- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
hayırlısı olsun kuzum sen daha iyi bilirsin ama gel sohbetimize bak :)
Amın canm hayırlısı burdayım tatlım bırakmam sızı daha bebıslerınızın hıkayelerını dınleyecegım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun kuzum sen daha iyi bilirsin ama gel sohbetimize bak :)
kuzum tebrik ederim seni çünkü durumu iyi analiz edip doğru bi karar almışsın...Şartlar oturmadan bebek düşünmenin belli zorlukları olabilir...inşallah eşin bu yıl emeğinin karşılığını alır ve sizde daha iyi şartlarda dünyaya getirirsiniz miniğinizi...Seneye de burda olacağız belki bebekli belki hamile belki hala çalışır vaziyette...ama sen temelli gitmiyorsun dimi en azında ara da selam sabahın olsun kuşumMerhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
Esım suan bırsey demıyor bıraz canı sıkılıyor ben dırek dedım bundan sonra korunalım dedım bana butun konuları ust uste getırıyorsun dedı bende bu ertlecenek bırsey degıl olursa donusu yok o yuzden sımdıden soyluyorum dedım hıc fıkrını sormadım canım ama sanırım korunmayı ıstemeyerk ben dedıgım ıcın korunacagız
aamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuşumbebiş patlaması olsun o gün inş. :)![]()
Bakalım kuşum batım 4 ekim nasipse... :) 2 ekim toplu test yapacağıız , umarım bebiş erkenden gösterir kendini... çok heyecanlı durumlardayız
Canım bazen hayat şartları zorlaşır kararlarımızı değiştirmek durumunda kalırız , ama senin pek te içine sinmemiş, Rabbim hakkında en güzelini versin diye umut ediyorum , bebiş hayırlıysa gelsin çünkü o rızkıyla gelir , en yakın örneği denizyıldızı yazmış sabah , sende okumuşsundur , kızı işten çıkarmamışlar hamile diye... velhasıl en hayırlı olan olsun hakkında , ama özletme , vallahi gözlerimiz aradı seni...
Ben sana kıyamam ya
değiştiririm birazdan canım...valla sende baya sağlam belirtiler var...benim ateş bugün 36 dan 36,4 e çıktı ...şuan bi belirti dersek ayaklarım buz gibi, göğüslerim ara sıra ağrıyor bide şiş gibi geliyo bana, bide kasıklarıma zaman zaman sancı girip çıkıyo....lakin bu beliritiler adeti de işaret eden şeyler...bilemiyorum kuzumMogami cim batım daha erken ya , değiştirir misin onu , 4 ekim yapar mısın tatlım... :)
Bu arada heyecanım var , çünkü kasık batmalarım ve göğüsümün tam uçlarının kendi kendine acıması çok umut veriyor , ateşim de 36.7 hala... Rabbim en güzelini versiin ama bu umutlarla yaşamak bile zevkli bencesen nasılsın mogamim ?
Amin elisacım hakkınızda en hayırlı olan olsun inşaAllah :) ama gel buraya , muhabbete katıl , selam ver arada...Sagolun canım benım sızlerde hep aklımdaydınız evet okudum canım dershaneye gıtmesını cok ıstıyordum ders calısmasını o zamanlar bebıs dusunmuyordum ama suan bebısı ertelemem gerekıyor bu yuzden bıraz burukluk var ıcımde ama gececek evet ınanıyorum bebegın rızkıyla gelecegını hepımızın hakkında hayırlısı olsun
kuzum tebrik ederim seni çünkü durumu iyi analiz edip doğru bi karar almışsın...Şartlar oturmadan bebek düşünmenin belli zorlukları olabilir...inşallah eşin bu yıl emeğinin karşılığını alır ve sizde daha iyi şartlarda dünyaya getirirsiniz miniğinizi...Seneye de burda olacağız belki bebekli belki hamile belki hala çalışır vaziyette...ama sen temelli gitmiyorsun dimi en azında ara da selam sabahın olsun kuşum
çok zor kuzum yaaa bi de sorunlu görümcem anlatmışımdır neyseki yarın gidiyor bi daha da gelmesini istemiyorum eşime de dedim.. o da bişey demiyor iş açacak başımıza, bizim sütçüyle uzuuuun uzun muhabbet etmiş bueşim duyunca delirdi adam hep benle ilgili sorular sormuş bu saf da cevaplamış artık o adamdan süüt almayacağız diyor kocam
![]()
ha geçmişi yeni okuyorum canım....yine o GÖRÜMCEK Mİ
çokkk uzun çokk bende hiç bulaşmıyım evlendim de ders çalışamam dedim bizimki daha farklı asıl okulu çalışırken bitiriyorsun neyse sonra arkadaşlarım çalışmaya başladıkça üzülüyoru çalışıp girseydim diye ama sonra kurum içi memnun olmayanlarda oluyor sonrada kısmet diyoruminşallah olurda rahat edersin mogamim :)
aynen öyle bende başından beri öyle yapıyorum ancak bunlar uzak şehirde de olsa bizi rahatsız etmeyi başarıyorlar yaaaBen sana kıyamam yagerçekten ne geliyorsa akrabadan geliyor
bende çok çektim... anlatsam derya deniz olur... kuzen ve hala tayfasından ... uzak duruyorum ancak o zaman kafam rahat oluyor , yoksa insan acayip stres oluyor ne gerek var di mi , uzak durmak en iyisi....
Ohh çok sevindim , bak çıkmış yine... hadi inşaAllaaah , evet adet belirtileri kuzum , ama kasık batman farklıysa bence iyice umutlan , çünkü benimki farklı , batmadan ziyade çekilme , yanma hissi veriyor...ağırmaları, şiş olmaları göğüslerinin o da güzel , hadi inşaAllah mogamiim inşaAllah güzel haberler vermek nasip oluuuurrrdeğiştiririm birazdan canım...valla sende baya sağlam belirtiler var...benim ateş bugün 36 dan 36,4 e çıktı ...şuan bi belirti dersek ayaklarım buz gibi, göğüslerim ara sıra ağrıyor bide şiş gibi geliyo bana, bide kasıklarıma zaman zaman sancı girip çıkıyo....lakin bu beliritiler adeti de işaret eden şeyler...bilemiyorum kuzum
canım sen eşinden hayır olmaz o kısmetiyle gelir demesini beklediğin için bu kadar acil ve sert kural getirdin bende öyle diyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum şimdi biraz cesaretlendirsek seni birazda eşin yine bebek isteyeceksin bakarım eşime de yavruma da diyeceksin biliyorum ama bunlar çok önemli kararlar dua etmekten başka bir yardımımız olmuyor rabbim gönlüne göre versin iyice düşün :)
Amin elisacım hakkınızda en hayırlı olan olsun inşaAllah :) ama gel buraya , muhabbete katıl , selam ver arada...
iyi tespitevin sütünden de olduk çok zor gerçekten cahil dosttansa akıllı düşman iyidir boşa demiyorlar zamanla öğreneceğiz birde allah gösteriyor ben buna çok inanıyorum karşı taraf fesatlık yaptıkça yüzleri gülmüyor