2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim kasiklarimda batmlar oluyordu bide pit pit eder gibi segirmeler oluyordu bel agrim vardi

Benim yumurta çatlayalı bir iki gün olmuştur benimde kasık ağrım var ama bir sağda bir solda ağrı oluyor ama içime doğan bu ayda olmadı

Kızlar yaptım şimdi yine gebelik testi, negatif. Ben neden adet olmuyorum pekiiiiii

kızlar yum çatlamış dimi

Eklentiler

• ovu tt.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
Ayyyy sinir bastı bana, doktoruma söyledim şimdi, ptesiye kadar adet olmazsan gel bi bakalım tekrar ultrasonla dedi. Gerekirse ilaçla adet gördürürüz dedi. İyi de bi sebebi olmalı, ilaçla neden adet göreyim ben? Bi de ameliyat için ağustos ayında 1500 diyen kadın şimdi 2500 dedi. Çıldırıciiiimmmm

kızlar okulda rahatca yazamadm şimdi anlatıyım dün 1 yıldır giymediğim kocamın hatırlamadığı eldivenli filan bi jartiyer tk gibi bişiyim vardı onu giydm yt odaına geçtim msj attım elektrikler gitti korkuyorm çabuk gel diye eşimde oturma odasında hayırdr inş ne diyosun burda yanıyo lamba diyo bni bi gülmek almasın mı anlamadı basta snr geldi bnde kapı ardına saklandm bu defa da hem cağırıyon hem niye kapıyı açmıyon karanlıksa kapıyı açmazmı insan diyo numara mı yapıyn sen dicektim ki adam bni görünce hepten sastı snr daha içeri tam giremeden boşalıverdi moralim çok bozuldu tabi o kadar hazırlan et bütün emekler boşa neyse ilerleyen saatlerde 2. ile telafi ettik

Evet 13.gun çatlamış kolay gelsin
ay cnm bn anlamadm bnm yumu yaa12.gün yapıym silik çıkıyo 13.gün koyulasmış cıkıyo snr ağrı oluyo 14.gün yine hemen silik oluyo çabuk mu çatıyo ne dün çalışma oldu bgnde olur snr gün asırı ii dimi

Kiz ne yapnissin hepen birden yukleme olmus adama gercekten sigortasi atmis.telafi ettiyseniz sorun yok

Kiz cok yasa emi adami nasil etkilemissen artik neyse telafi etmissiniz insallah bu ask bebisi getirsun size

Kiz cok yasa emi adami nasil etkilemissen artik neyse telafi etmissiniz insallah bu ask bebisi getirsun size
cnm bnde anlamadm adama yedirdim muzları fındıkları baklavları bide kahve içirdiydim ondan böyle oldu heralde baska zmn olsa 2.ye kalmaz yoruldm derdi uykum geldi derdi de neyse affettirdi bu aksam bu kdr heyecan yaptırmıyım bari

Evet canım early idi.
Geç döllenme ihtimali yoksa eğer olumsuz gibi canım.bazı dönemlerde kadınlarda aksamalar olur.senede 1-2 defa döngüde değişiklikler olabiliyor.benimde 28-29 günde bir olan reglim 31-32 güne çıkabildiği oluyordu.belkide böyle birşeydir.ama inş bebiş geliyordurda ondan gecıkmıstır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…