canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))
annneeee daha yenı baslıyosun nefessız ve uykusuz geceler beklıcek senı olsun ama cok guzel hepsıne deger
canımmmm gebelik testi yaptım pozitifff çıktııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))dr gittim 2.5da sonuç almaya gidecem:)))))))))))))))))))))
ayyyyyy cok sevındım hadı gozun aydın valla burası cok bereketlı kızlar ben dıyımm hemen haber ver bızede
kız bıde bende nefes nefese kalma olayı var sanki 100 metre kosmusum
tabiyki hemenn:)))))))ultrasonda baktı annesi kesemiz henüz oluşmamış ama daha çok miniğiz biz dedi:))10 gün sonra kontrole cağırıcam dedi:) idrar testine baktı hımm çift çizgi çıkmış:) diyo kanına da bakalım dediyuppiii sonucunu söle bizede
ay okadar çok ağladım ki:) okadr çok inamadım testi görünce:))) nasıl dayanıcam 2.5a kadar:))
6 aydan sonra cok oluyo bebek ayakları ıle sıkıstırıyo kaburganı bıldıgın ıtıyo zaten ahaha cok komık oluyo ama kızıyodum oglum cek su ayagını dıye
valla en son 23 nisanda regl oldum 10 aylık evliyim ama ilk kez bu ay bilinçli yumurtalama tarihini felan hesaplayarak denemeler yaptım:) heyecandan ölücem sankicanım bu arada bana beklenen ve olmayan adet tarihini ve kaç aydır denediğinizi yazarsan listeye ekliyim
Ben dün yumurta akı gibi akıntı gördüm eşim hasta ama kırmadi beni :) ama sanki hiç içeri Sperm girmedi ya çok dışarı çıktısizde de öyle mi ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabiyki hemenn:)))))))ultrasonda baktı annesi kesemiz henüz oluşmamış ama daha çok miniğiz biz dedi:))10 gün sonra kontrole cağırıcam dedi:) idrar testine baktı hımm çift çizgi çıkmış:) diyo kanına da bakalım dedi
yapıskanmıydı gıden gıtmıstır sen merak etme canım benım bendende geldı doktor gıden gıdıyo merak etmeyın sız dedı
allah gönlüne göre nasip etsin canım benimmmmmmm umudu kesmek yokkkkkkkkk:) canla başla ben buay olursa olur olmazsa olmaz dediğim anda oldu:)bende perşembe gıtcem tekrar yarın bakıca ultrasanda sanırım inş yüksek cıkar benimki 20,58 o yüzden biraz endişeliyım ay cok heycanlı
canım adetim 5 gün geçikti 2 sabahtır mide bulantıları istifar ile uyanıyorum:)ve 3 gündür de yumurta akı gibi akıntılarım olmaya başladı:)
Yaaaa cok sevindim tebrikleeeeervalla en son 23 nisanda regl oldum 10 aylık evliyim ama ilk kez bu ay bilinçli yumurtalama tarihini felan hesaplayarak denemeler yaptım:) heyecandan ölücem sanki
valla en son 23 nisanda regl oldum 10 aylık evliyim ama ilk kez bu ay bilinçli yumurtalama tarihini felan hesaplayarak denemeler yaptım:) heyecandan ölücem sanki
anlarım senı oglumda oyle oldum ınanamadım o sılık cızgıye kanda yaptırdım yıne ınanamadım ne zamankı keseyı ve kalp atısını duydum ozaman ınandım ama ılk duydugumda trabzona gıdıyoduk tahlıl vermıstık yoldaydık eltım alacaktı sonucu o soyleyınce nasıl ağladım ınanaamadım ama allahın ıznıyle kucagınada alırsın canım hos bundada agladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?