benim de öyle biraz mıdem bulanıyo gibi ayyy sağlık ocağına gidip tahlıl mı yaptırsam :S ayy ne kadar kararsızım yahu :)
Canim klomenle mi hamile kaldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ellerine yüreğine sağlık allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah:))))))
kuzum 19 mayıs olmasın o bi de eğer korunmuyorsan bu yerleşme kanaması olabilir pek ala önemli olan şu adet sandığın şeyin miktarı eğer 2 gün yoğun olduysan adettir gerçekten
19 mayis tabi yaa:)
Bu uc gun boyunca cok az o kahverengi akintim oldu. Yani her gittigimde gormedim. Azicik.
Biz korunuyoruz normalde.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
ister misin bide korunurken hamile kalasın
Reca ederim kuzum siz yeterki hamile kalın ben bu listeyi her dakika yenilerim ve Allahım bana da nasip eder inş
inşallah canım ama şunu soyleyebirimki kesinlikle sabır sabır sabır içini gönlünü ferah tut RABBİM yardım ediyor onunda vakti zamanı var ben korunmadım hiç bugune nasip oldu ama buana kadar ovulasyondur vs hiçbirşey bilmiyordum:)sen yine yumrtlama tarihini kaçırma mümkünse hiç kalkma sabaha kadar yat ben bu ay böyle yaptım birde birlikteliğii görev gibi düşünme olurmu :)
ister misin bide korunurken hamile kalasın
bence super olur suprız bebek olur
Görev gibi algılamıyorum kuzum aksine zaten ki yada üç günde bir ilişkim normalde oluyor yani ekstra bişey değil sadece ateş takibi yapıcam canım :)Reca ederim kuzum siz yeterki hamile kalın ben bu listeyi her dakika yenilerim ve Allahım bana da nasip eder inş
inşallah canım ama şunu soyleyebirimki kesinlikle sabır sabır sabır içini gönlünü ferah tut RABBİM yardım ediyor onunda vakti zamanı var ben korunmadım hiç bugune nasip oldu ama buana kadar ovulasyondur vs hiçbirşey bilmiyordum:)sen yine yumrtlama tarihini kaçırma mümkünse hiç kalkma sabaha kadar yat ben bu ay böyle yaptım birde birlikteliğii görev gibi düşünme olurmu :)
galiba banada öyle geliyor:)olssunn sağlıklı olsun da annelik kolay değiil :)o beyaz sut gıbı akıntı bendede var hatta camasırmı ıslatacak sekılde oluyo bazen korkuyorum lavoboya kosuyorum desene senın kuzu senı bıraz ugrastıracak mıgde konusunda
yüksek düşük ne bak onu anlamıyorum işte:)
Görev gibi algılamıyorum kuzum aksine zaten ki yada üç günde bir ilişkim normalde oluyor yani ekstra bişey değil sadece ateş takibi yapıcam canım :)
Ekstra degil rutinimiz diyosun yaani
mogamı hanı dedımya hamıle kalınca zayıflıyorum dıye basladı 73 du gecen hafta bugun tartıldım aynı tartıda 70 oldumacım ama yemek yıyemıyorum ıcım kaldırmıyor 6 ay zayıflasam super olur
Ekstra degil rutinimiz diyosun yaani
Aynen kuzum :) tutturuveririz herhalde bu tempoyla
mogamı hanı dedımya hamıle kalınca zayıflıyorum dıye basladı 73 du gecen hafta bugun tartıldım aynı tartıda 70 oldumacım ama yemek yıyemıyorum ıcım kaldırmıyor 6 ay zayıflasam super olur
Olur mu dersin
benım beta hcg degerim 20,58 ama uzum34 ilk öğrendiğinde 56 dı yuksek oldukta dha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?