Anlıyorum Allaha şükür sorununu çözmüşsün İnşallah tez zamanda da yavruna kavuşursun. Haberlerini bekliyoruz.benım durumum bıraz farklı ben 7 senelık evlıyım vajınısmus tum gecen sene eylul ayında yendım suan rahatım 7 ay oldu yenelı ve cocuk ıstıyoruz 7 sene bekledık bıan once olsun ıstıyoruz
Aynen öyle, bırakılmamalı ve kutu tamamlanmalıymış ama biz heves ettik çok ve bırakıverdim artık tecrübeliyim bu konudamogamicim ben hiç dogum kontrol hapi içmedim de ondanmis yani demekki yarim birakilmiyomus
Canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun kararın inşallah yakın zamanda dilediğin gibi bir gebelik yaşarsın, Folik asit konusunda ise bence doktorun seni yanlış yönlendirmiş, bende hapı bıraktım ve doktoruma gittim gebe kalmak istiyorum hapı bıraktım diyince ilk sorduğu şey folik asite başladın mı oldu. Folik asiti ne yazık ki gıdalardan tam olarak alamıyoruz bu yüzden hap ile eksiğimizi de tamamlamalıyız internette aratırsan zaten bebek gelişimde gebelik öncesi ve sırasındaki etkilerini öğrenirsin belki de öğrenmişsindir, doktorunu dinleme bence ve kullan sonuçta vücuduna zararlı bir hap almıyorsun aksine faydalıMerhaba hanımlar
Ben de kısmetse mayıs ayı gibi hamile kalmak istiyorum.3 buçuk yıllık evliyim daha önce bebek düşünmediğimiz için doğal yollarla korunduk. İlk kez deneyeceğiz umarım bir sıkıntı olmaz. Geçen ay doktora gittim test tahlil vs. hepsi yapıldı,muayenemi de oldum. Folik asit kullanımına başlarım diye düşünüyordum ama doktorum gerek yok dedi.hamile kalırsam başlarız dedi. Benim de kafam karıştı. Bir ay kaldı zaten de ben de acaba yine de kullanmam mı diyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi??
Anlıyorum Allaha şükür sorununu çözmüşsün İnşallah tez zamanda da yavruna kavuşursun. Haberlerini bekliyoruz.
çok tesekkur ederım saol dun adet gunumdu gectı heveslenmıyeyım dıyorum olmuyor cok merak ıcındeyım
hadi inş bze guzel haberler verırsın benımde bugun adetımın son gunu inş tutar
Aslın da çok heveslenmemen iyi olur bende geçen aralıkta bir gebelik olasılığı yaşadım acayip taktım kafaya gün saydım ve reglim gecikti sonra baktım testlerde negatif takmadım ve hooop regl oldum. Psikolojik olarak gebelik alametleri verir vücut bu yüzden diyorum ama inşallaaaaaaaaah gebesindir de ben boş boş konuşuyorumdurçok tesekkur ederım saol dun adet gunumdu gectı heveslenmıyeyım dıyorum olmuyor cok merak ıcındeyım
Evet var canım önceki 7 günde ilişkiye girdiysen bu risk yüksek ama tabi yumurtlama döneminde olup olmaman da etkilermogami diyelim ben bi kutudan iki tane eksik içtim unuttum o zaman hamile kalma riski varmi?
Aslın da çok heveslenmemen iyi olur bende geçen aralıkta bir gebelik olasılığı yaşadım acayip taktım kafaya gün saydım ve reglim gecikti sonra baktım testlerde negatif takmadım ve hooop regl oldum. Psikolojik olarak gebelik alametleri verir vücut bu yüzden diyorum ama inşallaaaaaaaaah gebesindir de ben boş boş konuşuyorumdur :emir_beb
haklısın cnm bende 2 ay once test kurbanı oldum adetım gecıktı test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hamıleyım dedım sonra tkrarladım testı negatıfcıktı kafam karıstı sonra adet oldum yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum bu ay hem grıp oldum hem farajıt oldum ustune bıde benı kalcamda kas agrısı var ara ara gelır oda eklendı ustune ılac ıcmedım ıns hamıleyımdır adet olucakmısımgıbı de hıssetmıyorum kasık agrım felamda yok acaba test yapsamı dıye dusunuyorum 3 gun gectı
asi_m ben senin yerinde olsam on kere kan verrmistim :) supheli bi iliskimiz olursa adet geçince hhatta geçmedenn kan veririm :)
miracle folbiol kullaniyorum cnm ben.asi_m insallah adet olmazsin da hamile haberin gelir alinti yapamiyorum cepten kizlarr ok
hadi inş bze guzel haberler verırsın benımde bugun adetımın son gunu inş tutar
Bana kalırsa gebelik değil seninki ama yine de git bir kan testi yap belli mi olur hiçbir belirti olmadan da gebe kalmış olabilirsin ki inş öyledirhaklısın cnm bende 2 ay once test kurbanı oldum adetım gecıktı test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hamıleyım dedım sonra tkrarladım testı negatıfcıktı kafam karıstı sonra adet oldum yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum bu ay hem grıp oldum hem farajıt oldum ustune bıde benı kalcamda kas agrısı var ara ara gelır oda eklendı ustune ılac ıcmedım ıns hamıleyımdır adet olucakmısımgıbı de hıssetmıyorum kasık agrım felamda yok acaba test yapsamı dıye dusunuyorum 3 gun gectı
asi_m sen boyle yazdikça bende hemen hamile kalmak istiyorum :) çok heyecanlaniyorum cidden ayy insallah hamilesin inan çok k içten diyorum.
Aslın da çok heveslenmemen iyi olur bende geçen aralıkta bir gebelik olasılığı yaşadım acayip taktım kafaya gün saydım ve reglim gecikti sonra baktım testlerde negatif takmadım ve hooop regl oldum. Psikolojik olarak gebelik alametleri verir vücut bu yüzden diyorum ama inşallaaaaaaaaah gebesindir de ben boş boş konuşuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?