Canim kasiklarimda batmlar oluyordu bide pit pit eder gibi segirmeler oluyordu bel agrim vardi@SirriEyvan ve E elf21 Yumurtlama dönemi sonrasında hatırladığınız bir ağrı sızı şişkinlik bişey varmıydı canlarım ?
Ay kaliyimde piri reisin yaptigi haritaya donsunDoğrudur vardır ama sen bide hamile kalınca gör, haritaya dönecek o göğüsler
Canim kasiklarimda batmlar oluyordu bide pit pit eder gibi segirmeler oluyordu bel agrim vardi
Canım ben tahmini regli günümden 1 gün gecmişti erken gebelik testinde bile silikten az fazlaydı sonucum.seninki etken gebelik testimiydi
Ay kaliyimde piri reisin yaptigi haritaya donsun
Ya ben bu durumdan ümitleniyorum sanki ama ....
Evet 13.gun çatlamış kolay gelsinkızlar yum çatlamış dimi
ay cnm bn anlamadm bnm yumu yaa12.gün yapıym silik çıkıyo 13.gün koyulasmış cıkıyo snr ağrı oluyo 14.gün yine hemen silik oluyo çabuk mu çatıyo ne dün çalışma oldu bgnde olur snr gün asırı ii dimiEvet 13.gun çatlamış kolay gelsin
kızlar okulda rahatca yazamadm şimdi anlatıyımdün 1 yıldır giymediğim kocamın hatırlamadığı eldivenli filan bi jartiyer tk gibi bişiyim vardı onu giydm yt odaına geçtim msj attım elektrikler gitti korkuyorm çabuk gel diye eşimde oturma odasında hayırdr inş ne diyosun burda yanıyo lamba diyo bni bi gülmek almasın mı anlamadı basta snr geldi bnde kapı ardına saklandm bu defa da hem cağırıyon hem niye kapıyı açmıyon karanlıksa kapıyı açmazmı insan diyo numara mı yapıyn sen dicektim ki adam bni görünce hepten sastı snr daha içeri tam giremeden boşalıverdi moralim çok bozuldu tabi o kadar hazırlan et bütün emekler boşa neyse ilerleyen saatlerde 2. ile telafi ettik
Bence bugunude degerlendirinEvet 13.gun çatlamış kolay gelsin
vallahi bnde anlamadm cnm hazırlansak çağırsak ayrı hazırlanmasak ayrıKiz ne yapnissin hepen birden yukleme olmus adama gercekten sigortasi atmis.telafi ettiyseniz sorun yok
evet cnm bnde öyle düşündüm bgn kesin değerlendrcm snr gün asırı olur yada yrn belki bidaha olurBence bugunude degerlendirin
Catlamis canim hadi kolay gelsinkızlar yum çatlamış dimi
kızlar okulda rahatca yazamadm şimdi anlatıyımdün 1 yıldır giymediğim kocamın hatırlamadığı eldivenli filan bi jartiyer tk gibi bişiyim vardı onu giydm yt odaına geçtim msj attım elektrikler gitti korkuyorm çabuk gel diye eşimde oturma odasında hayırdr inş ne diyosun burda yanıyo lamba diyo bni bi gülmek almasın mı anlamadı basta snr geldi bnde kapı ardına saklandm bu defa da hem cağırıyon hem niye kapıyı açmıyon karanlıksa kapıyı açmazmı insan diyo numara mı yapıyn sen dicektim ki adam bni görünce hepten sastı snr daha içeri tam giremeden boşalıverdi moralim çok bozuldu tabi o kadar hazırlan et bütün emekler boşa neyse ilerleyen saatlerde 2. ile telafi ettik
cnm bnde anlamadm adama yedirdim muzları fındıkları baklavları bide kahve içirdiydim ondan böyle oldu heralde baska zmn olsa 2.ye kalmaz yoruldm derdi uykum geldi derdi de neyse affettirdi bu aksam bu kdr heyecan yaptırmıyım bariKiz cok yasa emi adami nasil etkilemissen artik neyse telafi etmissiniz insallah bu ask bebisi getirsun size
Geç döllenme ihtimali yoksa eğer olumsuz gibi canım.bazı dönemlerde kadınlarda aksamalar olur.senede 1-2 defa döngüde değişiklikler olabiliyor.benimde 28-29 günde bir olan reglim 31-32 güne çıkabildiği oluyordu.belkide böyle birşeydir.ama inş bebiş geliyordurda ondan gecıkmıstır inşEvet canım early idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?