten yaziyor bitkisel oldugu AGNUCASTON isimli bu ilac.kadinlik hormonlarini duzenliyor prolaktini dengeliyor benim 31 olan prolaktin 3 haftalik kullanimla adetin 3.gunu testimde 25,66 oldu bende burdan bi arkadasin tavsiyesi ile basladim o suan hamis hatta 1 ayi kaldi
Dostinexti bende kullandim haziranda onu icerken meger korunmak.lazimmis ben korunmadim 2 hafta yarim ictim haftada bigun neyse o ay hamile.kaldim kimyasal oldu iste sanki ilac engelledi bebegi tabi nasibi yokmus ama bu dusunce beni yiyo cunku doktor icerken korun dememisti.. hem.dostinexi birakinca prolaktin yine yukseliyo

Ben umutluyum senden ben de kendimden umutlu değilim ama belirtim falan yok dme kimisinde hiç olmazmış biliyorsun

Tatlım peki sen bu ilacı içtikten sonra bir daha yükselmedi mi, ilacın prospektüsünde bu ilaçla hamile kalanların 100 de 85 i sağlıklı doğum yaptı 100 de 10 nu da spontane düşük yaptı yazıyor Allah a emanet bebiş varsa da ama ben de eğer bununla düşmeZse bitkisel kürlere geçeceğim:) Allah gönlünün muradını versin bence o ilaçtan değildir çünkü kimyasalda vücut kaliteli olmayan yumu atıyormuş boş yere üzülmüş kendini üzme arkadaşım:)

Bu adetimin 3.gunu yaptridgimda normaldi canim.prolaktin, yani eylul ayinda.. ekimde adet olursam adetin 3.gunu bayrama denk geliyo gidemem tahlile malesef bu ilaci hamile oldugu biline kadar kullaniyosun yani cizgi cift olana kadar sonra icmiyosun tabi.. kullanip sonuc alanlar busekilde yapmis bende iste prolaktin sinirda olunca incir kuru yapamadim, tiroidim icin dereotu kuru yapicaktim (gerci normalde suan ) dereotuda prolaktin yukseltiyo onuda yapamadim.. sonra.bunu buldum canim birde beyaz uzumden uzak duruyorum arada bir yiyorum gerci yaz bitiyo artik pek olmazda cunku uzumde sutu artiriyo
iste cok isteyip olup dusunce insan bahane ariyo cnm tabi saglikli olsa dusmezdi

Yani bu ilaci birakinca yukselirmi bilmem ama.dostinexi birakinca yukseldigi kesin..temmuz agustosta ne bitkisel ne dostinex ictim.prolaktn yine eskisi gibi sinirdaydi canim eylulde hamile olmadigima emin oldum kan testiyle adet baslamadan 4,5 gun once bu hapa basladim..

Ama teste siliklik bile yoktu
Cnm ben regli günü erken gebelik testim silikten az faZlaydı.degerim 107 cıkmıstı.senin yaptıgın test normalmı erken gebelikmiydi? Benimki erken degılde normal test olsaydı demek hiç belli olmayacaktı idrarda diyorum.

Regli öncesi akıntı vardı bende ama her ay oldugu gibi beyaz losyon kıvamındaydı hep akıntım.sarı akıntıyı sadece ovu dan bırkac gun önce görmüştüm oda birkaç kez sadece

Normal testi canm yani çok süpriz olacak inşallah hamişimdir

Vallah büyük moral oldu bu Dediklerim ana öyle fazlada umutlanmak istemiyorum doğrusu nasip pazartesiye kadar beklicem gelmezse doktora gidecem bakalım

Gecmis olsun canim gerek kalmaz insallah bu sogan kurunu hic yapiyomsn kistiniz olmasada 6 ayda 1 yapin diyo saracoglu
hiç yapmadım çünkü benim bu yaşıma kadar hiç kist problemim olmadı... o lanet şeyde çok yoğun stres yaşadığım bi dönemde oldu zaten...ne yazık ki çik. kistinde soğan kürü işe yaramıyor canım...tıp bile bu kist karşısında aciz

canım öncelikle çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın...neden doğum sigortası düşünüyorsunuz ki... yani çok lüks bi hastane için mi anlamadım...orta halli normal bi hastanede de doğum yapabilirsin...bence o parayı daha akıllıca kullanabilirsiniz...ben doğum yapacak olsam gittiğim hastaneye 950 tl gibi bi fiyat ödeyeceğim o da sezeryansa...normal olursa daha da ucuz...bence bi kere daha düşünün...yine de karar sizin...

Anladim canim bilgi sahibi pek degilim Allah im bidaha yasatmasin o gunleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…