hiçbirşey kullanmadım canım doğal yollarla oldu sadece 1 hafta önce dr gittim test felan birşey yapmadı ayın 3onda gel dedi idrar tahlili yaapıcam dedi ve folic plus kullanıyormusun dedi hayır dedim birtek onu verdi yani:)
ben klomenle kaldım canım
birliktelikten sonra tuvalete gittiğim halde gebe kaldım rahat ol
kızlar bıse sorayım su cın takvımı varya ona bakıyorumda dıyokı hamıle akldıgınız ay dıyo mayıs buna goremı hesaplanıyor bu yoksa son adet tarıhıne goremı merak ettımde
Bana da dua et canım ya sağlıcakla kucağına al sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben doktorun demesiyle bugün ilk klomeni içtim tecrübelerini paylasirmisin ne yapmam gerekiyor ne biliyorsan anlat lütfen çok ihtiyacim war
benim ilk deneme başarısız arkadaşlar bir sonraki bat 30hazirann
oleyse kız degılse erkek
kızlar bıse sorayım su cın takvımı varya ona bakıyorumda dıyokı hamıle akldıgınız ay dıyo mayıs buna goremı hesaplanıyor bu yoksa son adet tarıhıne goremı merak ettımde
benim ilk deneme başarısız arkadaşlar bir sonraki bat 30hazirann
kızlar bat gunum bugun hala gelen yok kasıgımda sızlama oluyo ara ara bide gaz sorunum var test aldım yrn sabah yapıcam insallah hamıleyımdır :)
Canim ne merak ediyosan sen sor ben sana anlatayim su anda eve gidiyorum yarin sabah cevaplarim ama yumurta takibi yaptiracaksin dimi bide yumurtanin catladigini anliyosun zaten ben sana yarin yazayım herseyi
kızlar bat gunum bugun hala gelen yok kasıgımda sızlama oluyo ara ara bide gaz sorunum var test aldım yrn sabah yapıcam insallah hamıleyımdır :)
ben burdayımmmAksam kimse kalmiyo buralarda :)
ben burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?