2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

GÜNAYDIN HANIMLARR.
DÜN SABAH Bİ TÜRLÜ MESAJI YOLLAYAMADIM.SONRASINDADA YOGUNDUK TEKRAR DÖNEMEDİM
NE KADAR ÜZÜLDÜM GÖRÜMCENİN GİTTİGİNE ANLATAMAM GÖRMEN LAZIM :) HADİ GEÇMİŞ OLSUN.

Bazı erkekler sadece egolarını tatmin etmek için yapıyor bu "hesap kitap bende olsun, ben ayarlicam herşeyi.. sen karışma" olayını.. Sonra da oturuyorlar kaba etlerinin üstüne..

kafana göre değişiklik yapma...eğer korkuların varsa doktorunla paylaş kuşum...:):)
aslında hafta sonu özel hastanenin bulunduğu ilçeye gitmiştik dedim eşime görünelim şu doktora diye ama oluruna bıraklım biraz dedi gitmedik çok pişmanım şimdi gitmediğime burdaki doktora gitsem yine bakmak istemeyecek biliyorum ama korun da demedi wuslt kullanırken de korun dememiş hamile kalırsan bırak demiş zaten haftaya bitecek ilaç en iyisi normal devam etmek dedğin gibi kafama göre değişiklik yapmayayım

tatlım hayırlı olsun çok güzel bir haber bu amiiin Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah, ve sizde bir araya gelin bir an önce eşinle:)

Dün gittim altı haftalik canım sende bebek görülmüş muydu
Benim 6+5 te gözükmemişti canım kesem 16mm idi. Senin kese kaç mm? Ama benim geç döllenme ihtimali yoktu çünkü bat a 5 gün vardı idrarda öğrendim gebeliğimi o yüzden sen içini ferah tut 8. haftaya kadar gözükmeyebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…