2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Fairytale0713 --------------> 10 Mayıs ----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme ---------->
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > HAMİŞ
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme----------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Betiboop ------------------> 26 Mayıs ------------> 1. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Newmarried ---------------> 27 Mayıs ----------> 2. deneme
Ysmn1096 -----------------> 28 Mayıs ----------> 9. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim --------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ---------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim ----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))

canım bu arada bana beklenen ve olmayan adet tarihini ve kaç aydır denediğinizi yazarsan listeye ekliyim

canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))

ayyy cok sevındım hayırlı haberlerını alalım inşallah :)

kız bıde bende nefes nefese kalma olayı var sanki 100 metre kosmusum

6 aydan sonra cok oluyo bebek ayakları ıle sıkıstırıyo kaburganı bıldıgın ıtıyo zaten ahaha cok komık oluyo ama kızıyodum oglum cek su ayagını dıye

Ben dün yumurta akı gibi akıntı gördüm eşim hasta ama kırmadi beni :) ama sanki hiç içeri Sperm girmedi ya çok dışarı çıktı sizde de öyle mi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yuppiii sonucunu söle bizede
tabiyki hemenn:)))))))ultrasonda baktı annesi kesemiz henüz oluşmamış ama daha çok miniğiz biz dedi:))10 gün sonra kontrole cağırıcam dedi:) idrar testine baktı hımm çift çizgi çıkmış:) diyo kanına da bakalım dedi

ay okadar çok ağladım ki:) okadr çok inamadım testi görünce:))) nasıl dayanıcam 2.5a kadar:))

anlarım senı oglumda oyle oldum ınanamadım o sılık cızgıye kanda yaptırdım yıne ınanamadım ne zamankı keseyı ve kalp atısını duydum ozaman ınandım ama ılk duydugumda trabzona gıdıyoduk tahlıl vermıstık yoldaydık eltım alacaktı sonucu o soyleyınce nasıl ağladım ınanaamadım ama allahın ıznıyle kucagınada alırsın canım hos bundada agladım ya

6 aydan sonra cok oluyo bebek ayakları ıle sıkıstırıyo kaburganı bıldıgın ıtıyo zaten ahaha cok komık oluyo ama kızıyodum oglum cek su ayagını dıye

amann kıyamam ben ona o saglıklı olsunda itsin beni napayım katlanırım :)

canım bu arada bana beklenen ve olmayan adet tarihini ve kaç aydır denediğinizi yazarsan listeye ekliyim
valla en son 23 nisanda regl oldum 10 aylık evliyim ama ilk kez bu ay bilinçli yumurtalama tarihini felan hesaplayarak denemeler yaptım:) heyecandan ölücem sanki

yapıskanmıydı gıden gıtmıstır sen merak etme canım benım bendende geldı doktor gıden gıdıyo merak etmeyın sız dedı

bende perşembe gıtcem tekrar yarın bakıca ultrasanda sanırım inş yüksek cıkar benimki 20,58 o yüzden biraz endişeliyım ay cok heycanlı

yapıskanmıydı gıden gıtmıstır sen merak etme canım benım bendende geldı doktor gıden gıdıyo merak etmeyın sız dedı

canım adetim 5 gün geçikti 2 sabahtır mide bulantıları istifar ile uyanıyorum:)ve 3 gündür de yumurta akı gibi akıntılarım olmaya başladı:)

bende perşembe gıtcem tekrar yarın bakıca ultrasanda sanırım inş yüksek cıkar benimki 20,58 o yüzden biraz endişeliyım ay cok heycanlı
allah gönlüne göre nasip etsin canım benimmmmmmm umudu kesmek yokkkkkkkkk:) canla başla ben buay olursa olur olmazsa olmaz dediğim anda oldu:)

canım adetim 5 gün geçikti 2 sabahtır mide bulantıları istifar ile uyanıyorum:)ve 3 gündür de yumurta akı gibi akıntılarım olmaya başladı:)

o beyaz sut gıbı akıntı bendede var hatta camasırmı ıslatacak sekılde oluyo bazen korkuyorum lavoboya kosuyorum desene senın kuzu senı bıraz ugrastıracak mıgde konusunda

valla en son 23 nisanda regl oldum 10 aylık evliyim ama ilk kez bu ay bilinçli yumurtalama tarihini felan hesaplayarak denemeler yaptım:) heyecandan ölücem sanki
Yaaaa cok sevindim tebrikleeeeer belirtin var mi idi ne kadar once belirtin basladi ?tetsi gecikince mi yaptin

kuzum peki adet döngün kaç gün sürer 28 mi 30 mu

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde canımm:))))))))))))))hemen hemen doğum tarihi aynı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…