evrem 2. çocuk olacak Rabbim Verirse mayis gibi basliycaz çalismaya bu ay yumurtlama donemi disinda korunmasiz bir iliski oldu ama ben yumurtlamamdan eminim olmasi çokk zzor.antalyadanim ayrica.sen hangi sehirdensin?
Bana kalırsa gebelik değil seninki ama yine de git bir kan testi yap belli mi olur hiçbir belirti olmadan da gebe kalmış olabilirsin ki inş öyledir
nıe oyle dedınya mogamı hıc belırtı olmadan hamıle kalınmazmı kı yoksa benmı yanlıs bılıyorum yarın test yapıcam bakalım bu bebek ısını cok kafama taktım ben artık gelsın bebegım yaaa
Sende benim yaşadığımı yaşamışsın desene gerçekten stres yapmamalı ben artık sadece bu foruma girdiğimde bunu düşünüyor ve konuşuyorum o kadar inşallah istediğin bir gebelik yaşarsın tez zamandaBizde gecen ay ilk defa korunmadık 2 kez. yumurtlama dönemimde olmamasına rağmen acaba hamile miyim diye aklımdan cıkarmadım.
adetim gecikti testler negatif çıktı, hiç olmamasına ragmen adetim 15 gün gecıktı.
ondan bu ay korunmayı bıraktık, ama stres yapmamaya çalışıyorum.
Sende benim yaşadığımı yaşamışsın desene gerçekten stres yapmamalı ben artık sadece bu foruma girdiğimde bunu düşünüyor ve konuşuyorum o kadar inşallah istediğin bir gebelik yaşarsın tez zamanda
Canım yanlış anlama lütfen dilerim hamilesndir ama bana çok kafana taktığın için gecikmişsin gibi geldi ve önceki yazımda dediğim gibi kimi kadınlar gebelik belirtisi pek yaşamadan öğreniyorlar gebeliklerini ben bir tane kendi ailemden biliyorum. İnşallah hamilesindir git bir kan testi yaptır yahu bizde merak içinde kaldık sen nasıl dayanıyorsun.
asi_m benimde esim izin vermezdi.ben ilk bebegimde uç ay test yapmadim uçuncu aydan sonra iliskiden on gun sonra yaptim tahminen çikmadi sonra bir haft sonnra tekrarladim çikti içimden bi ses bu ay dedi ve oldu.içimden sana da aynisi geçiyo.insallah yanilmam cnm
simdi test yaptım gene ıkıncı cızgı sılık cıktı nedır bu hayalet cızdılerden cektıgım yaa çarsambaya kadar hasta olmassam kan verıcem bakalım
Çarşambaya çook var 2.çizgi silikte olsa çıkmış ben olsam koştura koştura kan vermeye giderdim koş kız bi kan ver de gel hadi çatlatma bizi
Sıkma canını hem daha kısa süredir ilişkiye girebiliyorsunuz bana kalırsa bu işi hamile kalmalıyım kafasıyla yapma eşinle birlikte olurken zevkine bak hamileliği de düşünme sadece yumurtlama günlerinde biraz sık yap yine de olmuyorsa bi hormon testi falan yaptır, Allah en hayırlı zamanda verir yavrunu inşallahkoca bır negatıf gordum arkadslar yıkıldım bu ay esımde umutlanmıstı sabah ıse gıtmeden konusruk hamıleysen ne hedıye alım sana dıye off nıe olmauyo anlamıyorum zaten 7 yıl bıttı evlenelı
Sıkma canını hem daha kısa süredir ilişkiye girebiliyorsunuz bana kalırsa bu işi hamile kalmalıyım kafasıyla yapma eşinle birlikte olurken zevkine bak hamileliği de düşünme sadece yumurtlama günlerinde biraz sık yap yine de olmuyorsa bi hormon testi falan yaptır, Allah en hayırlı zamanda verir yavrunu inşallah
Kadın doğum doktorun varsa ona git bi danış istersen bir doktorun yoksa da düzenli olarak bir doktor edin ama her halükarda bir doktora sor bu durumu kafan rahatlarbenım anlamdıgım sılık cızgı cıkıyo kan testı negatıf neoluyo anlamdım gıttı normalde degr vermelerı gerekmezmı kantestının acaba yanlıslıkmı oldu dıyorum ama gene umutlanıyorum
Kadın doğum doktorun varsa ona git bi danış istersen bir doktorun yoksa da düzenli olarak bir doktor edin ama her halükarda bir doktora sor bu durumu kafan rahatlar
Kafan rahatlar diye söylemiştim ama mutlaka idrarda çıkan çizgi bişey olduğunu gösteriyor gebelik olmadığına göre bi araştır derim önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyoruzdr yok sorsam da degısen bısey olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?