Hmm gün aşırı devam et bir kere bence... ben her gün yaptım yum döneminde canım 3 gün üst üste... 30 gün filandı normalde ama 29 oldu hamile kaldığım ay, 15 i gecesi çatladı...
Eğer daha önce böyle bir ağrın yoksa ve ilk defa varsa umutlan bence , yani ben bunu anladım... göğüslere takılma sakın o herkeste olmuyor tatlım...
Bende yeni ogrendim hamile oldgmu ilk bertisi kasiklarmda batma oldu vd göğüslerm aciodu ve hala vuct ateşim yuksek her gn yapmayin iki gune bir yapin brn oyle yaptm
Ben 5 aylik evliyim ilk ay denedk olmadi ikinci ayda kaldi bizim bebegmz :) psikolojide cok onemli bu konuda unutmayin ya sizin ne zmndr bekliosnz?Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Siz nezamandır istiyordunuz
Değil canım.. yaptırdığında Allah korusun eğer bir özürü varsa onu öğrenebiliyorsun, istersen gebeliği sonlandırıyorlar... gebeliği asla sonlandırmayı düşünmeyecek anneler yaptırmasa da olur... ve tam tersi durumları da duydum... bebeğe özürlü diyorlar anne 7 ayını stresli geçiriyor... bebek bi doğuyor hiç bir şey yok , olan anneye oluyor... ama istersen yaptırırsın bebeği merak edersen yani...
Zorunlu degil galiba:)böyle testlerin yapılması zorunlu değil mi ?
Bende yeni ogrendim hamile oldgmu ilk bertisi kasiklarmda batma oldu vd göğüslerm aciodu ve hala vuct ateşim yuksek her gn yapmayin iki gune bir yapin brn oyle yaptm
Zorunlu degil galiba:)
Korunmayi biraktigimdan beri damarlanma bendede var gecen ucu koyulasti biraz acaba mi dedim ama olmadi insalla bu ay olurEvet canım... ama bildiğin ucu acıyor ... yani çok değişik bir ağrı... olsun da hisset inşaAllaaahhh... şu anda sorma zaten , kocamanlar , her yer damar ve ucunun olduğu yerde sivilceler var
Ben 5 aylik evliyim ilk ay denedk olmadi ikinci ayda kaldi bizim bebegmz :) psikolojide cok onemli bu konuda unutmayin ya sizin ne zmndr bekliosnz?
Benimde ikinci demede olmustu ama malesef kimyasaldi gercekten piskoloji onemli o ay cok rahattim olursa olur daha erken diyeBende yeni ogrendim hamile oldgmu ilk bertisi kasiklarmda batma oldu vd göğüslerm aciodu ve hala vuct ateşim yuksek her gn yapmayin iki gune bir yapin brn oyle yaptm
Aldiris etmem zatnde ne yalan soyliyim cinsiyet tahmini yapiyorlarmis ya o yuzden gitmek istiyorum bi yandanda gitmesem mi diyorumbenim arkadaş 4 lüyü bekliyor ikili kesin bilgi vermiyormuş :) sen bilirsin kuzum olumsuz bişey deselerde aldırış etme çünkü foss çıkıyor o :)
Doğrudur vardır ama sen bide hamile kalınca gör, haritaya dönecek o göğüslerKorunmayi biraktigimdan beri damarlanma bendede var gecen ucu koyulasti biraz acaba mi dedim ama olmadi insalla bu ay olur
Bide canım bence vücudun hazırlık yapıyor inşaAllah :) Kimyasal da geçirmişsin ya o yüzden damarlanma çıkmış bir daha tam kaybolmamıştır...Benimde ikinci demede olmustu ama malesef kimyasaldi gercekten piskoloji onemli o ay cok rahattim olursa olur daha erken diye
Tospaam senin kırmızılar hala gelmedimi
Yok canım, 3 gün bitiyo adetim geçeli. Ama dün test yaptım negatifti
Canım ben tahmini regli günümden 1 gün gecmişti erken gebelik testinde bile silikten az fazlaydı sonucum.seninki etken gebelik testimiydiYok canım, 3 gün bitiyo adetim geçeli. Ama dün test yaptım negatifti
buguzel mesajin icin cok tesekkur ederim canim yaaOyy ne güzeel , hadi inşaAllah inşaAllah gelir bebişin tatlım beniiim
en sevmediğim durumda bu ya zamanında gelsin yada pozitifi görelim gecikmesi çok can sıkıcı oluyor. İnşallah geç döllenmedir canım.
Ya ben bu durumdan ümitleniyorum sanki ama ....İnşallah tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?