2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

heeee sen daha keseyi görmedin

evet canım hemen sonra başladım ama adetim düzenli değil en son adetim 17 gün arayla oldu.

Bende bu ay 7'sinde oldum canım uzun akıntım 9'unda geldi ama 28 günde bir adet olduğum için adetimden itibaren 14 gün saydığımda 21'i yumurtlamanın olduğu gündü fakat bir kez daha uzun akıntım geldi o da bu pazardı yani 25'i. Eğer uzun akıntının geldiği gün yumurtlama günüyse ben adeti düzenli olan birine göre 18.gün yumurtladım. Yani senin düzensiz olduğuna göre 5-7 gün arası yumurtlayacaksın demek oluyor bu.

kızlar Ovulasyon testini eczaneden aldınız demi? Ben eczaneye sordum o ne dediler ya

ayyy hiç sorma benim son testimi dün kullanmıitım bugüns abahtan yeni test almayagittim öncekialdığım yerde kalmamış 4 tane daha eczane gezdim bi tanesi erken gebelik testi verdi dedim bu değil bn ovulasyon testi istiyorum. aynı şey işte dedi. bence biraz araştırın dedim çıktım.

hadi bakalım teste devam o zamannn

evet benim de geçen hafta sanci vardı hatta adetken bile böyle olmuyor dedim.ama o zaman olduysa bebiş olmaz çalışma olmadı yaaa (((

kızlar selamm benim de günüm bugün ama hiçbi belirti yok ne hamileleik için ne de regl için :/ değişik bi durumdayım

ovulasyon testi ile takip yapıyorum ve tam 21.günde yakalamıştım bugün üzerinden 14.gün oldu ama tık yok bekleyeyim bakalım :)

teşekkür ederim sagol allahım tüm isteynlere nasip etsin inş

Hayırlı olsun canim cok sevindim ben yorum yazmadım ama dün takip ettim seni sabah kalkınca ilk isim senin yazdığına bakmak oldu :) darısı tüm isteyenlere içinde de bana

Hayırlı olsun canim cok sevindim ben yorum yazmadım ama dün takip ettim seni sabah kalkınca ilk isim senin yazdığına bakmak oldu :) darısı tüm isteyenlere içinde de bana

Saol canim darisi basina inş değerinde yükselirse tamamen rahatlicam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…