hemen adet sonrası yumurtlama olur mu peki 14ile 18 arasında diye bişey yok sanırım. 5 dede 10 dada olabilir mi.
Bizim ki eve gelir gelmez masa hazır olsun ister gelir tencereye bakar ne yemek var diye bende tencereye testi ve ultrason fotosunu koymak istiyorum bişey görünmese de ilk resim olacak :)
Bende bugun umutszlk vardı canım ondan yapmadm yoksa yapardım 5gun kala da yaptım cunku ama suan umutlıyım yarn yaparım ya da kan tahlılı yaptırırım :)
Bizim ki eve gelir gelmez masa hazır olsun ister gelir tencereye bakar ne yemek var diye bende tencereye testi ve ultrason fotosunu koymak istiyorum bişey görünmese de ilk resim olacak :)
benım gıbı sureklı uykusu gelen varmı acaba bıraksalar 24 saat uyurum
bendün servisi kaçırdım bugün erken yattım ya sarhoş gibiyim
hehehe iyi fikirmiş bebek
Bu arada seninle batlarimiz ayni yumurtlaman gecti mi senin? Ben tam 14.gunde yumurtlama oldugunu hissettim sancim ve akintim vardi bugun 19.gun ve artık akinti kesildi sen hala degerlendiriyor musun gunleri? Belirti var mi ben de hic belirti yok sanki
kaldıramıyorum kafamı aksam eve gıdınce yemek bıle yemeden uyumak ıstıyorum hemencık
Tabi sonrasında yemek yiyebilir mi onu bilmiyorum :)
bende canım ya normalmiş ama tabi sen daha iyi bilirsin
mide bulantısı var mı? benda daha yok çok şükür
oğlumdada uyudum ama bu kadar uyumadım ya bunda bıldıgın saf gıbı gezıyorum mıden dun bulandı bugun bıse yok bıraz daha buyusun yemek yıyemıyorum zaten 6 ay su andada ıstahım ıyıce kesıldı mıdem yanmaya baslıcak kokulardan mıdem bulacaka bakalım bunda ne olacak ama uyuyalım
kuzenim eşi benden 2 hafta önde 7 haftalık o kusuyormuş sürekli
günaydin hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?