2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim canım bu ay yoğun çalışma yaptık buna dayanarak umudum var belkide kendimi dinliyorum bilmiyorum ki.
Ama dediğin gibi gün aşırı çalışmaya devam edelim ne olur ne olmaz :)

Bende yeni ogrendim hamile oldgmu ilk bertisi kasiklarmda batma oldu vd göğüslerm aciodu ve hala vuct ateşim yuksek her gn yapmayin iki gune bir yapin brn oyle yaptm

Ne güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Siz nezamandır istiyordunuz

benim çok bir fikrim yok bu testler konusunda ama arkadaşımın ablasının kızına down sendromlu demişler şimdi kız anaokuluna gidiyor hiç bi şeyi yok çok şükür başka birine de geçen gün bi öyle bi böyle demişler doğumdan sonra anlamışlar ki bebek down sendromlu ne diyeyim neye inanmak gerek yaptırmak gerek mi bilmiyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin :)

Bende yeni ogrendim hamile oldgmu ilk bertisi kasiklarmda batma oldu vd göğüslerm aciodu ve hala vuct ateşim yuksek her gn yapmayin iki gune bir yapin brn oyle yaptm

hayırlı olsun allah sağlıklı uzuun ömürlü bir bebiş versin inşallah :) evet sırların var mı sadece 2 günde bir oldu o kadar mı ?

Evet canım... ama bildiğin ucu acıyor ... yani çok değişik bir ağrı... olsun da hisset inşaAllaaahhh... şu anda sorma zaten , kocamanlar , her yer damar ve ucunun olduğu yerde sivilceler var
Korunmayi biraktigimdan beri damarlanma bendede var gecen ucu koyulasti biraz acaba mi dedim ama olmadi insalla bu ay olur

Ben 5 aylik evliyim ilk ay denedk olmadi ikinci ayda kaldi bizim bebegmz :) psikolojide cok onemli bu konuda unutmayin ya sizin ne zmndr bekliosnz?

Ben 2 yıllık evliyim. Bir yıldır korunmuyoruz çok şükür tespit edilen bir problemimizde yok ama olmadı. Doktor takibinde dördüncü ayımız canım. İnşallah bebişimiz bizide daha fazla bekletmez

Benimde ikinci demede olmustu ama malesef kimyasaldi gercekten piskoloji onemli o ay cok rahattim olursa olur daha erken diye

benim arkadaş 4 lüyü bekliyor ikili kesin bilgi vermiyormuş :) sen bilirsin kuzum olumsuz bişey deselerde aldırış etme çünkü foss çıkıyor o :)
Aldiris etmem zatnde ne yalan soyliyim cinsiyet tahmini yapiyorlarmis ya o yuzden gitmek istiyorum bi yandanda gitmesem mi diyorum

BENİM TATLIYLA HİÇ ARAM YOKTUR 3 GÜNDÜR CANIM Bİ ŞEY YİYOR SÜREKLİ TATLI Bİ ŞEYLER YİYORUM OLMADIK ŞEYLER İSTİYORUM ACABA Bİ ŞEYİN EKSİKLİĞİ Mİ BU ADET ZAMANI DEĞİL YUM VS HAMİLE OLASILIĞIM DA YOK ÇOK İLGİNÇ ANLAMIYORUM

Benimde ikinci demede olmustu ama malesef kimyasaldi gercekten piskoloji onemli o ay cok rahattim olursa olur daha erken diye
Bide canım bence vücudun hazırlık yapıyor inşaAllah :) Kimyasal da geçirmişsin ya o yüzden damarlanma çıkmış bir daha tam kaybolmamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…