• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

CANIM KOCANA HİÇÇ Bİ ŞEY DEMESEYDİN KEŞKE BENİMLE DE EŞİMİN KUZENİ DALGA GEÇİYOR KIZABAKTI GİTTİ YAPAR BENİM KOCAM BİZ BERABER BAKARIZ GÖZ BU DİYE DALGA GEÇİYORUM BENDE HİÇ ETKİLİ OLMUYOR DEDİKLERİ HATTA BEN KOCAMIN İŞİ VAR ARTIK NE İŞİYSE DİYORUM :-) SİZZ DAHA YENİSİNİZZ BİZDE ÖYLE BUNLARI ALAYA AL GEÇÇ Kİ O SİZİNLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA İŞİ OLMAYAN ABİSİNİN YÜZÜ DÜŞSÜNN EŞİNE DE ONUNLA KONUŞMASN BİLE ÖNEMSENDİĞİNİ SANMASIN :) AYRICAAA GÖRÜMCE NİYE SİZDE KALIYORR MUŞŞ ALLAH ALLAH ONUNLADA PEK İLGİLENME GİDER :-) ÇOK FENAYIM CUMA VAKTİ AMA HASTALIK SIKINTI OLMADIKÇA UZUN SÜRELİ MİSAFİRLERE GELEMEM Bİ DÜZENİMİZ VAR SONUÇTA :) BENİM KV DE İKİ GÜNDÜR BENDE KALDI İŞLERİ VARDI EŞİM KAPIYI AÇINCA AA YİNE Mİ SİZ DİYOR :-):-)
çok zor kuzum yaaa bi de sorunlu görümcem anlatmışımdır neyseki yarın gidiyor bi daha da gelmesini istemiyorum eşime de dedim.. o da bişey demiyor iş açacak başımıza, bizim sütçüyle uzuuuun uzun muhabbet etmiş bu :-):-):-) eşim duyunca delirdi adam hep benle ilgili sorular sormuş bu saf da cevaplamış artık o adamdan süüt almayacağız diyor kocam :KK70::KK70:

Amin kuzum Allahım kimselere yaşatmasın çok zor. Hamile kalmadan önce gittiğim kadın doğum dr.um ankarada ünlü bi hastaneye geçti bu hastanede muayene 150 doğum 4300 tl tahliller hariç; ayrıca bu hastanenin doğum paketi hersey dahil 7000tl biz 6500e anlaşmıştık ama nasip olmadı;( bende kendi dr umu çok sevdiğim için inş tekrar hamile kaldığımda onunla devam etmek istiyorum ve dediğin gibi 6500 bütçemizin çok çok üstünde ama sigorta 3500 taksitle olması mantıklı geldi.. Ankarada orta yollu bi hastanede de yine 2500 civarıdır diye düşünüyorum. Bende çok kararsız kaldım sigorta yaptıracaksamda bi an önce yaptırmam lazım çünkü 6 aydan 1 gün önce bile hamile kalsam doğum paketini karşılamıyomuş
valla ben yaşım (28) yüzünden böyle bi bekleyişe girmezdim...senin yaşı bilmiyorum ama eğer yine de beklerim dersen o vakit yaptırın sigortayı

öncelikle kötü niyetli diğerinin mutsuzluğundan mutlu olan kendine pay çıkaran insanlar bir dolu etrafımızda ama asıl canımızı yakan tabiki bunların akraba abi v.s. olması. neyse yarın birinden kurtuluyormuşsun çok sevindim, diğerlerinide arama sorma muhabbet etme, ne kadar az olurlarsa çevrende o kadar az laf, bayramdaaaan bayrama görürsün.sıkma sen canını, en destek olması gereken kişi köstek olunca insan daha çok sinirleniyor biliyorum ve de anlıyorum,ama sen hakkından gelirsin,böylelerine alttan almıycan çünkü anlamazlar çata çat laf isterler, sıkma sen canını eşinle mutlumusun mesutmusun buna bak :)
çok doğru canım eşim bi güzel kızacak buna olsun bilsin ki ben boş durmam bi daha telle konuşmam salak görümcem konuşturup duruyor .. meraba meraba artık :KK12:

