• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım mantıklı olanı korunmak bazen duygusallıgı bır tarafa bırakmak lazım aksam cok agladım hıckıra hıckıra herseye cok dolmusum ben sımdı bebegımı erteleyecegım dedım hepsı ıcın sankı ayrı ayrı agladım Rabbımden hayırlısını dılıyrum bıze yanlıs kararlar verdırmesın

çok zorr biliyorum benimde aklımdaki şeyler çok evliliğimiz yeternce oturdu mu iş durumları karışık böyle ne olacakkk dünya kadar soru bilmiyorum elisam hayırlısıı hayırlısıı....

ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur.. :mad::mad::mad:eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. :KK51: resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları):KK62::KK62: hakkından gelecem hepsinin :KK62:
YUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHH...olmaz olsun böyle aile...Bence sen savaş baltalarını çıkar...Ahhh ben olcaktım o abiye nasıl güzel laf sokardım...

çok zorr biliyorum benimde aklımdaki şeyler çok evliliğimiz yeternce oturdu mu iş durumları karışık böyle ne olacakkk dünya kadar soru bilmiyorum elisam hayırlısıı hayırlısıı....

Bız herseyı ınce eleyıp sık dokuyoruzz hersey guzel olsun ıstıyoruz Allah'ım bıze dogru krarlar verdırsın hakkımızda hayırlısı olsun ama en ıyısı bırseylerı emın olrak yapmak dıye dusunuyorum

Hepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarim :D isyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez :D bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu :D
kuşum hep böyle gitsin inşallah....ee anlat bize nasıl hamiş kaldın kız

YUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHH...olmaz olsun böyle aile...Bence sen savaş baltalarını çıkar...Ahhh ben olcaktım o abiye nasıl güzel laf sokardım...
ya işte ben beceremiyorum o laf sokmaları şimdi aklımdan geçti bu adamın kırığı vardı biliyorum bekarken yüzük takıp kadının etrafında pervane olmuştu.. eltime sorsan ilk göz ağrısı sanıyor kendini demeliydim o senin gibi kardeşinin iş yerine karı kız için gitmiyordu diye ma :( şeytan dürtmüyor değil belki karısına çıtlatırım az da o huzursuz olsun :KK62:

Düsükmus canim senin. Benim uzman dr gebeligi engellemez bu deger demisti ben bi de prof a gittim o ilac kullan dedi ama kullanmiyorum. Bitkisel testere dişli aslan pencesi bitkisi var canm aktardan aldim ibrahim saracoglu oneriyor. Ben de memislerden anlamıştim hatta seviniyodum hamileyim diye ama prolaktin mis duygularimla oynadı ☺
bana da 25 in üstünde istemiyoruz dedi ama daha yeni bebeği olup emzirenlerin bile fırt diye olabiliyoru yani onlarda daha yüksektir bu hırmon ama kısmet işte biz sadece sebpleri yerine getiriyoruz gerisi Allah'tan

ya işte ben beceremiyorum o laf sokmaları şimdi aklımdan geçti bu adamın kırığı vardı biliyorum bekarken yüzük takıp kadının etrafında pervane olmuştu.. eltime sorsan ilk göz ağrısı sanıyor kendini demeliydim o senin gibi kardeşinin iş yerine karı kız için gitmiyordu diye ma :KK43: şeytan dürtmüyor değil belki karısına çıtlatırım az da o huzursuz olsun :KK62:
Aman yok bence karısına yapma öyle şeyler , sende abisi gibi davranmış olursun , konuşursa bir daha abisine direkt sok lafı , bunlar başka bir şeyden anlamıyor çünkü..

da

ha geçmişi yeni okuyorum canım....yine o GÖRÜMCEK Mİ
Mogamicim bisey sorcam sana. Çaşamba günü degergqm 24.97ydı. Bugünkü degerim 64.58 doktor keseyi görmeden hiçbir yorum yapamam dedi. Sence degerim azmi yûkselmiş.

sorma kuzum nasıl huzursuz ettiler beni dün :KK43:
huzursuz olunmaz mı yaaa verseydin cevaplarını kendinle karıştırıyorsun herhalde sen böyle şeyleri çok yapıyorsun da ordan biliyorsun herhalde deseydin aklırdı o salak oracıkta insanın ağzını bozuyor içi niyeti pislik dolu insanlar

Adetim 1 hafta 10 gun arasi gecikti idrar testleri negatif ilcedeyim burda jinekoloji yok esim bu gun nobetci p.tesi gidicez ancak o zamana kadar bebek yoksa adet olurum insallah :()

Mogami Mogami cim batım daha erken ya , değiştirir misin onu , 4 ekim yapar mısın tatlım... :)
Bu arada heyecanım var , çünkü kasık batmalarım ve göğüsümün tam uçlarının kendi kendine acıması çok umut veriyor , ateşim de 36.7 hala... Rabbim en güzelini versiin ama bu umutlarla yaşamak bile zevkli bence :KK66: sen nasılsın mogamim ?
hadi bakalım senden çoook umutlandım haftaya koyarsın artık hamilik tavimini:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

huzursuz olunmaz mı yaaa verseydin cevaplarını kendinle karıştırıyorsun herhalde sen böyle şeyleri çok yapıyorsun da ordan biliyorsun herhalde deseydin aklırdı o salak oracıkta insanın ağzını bozuyor içi niyeti pislik dolu insanlar
ben o adama pek güvenmiyorumzaten bi de bi havalarda eşi desen kocasının eski kırıklarından haberdasr değil.. onun karısı da problem tek laflarında bildiklerimi dökerim ortaya :KK62:

Back
X