2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

herkeze gunaydınnn anneler anne adayları bugun guzel gecsın guzel haberler alalım

Bayanlar bir ayda iki kere yumurtlama olabilirmi farklı zamanlar iki kere şeffaf uzayan akıntım olduda ☺️

Canım olabilir çünkü benimde hem adetimden 2 gün sonra yani bu ayın 9'u, hemde bu pazar yani 25'i uzayan akıntım oldu. Acayip takip ediyorum artık kendimi.

Dünde omega 3 aldım kızlar gnc'den. 300 mg hamilelik öncesinde bunu öneriyorlarmış hep. Hamilelikten sonra 600 mg'a geçilmesi gerekiyormuş. İçinde 90 tane var hergün 1 tane içeceğim.

Bu arada herkese günaydın kızlar.

Kardelenfs seni de kutluyorum canım. Hamişler çoğalıyor. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.

Son düzenleme:
Bu arada omega 3 üçenler balığın karaciğerinden değilde sırt yağından yapılanını içsinler. Gnc'de satılanlar sırt yağı.

Ben burdayım bugun test yapacak arkadaslar vardi galiba BLUUM yaptin mi? PETTY ne zaman doktora gidiyorsuuuunn

nedennn kımsecıkler cok herkez bızı unuttumu ne ayakta uyuyorum resmen ya
Uzum.sen tecrubelisin benim adete 8 gun var ama belirti yok gibi korkuyorum ki hamile degilim sence hamilelik belirtileri ne zaman bas gosterir? Acaba son gunlerde mi aciga cikiyor o belirtiler sen ne zaman once hissetmistin mesela

Uzum.sen tecrubelisin benim adete 8 gun var ama belirti yok gibi korkuyorum ki hamile degilim sence hamilelik belirtileri ne zaman bas gosterir? Acaba son gunlerde mi aciga cikiyor o belirtiler sen ne zaman once hissetmistin mesela

soleyım canım oğlumda zaten bıse anlaamdım ama bunu takıp ettım ayın 22 de adet oldum ben 8 deyumurtladım 18 de göğüslerim acımaya basladı 16 hafıf kasıkların sancı yapıyodu ve hıc adet belırtım olmadı yanı cok erken senın ıcın 21 de ıdrarda cooook sılık bı cızgı cıktı 22 kanda 56 cıktı goguslerım falan sısmedı hala yumusak oğlumdada yumusaktı buyumedı yanı doğumdan sonra buyudu baska varsa merak ettıgın sorabılırsın

Canım hamileliğin ilk günleri migde de yanma olur mu ?
canım o bı belirti değil gecen ayda yanıyodu zaten mesela adet belirtim benim 1 hafta onceden baslardı goguslerım acırdı belim çok agrırdı bunda olmadı bıde sıvılcem cıkardı bı tane buyuk her ay bu ay cıkmadı cok sevınmıstım eheheh

Yani benim yumurtlama tarihim in ustunden yarin daha anca bur hafta gececek belirti icin erken herhalde ins ben de bu ay hamile kalabilirim ya bu sinav sonucu beklemek gibi heyecanliymis gerci biz elimizden geleni yaptik takdir Allahtan ama bunu bazen gözardı edip fazla heyecanlaniyor insan

Çok soru sordum canim ama test için kaç saat sıvı almamak gerekiyor?

sor canım valla gece yat saba kalk onunla yap ozaman dogrusu cıkıyo denedım ben gunduz 4 saat falan ıcmedım bıse ama net cıkmadı hatta sabahtan daha sılık cıktı ondan sabah yapsan daha ıyı ama gunun gelınce kanıda ıdrarıda gununden once yapma yanıltıyor

Benim bugün sat 34. Gün canim hiç hastalık belirtisi yok iki haftadır göğüs ucum acıyor ve üç gündür migdem yaniyor

canım yumurtlama gununden sonra uzerınden en az 10 gun gecmesı lazımkı cıkıyo benım 11-12 gunu belirti vermeye basladı ılk goguslerımde oldu hareket edınce ucu acıyodu heyecan oluyo tabı bu benım hayırlısı ıle ıkıncı cocugum olacak ama emın olun hıc yokmus gıbı heyecanlıydım hala bıle oyleyım

Olmazsam yarın sabah yapayım o zaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…