2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok sanslisin biliyorsun demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben doktorun demesiyle bugün ilk klomeni içtim tecrübelerini paylasirmisin ne yapmam gerekiyor ne biliyorsan anlat lütfen çok ihtiyacim war

Canim ne merak ediyosan sen sor ben sana anlatayim su anda eve gidiyorum yarin sabah cevaplarim ama yumurta takibi yaptiracaksin dimi bide yumurtanin catladigini anliyosun zaten ben sana yarin yazayım herseyi

kızlar bat gunum bugun hala gelen yok kasıgımda sızlama oluyo ara ara bide gaz sorunum var test aldım yrn sabah yapıcam insallah hamıleyımdır :)

kızlar bat gunum bugun hala gelen yok kasıgımda sızlama oluyo ara ara bide gaz sorunum var test aldım yrn sabah yapıcam insallah hamıleyımdır :)

Hadi hayırlısı haber ver bize :)

Tmm çok sevinirim çok tesekkur ederim evet beş tane iç klomenden14 üncü gün gel yumurtaliklarina bakip duruma gore ne yapacagimiza karar werelim dedi.neye gore karar vericek beni ne beklio bilmiyorum hastaligim bugün bitti doktor gittiğm güne kadar iliski ye girmemem mi lazim simdi benim bana yardimci ol

Aksam kimse kalmiyo buralarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…