Kızlarrrrr kan verdim saat 3 -4 gibi sonuç çıkacak kısmet bakalım :)
amin biraz erken oldu belki çıkmaz ama lazere gideceğim riske atmak istemedim.
canım hayırlısı ınsallah ama erkense cıkmayabılır bırde bebek ıstıyorsan zaten lazerı bırakmalısın lazer olsan bıle gebelıkte tekrarlıyor kendını lazer ıcın sonuc alacaksan once bebek ısını bıtırmen lazım tamamen bırde zarar verme ıhtımalınde var rıske atma derım donrurabılıyorsan dondur ıstersen ama karar senın tabıkıde
Bat ne zamandi canim hic idrar yapmadan mi kan yaptin? Peki belirti var mi idi ay hadi ins pozitif cikar.bugun de senin icin heyecanliyiz deseneLazer olayı yeni değil canım evlenmeden başlamıştım. 2,5 yıldır gidiyorum. 3 ayda bir girmeye başladım artık. çok az kaldı. araştırdım %1 ihtimal gebelikte çıkabilr diye uyardılar zaten. işte geceyken girmemek gerekiyormuş. Eğer sürpriz yapar çıkarsa randevuyu iptal edeceğim.
Bat ne zamandi canim hic idrar yapmadan mi kan yaptin? Peki belirti var mi idi ay hadi ins pozitif cikar.bugun de senin icin heyecanliyiz desene
Seni çok iyi anlıyorum canım be de ilk gebeligimde kan sonucumu beklerken dokuz dogurmustumheyecanlı
S.aleyküm kızlar :) nasılsınız?
Iyiyiz canım sagol sen nasılsın? Sayfada az kişi var olanlarla sohbet ediyoruz iste
Kızlar bugün çok yorgun hissediyorum kendimiçok isteksiz geldim işe daha demin bi midem kalkar gibi oldu sigara içen birinin yanından geçtim
Benimki suan 35.7 cuma günü tekrar gidicem; )
neden ogleden sonra cıkıyor ya sınır etmesınler ınsanı hadı bakalım kac olmus degerın gorelım bebıs buyusun annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?