Camasirimda pek olmuyor lavaboya gittigimde peceteye acik sari sumuksu geliyor beyaz akintim yok canimbenim hic belirtim yok sadece gogsum birazcik buyumus gibi yada bana oyle geliyor esimde buyumus diyor ama bilmiyorum sanki ben 2 ekimde negatifi gorecekmisim gibi geliyor hayirlisi olsun hakkimizdaAy tatlım içimi rahatlatın ygeliyn içsem sanki daha iyi olacak bu ara; bu Arda senin de mi arttı akıntı bende akıntı arttı sarı kokusuz akıntı var vaji kontrolü de yaptım beyaz kokusuz akıntı var ama pazar günkü gibi değil
Gorurux insallah canimmAhhhh şu hamilelik testini pozitif görsek de bakakalsak ona :)
inşallah canm ama dedim ya kendini en iyi sen bilirsin adetin olduğunu düşünüyorsan öyledir korkma sadece temkinli ol azcıkyok daha geçmedi 35.gün bugün eyvah eyvah.Ama benimki normal adetlerim gibiydi hiç farkı yoktu.İnşallah yanılmamışımdır.
Gecmis olsun canim gerek kalmaz insallah bu sogan kurunu hic yapiyomsn kistiniz olmasada 6 ayda 1 yapin diyo saracogluhormonlarıma ayrıntılı baktırmadım sadece tiroide baktırdım sorun çıkmadı...yumurtlama desen maaşallahım var bu ay 2 taneydi...sperm testi iyi çıktı...tek aklıma gelen tüpte tıkanıklık...2013 martta sağ overden çikolata kisti ameliyatı olmuştum belki o böyle bişeye sebep olmuş olabilir...doktorum 1 yıl hamile kalamazsan gel rahim filmi çekelim dedi...bakalım umarım gerek kalmaz... amin canım inş
yarına randvu buldum ama yarın adetin2 günü 3ve4 günler hafta sonuna denk geliyorneyse aldım artık randvuyu bakalım doktor ne diyecek
Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canim
Kızlar bana bir yardımcı olun yaaa ben dostinex kullanıyorum prolaktin için aslın bunu içince 3-4 gün içinde göğüs ağrım bitmişti şimdi bir kaç gündür tine başladı ve bu güçlü bir ilaç içmeye devam ederde düşük yaşarsam diye çok korkuyorum belki hamile değilim ama ne bileyim ihtimal korkutuyor beni çünkü akıntım var ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu gece ilaç günü içsem mi içsemesem mi ya da yarım mı içsem bilemedem
Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canim
Ben umutluyum senden ben de kendimden umutlu değilim ama belirtim falan yok dme kimisinde hiç olmazmış biliyorsunCamasirimda pek olmuyor lavaboya gittigimde peceteye acik sari sumuksu geliyor beyaz akintim yok canimbenim hic belirtim yok sadece gogsum birazcik buyumus gibi yada bana oyle geliyor esimde buyumus diyor ama bilmiyorum sanki ben 2 ekimde negatifi gorecekmisim gibi geliyor hayirlisi olsun hakkimizda
Tatlım peki sen bu ilacı içtikten sonra bir daha yükselmedi mi, ilacın prospektüsünde bu ilaçla hamile kalanların 100 de 85 i sağlıklı doğum yaptı 100 de 10 nu da spontane düşük yaptı yazıyor Allah a emanet bebiş varsa da ama ben de eğer bununla düşmeZse bitkisel kürlere geçeceğim:) Allah gönlünün muradını versin bence o ilaçtan değildir çünkü kimyasalda vücut kaliteli olmayan yumu atıyormuş boş yere üzülmüş kendini üzme arkadaşım:)Kizlar benimde prolaktin hep sinirdaydi bi hap var bitkisel,iceriginde zaten yaziyor bitkisel oldugu AGNUCASTON isimli bu ilac.kadinlik hormonlarini duzenliyor prolaktini dengeliyor benim 31 olan prolaktin 3 haftalik kullanimla adetin 3.gunu testimde 25,66 oldu bende burdan bi arkadasin tavsiyesi ile basladim o suan hamis hatta 1 ayi kaldi
Dostinexti bende kullandim haziranda onu icerken meger korunmak.lazimmis ben korunmadim 2 hafta yarim ictim haftada bigun neyse o ay hamile.kaldim kimyasal oldu iste sanki ilac engelledi bebegi tabi nasibi yokmus ama bu dusunce beni yiyocunku doktor icerken korun dememisti.. hem.dostinexi birakinca prolaktin yine yukseliyo
