ayyy koptum he ahahaha doğurganlığın baslamıs he eheeh ama bak ılıskın olmus dahı olsa o akıntıyı gorunce cagır tekrar ol
günaydın herkese :) şimdi uyandım canım evde test yoktu gidip almakta zor geldi :) bugun de beklıycem gelmezse öyle yapıcam :)
Mogami yukledigin programin adi ne:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
benim gibi durmadan tuvalete giden va rmı ya :26:
Çok hevesli baba olmak için :) Akıntıyı takip edeceğim bakalım ne zaman gelecek, ama gün aşırı ilişkide bulunursam kaçırmam diye düşünüyorum
Günaydın canim senin de adet günün bugün herhalde hiç idrar testi yaptın mi bi de geçen ay hangi tarihte oldun? Benim de bugun bekliyorum bakalım
yok bencede kacırmassın bence bu ay senınde olacak ıcıme dogdu
ben bennnnn bıde ıs yerındeyım okadar sınır oluyorumkı
Tatlım aynı durum bende de oldu 14. güne kadar yaptık ama sonra eşim şehir dışındaydı ve 10 gün ilişki olmadı ve regl oldum umarım senin ağrılar gebeliktendir, stres yapma tabi ki bir sürü insan okudum yeter yaa takmıyorum deyip gün saymayı bıraktıkları ay gebe kalmışlar
evet adet gunum bugun.2 gun kala yaptım negatf cıktı aslında ben umıdımı kesmıstım ama arkadaşlar erken cıkmayabılır dedıler tekrar umıtlendım :) 28 nisanda adetım gelmıstı 29-30 günde oluyorum inşallah 2mizde güzel haber veririz :) gecen ay da adet gunumdu test aldım wc ye girdim testı yapıcam bi baktım benım kırmızılar gelmıs bu kez yarını beklıycem kan tahlılı yaptırırım heralde.sende belirti var mı
Bende 26 nisan da oldum pek belirti yok gibi araba ağrı oluyor da çok değil dün test yaptım negatif çıktı 32 günde oluyorum genelde bekliyorum bakalım bende ama benim de umudum yok. Inşallah olur canim yine de bekleyelim bakalım :)
beklıycez canım bi kan tahlılı yaptırsaydın rahatlarsın
Bende 26 nisan da oldum pek belirti yok gibi araba ağrı oluyor da çok değil dün test yaptım negatif çıktı 32 günde oluyorum genelde bekliyorum bakalım bende ama benim de umudum yok. Inşallah olur canim yine de bekleyelim bakalım :)
atesle ılgılı pek bılgım yok ama ben akıntım ıle anlıyodum zaten uzun sure gelen bıse degıl gormussundur onu gorunce dıyodumkı yumurtladım ısın komık tarafı sadece hazıranda yumurtluyorum onun harıcınde yumurtlamam cok nadır oluyoinşaaalllllaaaaaaaaaaahhhh :) lakin bilemiyorum hapı bırakalı 2 ayı geçti acaba yumurtlamaya başladım mı onu kestiremiyorum bu ateş olayı o yüzden önemli benim için
Yok canim test yapmayacağım geçen aylarda 5 gün gecikti gittim negatif görünce çok moralim bozuluyor doktor psikolojik dedi tüm değerler normal çıktı bekleyelim bakalım
artık sinir olmaya başladım yahu bu nedir böle
canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))
canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))
hımmm tamam o zman bekle canım güzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?