2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay ne guzel yoruldum diyo yani bi de bana sor haydar dumene mektup yazan kadin gibiyim iki dk rahat birakmiyor

Hadi insallah hayirlisiyla bebisin gelir gobusune kiz adami o kadar beslersen napsin adam Telafi etmis ya sorun yok o zaman

Ay ne guzel yoruldum diyo yani bi de bana sor haydar dumene mektup yazan kadin gibiyim iki dk rahat birakmiyor
cnm bnm tayinim eşimin yanına çıkmadan önce geldiğim zamanlarda bütün gece uyumazdı bn yorulırdum artık ama şimdi heraksam birlikteyiz istediğimiz an istediğimiz kdr yaramazlık yapıyz ya onunda etkisi var bide spermler gün asırı daha çok birikir filan dediydm biriksin güçlensin diye de rol yapıyo ama dün aksam öyle bi ihtimal yok diye kaytaramadı

Olsun kuşum... bir daha ki ay inşaAllah , kocişin çalışsın güzelce ki bebbişin güzel bir ortama doğsun :)
Olsun kuşum... bir daha ki ay inşaAllah , kocişin çalışsın güzelce ki bebbişin güzel bir ortama doğsun :)
Canim benim sagolasin eşim bu sene yeni memurluğu geçti imamliğa bu eğitimden sonra stajyerligi kalkacak inşallah

huh huu bende alıcam o eldivenli kışkırtıcı şeylerinden bunu okuduktan sonra kesin karar verdim

erken çatlamış sanki.
evet cnm bende o yüzden size soraym dedim gecen ay da 13.gün aksam 9-10 gibi yapabildiydm çizgi koyulaşmış da açılıyo gibiydi 14.gün silikti buay o yüzden 12.gün yaptım 24 saat snr 13.gün yaptm hemen koyulaşmış bgn de 6 ya doğru yapabildim sabah da ateşim çok yükselmemişti bn o yüzden çatlamadı diyodm ki .atlamış sabah kahvaltıda 1 incir yiyorm ondan mı ki

İşte ov testi yapmanın faydaları durumu tespit etmiş değerlendirmişsin. İncirin faydası olabilir canım

Vayyyy neymiş o öyle yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…