Bu adetimin 3.gunu yaptridgimda normaldi canim.prolaktin, yani eylul ayinda.. ekimde adet olursam adetin 3.gunu bayrama denk geliyo gidemem tahlile malesefTatlım peki sen bu ilacı içtikten sonra bir daha yükselmedi mi, ilacın prospektüsünde bu ilaçla hamile kalanların 100 de 85 i sağlıklı doğum yaptı 100 de 10 nu da spontane düşük yaptı yazıyor Allah a emanet bebiş varsa da ama ben de eğer bununla düşmeZse bitkisel kürlere geçeceğim:) Allah gönlünün muradını versin bence o ilaçtan değildir çünkü kimyasalda vücut kaliteli olmayan yumu atıyormuş boş yere üzülmüş kendini üzme arkadaşım:)
Yani bu ilaci birakinca yukselirmi bilmem ama.dostinexi birakinca yukseldigi kesin..temmuz agustosta ne bitkisel ne dostinex ictim.prolaktn yine eskisi gibi sinirdaydi canim eylulde hamile olmadigima emin oldum kan testiyle adet baslamadan 4,5 gun once bu hapa basladim..Tatlım peki sen bu ilacı içtikten sonra bir daha yükselmedi mi, ilacın prospektüsünde bu ilaçla hamile kalanların 100 de 85 i sağlıklı doğum yaptı 100 de 10 nu da spontane düşük yaptı yazıyor Allah a emanet bebiş varsa da ama ben de eğer bununla düşmeZse bitkisel kürlere geçeceğim:) Allah gönlünün muradını versin bence o ilaçtan değildir çünkü kimyasalda vücut kaliteli olmayan yumu atıyormuş boş yere üzülmüş kendini üzme arkadaşım:)
Cnm ben regli günü erken gebelik testim silikten az faZlaydı.degerim 107 cıkmıstı.senin yaptıgın test normalmı erken gebelikmiydi? Benimki erken degılde normal test olsaydı demek hiç belli olmayacaktı idrarda diyorum.Ama teste siliklik bile yoktu
Normal testi canm yani çok süpriz olacak inşallah hamişimdirCnm ben regli günü erken gebelik testim silikten az faZlaydı.degerim 107 cıkmıstı.senin yaptıgın test normalmı erken gebelikmiydi? Benimki erken degılde normal test olsaydı demek hiç belli olmayacaktı idrarda diyorum.
Regli öncesi akıntı vardı bende ama her ay oldugu gibi beyaz losyon kıvamındaydı hep akıntım.sarı akıntıyı sadece ovu dan bırkac gun önce görmüştüm oda birkaç kez sadece
canim benim, bu damlalar yeslesmeyse eger, yerlesmeden once zaten hcg hormonu hic yukselmiyor. ve hormon seviyesi yerlesmeden en az 4-5 gun sonra evdeki testlerin minimum degerini asmaya basliyor. sakin ol bakalim. sen kafaya taktikca da kendi vucudunu etkiliyor olabilirsin, hic bir sey olmadigi halde gecimis de olabilir. ben universitedeyken her final doneminde mutlaka zor sinavlarin birinden bir saat once adet olurdum. cok zor biliyorum ama sakin ol kafani baska seyle mesgul etmeye calis. seversen eger avrupa yakasi izle misal. bana iyi geliyor. bir-iki gun daha bekle bakalim bence.
hiç yapmadım çünkü benim bu yaşıma kadar hiç kist problemim olmadı... o lanet şeyde çok yoğun stres yaşadığım bi dönemde oldu zaten...ne yazık ki çik. kistinde soğan kürü işe yaramıyor canım...tıp bile bu kist karşısında acizGecmis olsun canim gerek kalmaz insallah bu sogan kurunu hic yapiyomsn kistiniz olmasada 6 ayda 1 yapin diyo saracoglu
canım öncelikle çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın...neden doğum sigortası düşünüyorsunuz ki... yani çok lüks bi hastane için mi anlamadım...orta halli normal bi hastanede de doğum yapabilirsin...bence o parayı daha akıllıca kullanabilirsiniz...ben doğum yapacak olsam gittiğim hastaneye 950 tl gibi bi fiyat ödeyeceğim o da sezeryansa...normal olursa daha da ucuz...bence bi kere daha düşünün...yine de karar sizin...Kızlar bugün dr kontrole gittim kürtajı yapan dr çok başarılı yapmış tertemiz rahmin dedi 5 hafta sonra kanda pıhtılaşma yaptırıcam. Eşimde bugün doğum sigorta paketlerini araştırmış. Onu yaptırıcaz haftaya ama 6 ay hamile kalmamak şartıyla sigorta yapılıyomuş koskoca 6 aysizce napayım kızlar normalde doğum paketi 6.500 tl sigortayla 3.500 ve 24 ay taksitle
Anladim canim bilgi sahibi pek degilim Allah im bidaha yasatmasin o gunleri :)hiç yapmadım çünkü benim bu yaşıma kadar hiç kist problemim olmadı... o lanet şeyde çok yoğun stres yaşadığım bi dönemde oldu zaten...ne yazık ki çik. kistinde soğan kürü işe yaramıyor canım...tıp bile bu kist karşısında aciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?