2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

:) Aynen canım azıcık bırseyler yapıyor yapmayı bırak ısten gelıyorlar ben yorgunum oturdukları yerden kalkmıyorlar oysa bız hıc durmuyoruz :) anlasınlar bakalım yorulmak nasıl oluyormus
Aynen öyle canım... bide siz çalışan hanımlarsınız size kesinlikle yardım etmeliler ... ah şu kocişleeer :)

Kizlar kabizlik gebelik belirtisi midir sizcee?????
Vallahi canım kabızlık hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyor diye biliyorum hani bebiş büyüdükçe azcık.. 7.haftadan sonra... ama bilemiyorum ben yaşamadım canım hala da yok kabızlık

Kizlar dayanamadim kan testi yaptitmaya gittim hfta sonu yapmiyoruz dedi doktor halbuki ben önceden yaptirmistim hafta sonu neyse erken gebelik testi aldim onu yapicam ama sizce sabah idrarini mi beklemeliyim yoksa hemen yapayim mi
Sabah idrarıyla yapmanı öneririm... ne marka test aldın ?

teşkkurler canım benm ınsallah :)

hadı bakalım rahat bı sekılde calısmalar baslasın :)

Baslasın canım cok özledım kocısı ama benım kocam ders calısıyor yogun bır calısma olurmu bılemem ama dr dedıgı gıbı 13 14 15 en azından bır gunde olsa degerlendırmeye calısacgım

Yokkk canım yardım nerde yarın nasıl ıkna edecegım bakalım :)

Baslasın canım cok özledım kocısı ama benım kocam ders calısıyor yogun bır calısma olurmu bılemem ama dr dedıgı gıbı 13 14 15 en azından bır gunde olsa degerlendırmeye calısacgım
zaman bulursunz canım :) sen yatar artık o zmanı :) aslında benm dr 2 ay korun dedı ama bız bu aydan korunmayı bırakıcaz bu ay cok sıkı calısmıycaz kafamıza göre :)

bende erken ögrenmıstım adetıme bı hafta kala bıraz streslı oluyo canım ama faydasıda var ınsallah mutlu dönersın ıcını ferah tut :)bebısın senınle annesı
Senin bebişin de annesine babasına uzaktan bakıyor çalışmalarını yapsalarda annemin karnına konsam diyor:) en kısa zamanda meleğin gelecek annesi:)

Senin bebişin de annesine babasına uzaktan bakıyor çalışmalarını yapsalarda annemin karnına konsam diyor:) en kısa zamanda meleğin gelecek annesi:)
ınsallah canım bı sorun yasamadan kavusayım bebısıme baska bısey ıstemıyorum :)

zaman bulursunz canım :) sen yatar artık o zmanı :) aslında benm dr 2 ay korun dedı ama bız bu aydan korunmayı bırakıcaz bu ay cok sıkı calısmıycaz kafamıza göre :)

Hım belkı rahat oldugunuz ıcın hemencecık gelır bebıs canım benım rahım toparlamıstır kendını canım bende zaman yaratmaya calısacagım canım bakalım artık gelsın bızım bebısler bız 6 kasımda hamıle oldugumuzu öğrensek dogumumuz ne zaman temmuzamı gelr acaba:)

agustos sekerım :) o sıcaklarda pşerız

Benim adet yalan oldu hala yok, sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kızlar, negatif. Ptesi doktora gidicem, erken menapoza mı girdim acaba

agustos sekerım :) o sıcaklarda pşerız

Ohhh ne guzel hava serınlemeden bebıslerımız kendını toparlar canım 6 kasımda hamıle oldgumuzu ogrensek demek agutosa gelıyor guzel esımın sınavıda temmuzda sınavı atlatmıs olur bende dogumum sınavdan sonra olsun ıstıyorum artık rahatlıkla hamıle kalaılırm :)

Bebişimiz bize en güzel ilaç annesi onlar sağlıklı sıhhatli büyğsünler doğsunlar bizimkiler nasip olursa tam akran olacaklar:)

Benim adet yalan oldu hala yok, sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kızlar, negatif. Ptesi doktora gidicem, erken menapoza mı girdim acaba

Canım benımde ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıkmıstı stres yapma kendıne Allah korusun oyle deme ne erken menopozu

Olacak inşaallah sağlıklı sıhhatli dua edicez birbirimize
evet canım duaya ıhtıyacımz var :)

ben hamıleyken denıze gırmek ıstıyodum ınsallah öyle denk gelır boyle göbus kocaman ve ben suyun ıcınde ayy cok guzel

evet canım duaya ıhtıyacımz var :)

ben hamıleyken denıze gırmek ıstıyodum ınsallah öyle denk gelır boyle göbus kocaman ve ben suyun ıcınde ayy cok guzel

İnşallah canım benım o gunler gelecek ayy evet guzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…