benim 38 çıkmıştı ama göğüslerimden belliydi iç çamaşırımın değmesi bile rahatsız ediyordu, acıyordu falan sonra hormon testlerim çok şükür ki iyi çıktı yalnızca prolaktinde sıkıntı oldu onun için dostinex verdi aslında ben bunu daha önce düzenlenmesi için kullanmıştım ama doktor yarım yarım vermişti ve o zaman üzerine basa basa çocuk istiyormusunuz diye sormuştu ama o zaman düşünmüyorduk şimdi devlete gittim bebek istediğimi söyledim adetken test yapıldı yüksek çıkınca 1 tablet içeceksin dedi haftada iki gün. 8 tablet 4 haftada bitecek göğüslerimin acısı ilacı kullanınca geçmişti şimdi yine başladı sen ne kullanıyorsun bitkisel senin kaç çıktı
Düsükmus canim senin. Benim uzman dr gebeligi engellemez bu deger demisti ben bi de prof a gittim o ilac kullan dedi ama kullanmiyorum. Bitkisel testere dişli aslan pencesi bitkisi var canm aktardan aldim ibrahim saracoglu oneriyor. Ben de memislerden anlamıştim hatta seviniyodum hamileyim diye ama prolaktin mis duygularimla oynadı ☺

Amin canım inşallah emekler bosa cıkmaz ogretmenlık olmazsa duz memurluk yazar olmadı polıslıge gıderım dıyor canım bugunlerımıze cok sukur canım bebısten sonra bende ıstemeyerek calısmak zorunda kalacaktım ama esım atanırsa bebısten sonra calısmam zor olacak ama sabretmem lazım ıyı dusunup dogru karar vermem lazım sende dusun canım herseyı tart aılenın destegını dusunurek plan yapamayız

yok yok kesinlikle olmaz ben onlardan yardım vs istemem istemiyim diye çalışıyorum zaten yaparlar biliyorum ama çocuğunu kendi başına bakabilecek işi imkanı bulacak insan allah kısmet eder sağlık verirse :) ülke şartları zor eşin atanır mutlu olursunuz eşin polis olur mutlu olmazsınız yanii hepsi kısmett allahımmm yüzünüze gülsün hayırlısı hangisi olacaksa o yolu göstersin bereket versin evlerimize bebişlerimize iyi bakabilelim :) dayanabilirseniz denesin ama baktın eşin dersler vs çalışmaktan bıkıyor bu işler bizden geçmiş diyor düzgün bir iş bakarsınız bebişte yparsınız sonra kv bakar sen yine çalışırsın hayat mücadeleden ibaret yeterki sağlık olsun :)

kızlar bakın bi yine noldu offf bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur.. :mad::mad::mad:eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. :KK51: resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları):KK62::KK62: hakkından gelecem hepsinin :KK62:
AYYY İNANMIYORUM YAAA BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ HÇ TANIMADIĞIMIZ HALDE BİRBİRİMİZN MUTLSUZTLUĞUNU İSTEMEZKEN İNSANININ KENDİ KANINDAN KARDEŞİ NASIL İSTER YAAA YAZIKK YAZIKKK

Evet canım erteledım esıme dun soyledım bundan sonra korunalım dıye bu ay sımdıye kadar korunmadık bundan sonra korunacagız hamıle kalmamısımdır zaten önumuzde 10 ay var canım dershaneye gıdecek atanma suresı ıcın eylulu bekleyecek ben bunun uzerınden tek basıma kalkamamkı sıkıntı ıcerısınde gecırecegım bır hamılelık bebegımın ıhtıyaclarını zorla karsılayacagım ısteyerek bırseylerını alamayacagım bır dogum ve sonrası olsun ıstemıyorum en mantıklısı ertelemek gıbı gelıyor oyle ınsalar cok canım mutlulugu cekemeyenler cıftlerın arasını bozmaya calısanlar degmeyecek ınsanlar ıcın uzme kendını boyle ınsanlar dıkkate alınıp konusulacak ınsanlar degıller
hayırlısı olsun kuzum sen daha iyi bilirsin ama gel sohbetimize bak :)

