Bayanlar bir ayda iki kere yumurtlama olabilirmi farklı zamanlar iki kere şeffaf uzayan akıntım olduda ☺️
bugun cok sessız burası nedennnn
Aynen canim kimseler yok bugün
nedennn kımsecıkler cok herkez bızı unuttumu neayakta uyuyorum resmen ya
:) galiba unutuldu bugün. Çalışıyor musun canim
Uzum.sen tecrubelisin benim adete 8 gun var ama belirti yok gibi korkuyorum ki hamile degilim sence hamilelik belirtileri ne zaman bas gosterir? Acaba son gunlerde mi aciga cikiyor o belirtiler sen ne zaman once hissetmistin meselanedennn kımsecıkler cok herkez bızı unuttumu neayakta uyuyorum resmen ya
calısyorum canım ya sen
calısyorum canım ya sen
Uzum.sen tecrubelisin benim adete 8 gun var ama belirti yok gibi korkuyorum ki hamile degilim sence hamilelik belirtileri ne zaman bas gosterir? Acaba son gunlerde mi aciga cikiyor o belirtiler sen ne zaman once hissetmistin mesela
canım o bı belirti değil gecen ayda yanıyodu zaten mesela adet belirtim benim 1 hafta onceden baslardı goguslerım acırdı belim çok agrırdı bunda olmadı bıde sıvılcem cıkardı bı tane buyuk her ay bu ay cıkmadı cok sevınmıstım ehehehCanım hamileliğin ilk günleri migde de yanma olur mu ?
soleyım canım oğlumda zaten bıse anlaamdım ama bunu takıp ettım ayın 22 de adet oldum ben 8 deyumurtladım 18 de göğüslerim acımaya basladı 16 hafıf kasıkların sancı yapıyodu ve hıc adet belırtım olmadı yanı cok erken senın ıcın 21 de ıdrarda cooook sılık bı cızgı cıktı 22 kanda 56 cıktı goguslerım falan sısmedı hala yumusak oğlumdada yumusaktı buyumedı yanı doğumdan sonra buyudu baska varsa merak ettıgın sorabılırsın
calısyorum canım ya sen
Çok soru sordum canim ama test için kaç saat sıvı almamak gerekiyor?
sor canım valla gece yat saba kalk onunla yap ozaman dogrusu cıkıyo denedım ben gunduz 4 saat falan ıcmedım bıse ama net cıkmadı hatta sabahtan daha sılık cıktı ondan sabah yapsan daha ıyı ama gunun gelınce kanıda ıdrarıda gununden once yapma yanıltıyor
Yani benim yumurtlama tarihim in ustunden yarin daha anca bur hafta gececek belirti icin erken herhalde ins ben de bu ay hamile kalabilirim ya bu sinav sonucu beklemek gibi heyecanliymis gerci biz elimizden geleni yaptik takdir Allahtan ama bunu bazen gözardı edip fazla heyecanlaniyor insan
sor canım valla gece yat saba kalk onunla yap ozaman dogrusu cıkıyo denedım ben gunduz 4 saat falan ıcmedım bıse ama net cıkmadı hatta sabahtan daha sılık cıktı ondan sabah yapsan daha ıyı ama gunun gelınce kanıda ıdrarıda gununden once yapma yanıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?