- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Canım bunu adetin bittikten hemen sonra mı yaptın eğer adetlerin düzenliyse 14. gün veya 14. günden sonra yumurtlaman lazım.
canım adet tarıhıme gore evet ama keseyı gorupte doktor soylemeden bıse dıyemıyorum ama ben bu ay yumurtlama zamanının ıcınde yumurtladım 5-8 arası ıdı ben 8 yumurtladım ıste salı gıtcem ıste varmı kese gorcez
hmmm nasıl anladı doktorun neye göre hesapladı benimki 1 haftamı oynar 2 haftamı sence
evet canım hemen sonra başladım ama adetim düzenli değil en son adetim 17 gün arayla oldu.
kızlar Ovulasyon testini eczaneden aldınız demi? Ben eczaneye sordum o ne dediler ya
kızlar Ovulasyon testini eczaneden aldınız demi? Ben eczaneye sordum o ne dediler ya
Bende bu ay 7'sinde oldum canım uzun akıntım 9'unda geldi ama 28 günde bir adet olduğum için adetimden itibaren 14 gün saydığımda 21'i yumurtlamanın olduğu gündü fakat bir kez daha uzun akıntım geldi o da bu pazardı yani 25'i. Eğer uzun akıntının geldiği gün yumurtlama günüyse ben adeti düzenli olan birine göre 18.gün yumurtladım. Yani senin düzensiz olduğuna göre 5-7 gün arası yumurtlayacaksın demek oluyor bu.
ben ovu.testi kullandım.çünkü 35-37 günde bir olmaya başlamıştım birkaç aydır. Ama zaten o gün anladım yumurtladığımı çünkü hem sancım(adet sancısıyla aynı şiddette) oldu hemde şeffaf ve uzayan akıntım.
hadi bakalım teste devam o zamannn
kan testi ve ultrason sonucuna göre
canım yazdıklarını şimdi gördüm hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
kızlar benim kasıklarım ve Belim çok ağrıyor. Acaba yumurtlama günüm bugün mü ya
teşekkür ederim sagol allahım tüm isteynlere nasip etsin inş
Hayırlı olsun canim cok sevindim ben yorum yazmadım ama dün takip ettim seni sabah kalkınca ilk isim senin yazdığına bakmak oldu :) darısı tüm isteyenlere içinde de bana
Bözün aydınn PETTY darısı bize inşş 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?