Kuzu uzak dur şunlardan. Ne biçim insan bunlar ya aaa...:KK20:
valla yediler yediler beni böyle daraldım bunaldım var yaaa böyle insan görmedim eşime dedim kardeşim yapsa bunu sana sen dünyayı yıkarsın o da işin ciddyetini öyle anladı ve çok sinirlendi bugün konuşur onla bende bi daha konuşmam fırsat vermem adama bunları diyecek salak yaaa biz eşimle kötü olalım istiyorlar iki abisi iki yengesi :KK51:En Büyük KK

12. Gunden beri yapiyorum canm birak catlamayi renk koyulasmadi bile 23 25.gun.u bulacak galiba catlasana anlardim akinti falan yok daha.. bekleyelim bakalim :)
Bata 1 hafta kala bile çatlayabiliyor diye biliyorum. Hemen stres yapma çok nadir olsada böyle durumlar var

Günaydın kızlar...

Varmı yeni göbişliler? :KK46::KK46::KK49:
Mogami Mogami SirriEyvan SirriEyvan @Lovely35

Bakalım kuşum batım 4 ekim nasipse... :) 2 ekim toplu test yapacağıız , umarım bebiş erkenden gösterir kendini... çok heyecanlı durumlardayız ;)

Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana

Canım bazen hayat şartları zorlaşır kararlarımızı değiştirmek durumunda kalırız , ama senin pek te içine sinmemiş, Rabbim hakkında en güzelini versin diye umut ediyorum , bebiş hayırlıysa gelsin çünkü o rızkıyla gelir , en yakın örneği denizyıldızı yazmış sabah , sende okumuşsundur , kızı işten çıkarmamışlar hamile diye... velhasıl en hayırlı olan olsun hakkında , ama özletme , vallahi gözlerimiz aradı seni...

yok yok kesinlikle olmaz ben onlardan yardım vs istemem istemiyim diye çalışıyorum zaten yaparlar biliyorum ama çocuğunu kendi başına bakabilecek işi imkanı bulacak insan allah kısmet eder sağlık verirse :) ülke şartları zor eşin atanır mutlu olursunuz eşin polis olur mutlu olmazsınız yanii hepsi kısmett allahımmm yüzünüze gülsün hayırlısı hangisi olacaksa o yolu göstersin bereket versin evlerimize bebişlerimize iyi bakabilelim :) dayanabilirseniz denesin ama baktın eşin dersler vs çalışmaktan bıkıyor bu işler bizden geçmiş diyor düzgün bir iş bakarsınız bebişte yparsınız sonra kv bakar sen yine çalışırsın hayat mücadeleden ibaret yeterki sağlık olsun :)

Bende öyle dusunuyorum mucadele etmek zorundayız esımın derslerden sıkılma gıı bır luksu yok canım ben kendısını ıcın her seyı goze alıp boyle bır fedakarlıkta bulunuyorum kendısıde gecesını gunduzune katacak vecalısacak kendıde cok kararlı sımdıden basladı ders calısmayı Ben hep hayırlısını dılıyrum kımseye muhtac olmadan saglıklımutlu bır sekılde yasamayı dılıyorum Allah'ım bızlere saglık evlerımıze bereket versın esım 10 ay calısmayacak sadece dershaneye gıdecek canım yogun bır sekılde ders calıscak ınsalalh emegının karsılıgınıda alacak ben dıyorum belkıde bu bızımın sınavımız bızı guclendırecek hayırlısıyla dogru bır sekılde bu sınavı tamamladıgımız Rabbım odul olarak bıze saglık sıhat mutluluk berket verecek

kuzum cmtsş pazar önlisans sınavı var...benim alanım tarih ve şimdi okuduğumla sosyoloji....formasyonu alınca her yıl temmuz da alan sınavına da gireceğim ...pöfffffffffffff uzun işler

çokkk uzun çokk bende hiç bulaşmıyım evlendim de ders çalışamam dedim bizimki daha farklı asıl okulu çalışırken bitiriyorsun neyse sonra arkadaşlarım çalışmaya başladıkça üzülüyoru çalışıp girseydim diye ama sonra kurum içi memnun olmayanlarda oluyor sonrada kısmet diyorum :( inşallah olurda rahat edersin mogamim :)

Back
X