2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben şimdiden Allah izin eder de hamile kalırsam eşime nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum

ben şimdiden Allah izin eder de hamile kalırsam eşime nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum

Bende öyle diyordum ama normal söyledim yani sonunun ne olduğunu bilmiyorsun güzel mi geçecek hamileliğin bilmiyorsun biraz karışık duygu yani

Kızlar ya adetten sonra dokuzuncu gün bugün uzayan bi akıntı gördüm ama sürekli gelmiyor yumurtlama mi şimdi bu eşim hasta hali yok söylemeye utanıyorum of ya ne yapsam bu sefer de böyle mi geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 9 gün geçti.Adet tarihinden 4 gün geçtikten sonra kan tahlili verdim. Çıkmadı. Dün de idrar testi yaptım çıkmadı. Ama bugün aynı testi ikinci kez denedim can sıkıntısından.. Ve ikinci çizgi çok silikti. İkinci kez denendiğin yanlış sonuç veriyor ama doğru da olabilr mi dersiniz. 9 gün geçti halen ses yok belirti yok..Rahimde kasılmalar oluyor sadece kasığa doğru.

Ben minik ayakkabi aldim şuan çok düşük DİE ve yaninda geldiği için veremedim perşembe günü gidince artik :)

Pardon ya canim
Bende kafa kalmamis yanlış hatirlamisim
Seninki normal bence benimki neden bu kadar yüksek

Asil.senink normal bana düşük dedi doktor geç döllenme olabilir dedi tekrar bakacak yarin

Günaydınlar güzel bayanlarrr :)

Ben minik ayakkabi aldim şuan çok düşük DİE ve yaninda geldiği için veremedim perşembe günü gidince artik :)

Bizim ki eve gelir gelmez masa hazır olsun ister gelir tencereye bakar ne yemek var diye bende tencereye testi ve ultrason fotosunu koymak istiyorum bişey görünmese de ilk resim olacak :)

hekeze umutlu mutlu hayırlı bır gun gecırmek dılegıyle kocaman gunaydın

Yumurtlama döneminde 28 günde bir rengli dönemei olanlar için 14. günde yumurtlama deniliyor fakat her kadının yumurtlama döneminin farklı olduğunu öğrendim. Sorum şu her ay yumurtlama dönemi değişir mi örneğin adetinden sonraki 5. günde yumurtluyorsa bir bayan gelecek ay yine adetinden sonraki 5. gündemi yumurtlar :))

her ay yumurtanın gelısımıne gore degısır canım zaten 14-18 gunu arası derler ya o tarıhler arası ya daha erken yada daha gec yumurtana bağlı

her ay yumurtanın gelısımıne gore degısır canım zaten 14-18 gunu arası derler ya o tarıhler arası ya daha erken yada daha gec yumurtana bağlı

hemen adet sonrası yumurtlama olur mu peki 14ile 18 arasında diye bişey yok sanırım. 5 dede 10 dada olabilir mi.

hemen adet sonrası yumurtlama olur mu peki 14ile 18 arasında diye bişey yok sanırım. 5 dede 10 dada olabilir mi.

olur canım akıntından anlayabılırsın sumuk gıbı kısa surelı bı akıntı oluyo ozaman yumurtlamıs oluyosun hıc beklemeden ıse koyulman gerek ıkı parmagının arasında uzamansı lazım akıntının z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…