Ay ne guzel yoruldum diyo yani bi de bana sor haydar dumene mektup yazan kadin gibiyim iki dk rahat birakmiyorcnm bnde anlamadm adama yedirdim muzları fındıkları baklavları bide kahve içirdiydim ondan böyle oldu heralde baska zmn olsa 2.ye kalmaz yoruldm derdi uykum geldi derdi de neyse affettirdi bu aksam bu kdr heyecan yaptırmıyım bari
Hadi insallah hayirlisiyla bebisin gelir gobusune kiz adami o kadar beslersen napsin adamcnm bnde anlamadm adama yedirdim muzları fındıkları baklavları bide kahve içirdiydim ondan böyle oldu heralde baska zmn olsa 2.ye kalmaz yoruldm derdi uykum geldi derdi de neyse affettirdi bu aksam bu kdr heyecan yaptırmıyım bari
cnm bnm tayinim eşimin yanına çıkmadan önce geldiğim zamanlarda bütün gece uyumazdı bn yorulırdum artık ama şimdi heraksam birlikteyiz istediğimiz an istediğimiz kdr yaramazlık yapıyz ya onunda etkisi var bide spermler gün asırı daha çok birikir filan dediydm biriksin güçlensin diye de rol yapıyo ama dün aksam öyle bi ihtimal yok diye kaytaramadıAy ne guzel yoruldum diyo yani bi de bana sor haydar dumene mektup yazan kadin gibiyim iki dk rahat birakmiyor
Olsun kuşum... bir daha ki ay inşaAllah , kocişin çalışsın güzelce ki bebbişin güzel bir ortama doğsun :)
Canim benim sagolasin eşim bu sene yeni memurluğu geçti imamliğa bu eğitimden sonra stajyerligi kalkacak inşallahOlsun kuşum... bir daha ki ay inşaAllah , kocişin çalışsın güzelce ki bebbişin güzel bir ortama doğsun :)
inşalllah cnm gelsin artık çok bekletmeye basladı bizim bebişlerHadi insallah hayirlisiyla bebisin gelir gobusune kiz adami o kadar beslersen napsin adamTelafi etmis ya sorun yok o zaman
kızlar okulda rahatca yazamadm şimdi anlatıyımdün 1 yıldır giymediğim kocamın hatırlamadığı eldivenli filan bi jartiyer tk gibi bişiyim vardı onu giydm yt odaına geçtim msj attım elektrikler gitti korkuyorm çabuk gel diye eşimde oturma odasında hayırdr inş ne diyosun burda yanıyo lamba diyo bni bi gülmek almasın mı anlamadı basta snr geldi bnde kapı ardına saklandm bu defa da hem cağırıyon hem niye kapıyı açmıyon karanlıksa kapıyı açmazmı insan diyo numara mı yapıyn sen dicektim ki adam bni görünce hepten sastı snr daha içeri tam giremeden boşalıverdi moralim çok bozuldu tabi o kadar hazırlan et bütün emekler boşa neyse ilerleyen saatlerde 2. ile telafi ettik
evet cnm bende o yüzden size soraym dedim gecen ay da 13.gün aksam 9-10 gibi yapabildiydm çizgi koyulaşmış da açılıyo gibiydi 14.gün silikti buay o yüzden 12.gün yaptım 24 saat snr 13.gün yaptm hemen koyulaşmış bgn de 6 ya doğru yapabildim sabah da ateşim çok yükselmemişti bn o yüzden çatlamadı diyodm ki .atlamış sabah kahvaltıda 1 incir yiyorm ondan mı kierken çatlamış sanki.
al cnm al mutlaka eldivenler işe fazlasıyla yaradıhuh huu bende alıcam o eldivenli kışkırtıcı şeylerinden bunu okuduktan sonra kesin karar verdim
bnde inanamadm ama yorumlarda yurtdışına kaçırmışlardr yalandr deniyo bilemedm kikızlar cem garipoğlu intihar etmiş ölmüş
evet cnm bende o yüzden size soraym dedim gecen ay da 13.gün aksam 9-10 gibi yapabildiydm çizgi koyulaşmış da açılıyo gibiydi 14.gün silikti buay o yüzden 12.gün yaptım 24 saat snr 13.gün yaptm hemen koyulaşmış bgn de 6 ya doğru yapabildim sabah da ateşim çok yükselmemişti bn o yüzden çatlamadı diyodm ki .atlamış sabah kahvaltıda 1 incir yiyorm ondan mı ki
Vayyyy neymiş o öyle yahuevet cnm bende o yüzden size soraym dedim gecen ay da 13.gün aksam 9-10 gibi yapabildiydm çizgi koyulaşmış da açılıyo gibiydi 14.gün silikti buay o yüzden 12.gün yaptım 24 saat snr 13.gün yaptm hemen koyulaşmış bgn de 6 ya doğru yapabildim sabah da ateşim çok yükselmemişti bn o yüzden çatlamadı diyodm ki .atlamış sabah kahvaltıda 1 incir yiyorm ondan mı ki
bnde inanamadm ama yorumlarda yurtdışına kaçırmışlardr yalandr deniyo bilemedm ki
Catlamis canim hadi kolay gelsin
bnm 4500 oldu da 7000 mi 70 000 mi okuczWuslt lem yelid okumaya devammı sayı kaç oldu
Canim lem yelidi bende çekiyorum benim kaynım demişti. 70 0001 tane çekilecek bana öyle demişti.Wuslt lem yelid okumaya devammı sayı kaç oldu
Canim lem yelidi bende çekiyorumbenim kaynım demişti. 70 0001 taneçekilecek bana öyle demişti.bnm 4500 oldu da 7000 mi 70 000 mi okucz
bnm 4500 oldu da 7000 mi 70 000 mi okucz
Bende bugün başladım 6000 oldu bile :)
Başlarken nasıl niyet ettin canım
Canim lem yelidi bende çekiyorumbenim kaynım demişti. 70 0001 taneçekilecek bana öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?