2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogami sen ne hapi içiyorsun da kanama oluyo onu bi turlu soramadim unutuyorum hep
Doğum kontrol canım, yazz kullanıyordum ama hapı yarıda bıraktım bu yüzden çekilme kanaması yaşadım 3 gün

kızlar merhaba bende hamıle kalmak ıstıyorum bu sene allah nasıp ederse 7 aydır denıyoruz bu ay adetıme 2 gun kaldı ıns bu ay hamileyımdır
Canım inşallah uğurlu gelir bu başlık bu ay kalırsın gebe, bu arada öncesinde hap mı kullanıyordun ya da kistin falan mı var

Tamam kuzum getir madem bn iceyim yaza dogru

Okyanus merhaba
Bebek mi dusunuyorsunuz? Rabbim hayirlisini versin.
Esinle birleaebildiniz mi ?
Bizde inşallah bu ay korunmayı biraktik bebek istiyoruz. Sınavdan sonra doğum denk gelsin diye bekliyordum sinava 6 ay kaldı bundan sonra istiyoruz.
Rabbim kimseye aratmasin

Yok canım eşim doğuda ben batıda yaza düşünüyoruz kısmetse eşim seneye yaza gelecek bu yaz baslıycaz calışmalara her izne geldiğinde 3 ayda bır deneriz olursa bakalım kısmet esimin tayını belli olacagına dogru dogar bende eş durumundan yanına giderim erteledikce erteliyoruz bu yaz 3 yılımız dolacak evlilikte ilk yıl kpss calısştım 2.yıl atanayım öyle olsun dedim atandım bu sefer esimle tayınlerimiz ayrı yerlere cıkınca 1 yılda boyle geciyor dha fazla ertelemek istemıyorum kıbrıs fln cıkarsa ordada ben çalışamıyorum en azından 2 yıl dogum ıznı alıp gıderım eşimle bebegımı orda buyuturum bakalım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasıp etsin Alllah aratmasın

Doğum kontrol canım, yazz kullanıyordum ama hapı yarıda bıraktım bu yüzden çekilme kanaması yaşadım 3 gün

Bende ilk zamanlar yaz kullandım sonra yasmın kullandım 2 yıl eşimle tayinlerimizden dolayı ayrılınca bıraktım hapı bır yıla yakındır eşim korunuyor 3 ayda bır 15 gun izne geliyor boşuna hap içmeyim diye bıraktım ama ben memnundum haptan

Bende memnunum yazzdan ama hata bende yarım bıraktım ondan oldu kanama sende inşallah hayal ettiğin gibi bir gebelik yaşarsın

miracle amin cnm Alla bi tane vermis buna da sukur demek gerek ikincide olur dert etme bi de kiizin olsa nee tatli olur haa ::)

mogamicim ben hiç dogum kontrol hapi içmedim de ondanmis yani demekki yarim birakilmiyomus

miracle amin cnm Alla bi tane vermis buna da sukur demek gerek ikincide olur dert etme bi de kiizin olsa nee tatli olur haa ::)

Sorma yaa süper olur. Çok özeniyorum kız çocuklarına zaten. Her ne kadar öncelik sağlıklı olması olsa da insan değişiklik istiyor. Rabbim hepimizin gönlümüze göre verir inşallah.

oglu olan kiz ister kizi olan oglan ister.hepimiz ayniyiz

Hayırlısı olsun senın adına cokcok sevndm Allah bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsın.tabii bizede böyle güzel haberler vermeyı nasip etsin inş.

tşkr ederim canım, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş

Canım inşallah uğurlu gelir bu başlık bu ay kalırsın gebe, bu arada öncesinde hap mı kullanıyordun ya da kistin falan mı var

benım durumum bıraz farklı ben 7 senelık evlıyım vajınısmus tum gecen sene eylul ayında yendım suan rahatım 7 ay oldu yenelı ve cocuk ıstıyoruz 7 sene bekledık bıan once olsun ıstıyoruz

asi bu durumda esin sana destek olmus demekki yedi sene çok uzun bi zaman çunku.

Merhaba hanımlar
Ben de kısmetse mayıs ayı gibi hamile kalmak istiyorum.3 buçuk yıllık evliyim daha önce bebek düşünmediğimiz için doğal yollarla korunduk. İlk kez deneyeceğiz umarım bir sıkıntı olmaz. Geçen ay doktora gittim test tahlil vs. hepsi yapıldı,muayenemi de oldum. Folik asit kullanımına başlarım diye düşünüyordum ama doktorum gerek yok dedi.hamile kalırsam başlarız dedi. Benim de kafam karıştı. Bir ay kaldı zaten de ben de acaba yine de kullanmam mı diyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi??

iona cnmen kendimi senin yerine koydum ben olsam yine de içerdim en azindan folbiol.testlerindz Folik Asit Normal Sinirlardaysa Ondan Vermeis olabilir ama tercih senin cnm

Bende dr a gittiğimde 2 ay kullanmamı önerdi zaten zararlı bir şey değil herkes içebilir bunu biraz iştah açıyor söyliim inş Allahım hemen nasip eder bizlerinde ilk denemede bebişleri olur

herkez vitamin içerikli folik asit mi içiyor ben sadece folikasit içeren bi ilaç içiyorum.bii de demir eksikligi ilaci içiyorum.eksigim vvar faz Yokk:)

herkez vitamin içerikli folik asit mi içiyor ben sadece folikasit içeren bi ilaç içiyorum.bii de demir eksikligi ilaci içiyorum.eksigim vvar faz Yokk:)

Senin içtiğin folik asitin adı ne canım?

asi bu durumda esin sana destek olmus demekki yedi sene çok uzun bi zaman çunku.

evt en buyuk destegımdı esım cok seyler yasadım esımden ayrılmayı bıle dusundum ama hıc bızaman ızın vermedı rabbıme sukurler olsun bıttı gıttı buda benım ıcın bı ımtıhandı dıyorum bıde bebısım olursa ozaman allahtan baska bısey ıstemıyorum bugundu adetım olmadım bakalım ıns hamıleyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…