- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Benimki çok düşük 20.58 cikti canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben şimdiden Allah izin eder de hamile kalırsam eşime nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum
Canım dogum gunu kutlamıyor musunuz? Nette ne işin var :)
Bende bugun umutszlk vardı canım ondan yapmadm yoksa yapardım 5gun kala da yaptım cunku ama suan umutlıyım yarn yaparım ya da kan tahlılı yaptırırım :)
Bende bugun umutszlk vardı canım ondan yapmadm yoksa yapardım 5gun kala da yaptım cunku ama suan umutlıyım yarn yaparım ya da kan tahlılı yaptırırım :)
ben şimdiden Allah izin eder de hamile kalırsam eşime nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum
Pardon ya canim
Bende kafa kalmamis yanlış hatirlamisim
Seninki normal bence benimki neden bu kadar yüksek
Günaydınlar güzel bayanlarrr :)
Ben minik ayakkabi aldim şuan çok düşük DİE ve yaninda geldiği için veremedim perşembe günü gidince artik :)
Yumurtlama döneminde 28 günde bir rengli dönemei olanlar için 14. günde yumurtlama deniliyor fakat her kadının yumurtlama döneminin farklı olduğunu öğrendim. Sorum şu her ay yumurtlama dönemi değişir mi örneğin adetinden sonraki 5. günde yumurtluyorsa bir bayan gelecek ay yine adetinden sonraki 5. gündemi yumurtlar :))
Bizim ki eve gelir gelmez masa hazır olsun ister gelir tencereye bakar ne yemek var diye bende tencereye testi ve ultrason fotosunu koymak istiyorum bişey görünmese de ilk resim olacak :)
her ay yumurtanın gelısımıne gore degısır canım zaten 14-18 gunu arası derler ya o tarıhler arası ya daha erken yada daha gec yumurtana bağlı
hemen adet sonrası yumurtlama olur mu peki 14ile 18 arasında diye bişey yok sanırım. 5 dede 10 dada olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?