Kizlar kabizlik gebelik belirtisi midir sizcee?????
Aynen öyle canım... bide siz çalışan hanımlarsınız size kesinlikle yardım etmeliler ... ah şu kocişleeer :):) Aynen canım azıcık bırseyler yapıyor yapmayı bırak ısten gelıyorlar ben yorgunum oturdukları yerden kalkmıyorlar oysa bız hıc durmuyoruz :) anlasınlar bakalım yorulmak nasıl oluyormus
Vallahi canım kabızlık hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyor diye biliyorum hani bebiş büyüdükçe azcık.. 7.haftadan sonra... ama bilemiyorum ben yaşamadım canım hala da yok kabızlıkKizlar kabizlik gebelik belirtisi midir sizcee?????
Sabah idrarıyla yapmanı öneririm... ne marka test aldın ?Kizlar dayanamadim kan testi yaptitmaya gittim hfta sonu yapmiyoruz dedi doktor halbuki ben önceden yaptirmistim hafta sonu neyse erken gebelik testi aldim onu yapicam ama sizce sabah idrarini mi beklemeliyim yoksa hemen yapayim mi
teşkkurler canım benm ınsallah :)
hadı bakalım rahat bı sekılde calısmalar baslasın :)
Aynen öyle canım... bide siz çalışan hanımlarsınız size kesinlikle yardım etmeliler ... ah şu kocişleeer :)
Vallahi canım kabızlık hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyor diye biliyorum hani bebiş büyüdükçe azcık.. 7.haftadan sonra... ama bilemiyorum ben yaşamadım canım hala da yok kabızlık
Sabah idrarıyla yapmanı öneririm... ne marka test aldın ?
zaman bulursunz canım :) sen yatar artık o zmanı :) aslında benm dr 2 ay korun dedı ama bız bu aydan korunmayı bırakıcaz bu ay cok sıkı calısmıycaz kafamıza göre :)Baslasın canım cok özledım kocısı ama benım kocam ders calısıyor yogun bır calısma olurmu bılemem ama dr dedıgı gıbı 13 14 15 en azından bır gunde olsa degerlendırmeye calısacgım
Senin bebişin de annesine babasına uzaktan bakıyor çalışmalarını yapsalarda annemin karnına konsam diyor:) en kısa zamanda meleğin gelecek annesi:)bende erken ögrenmıstım adetıme bı hafta kala bıraz streslı oluyo canım ama faydasıda var ınsallah mutlu dönersın ıcını ferah tut :)bebısın senınle annesı
ınsallah canım bı sorun yasamadan kavusayım bebısıme baska bısey ıstemıyorum :)Senin bebişin de annesine babasına uzaktan bakıyor çalışmalarını yapsalarda annemin karnına konsam diyor:) en kısa zamanda meleğin gelecek annesi:)
zaman bulursunz canım :) sen yatar artık o zmanı :) aslında benm dr 2 ay korun dedı ama bız bu aydan korunmayı bırakıcaz bu ay cok sıkı calısmıycaz kafamıza göre :)
agustos sekerım :) o sıcaklarda pşerızHım belkı rahat oldugunuz ıcın hemencecık gelır bebıs canım benım rahım toparlamıstır kendını canım bende zaman yaratmaya calısacagım canım bakalım artık gelsın bızım bebısler bız kasımda hamıle kalırsak dogumumuz ne zaman gelırkı :)
Olacak inşaallah sağlıklı sıhhatli dua edicez birbirimizeınsallah canım bı sorun yasamadan kavusayım bebısıme baska bısey ıstemıyorum :)
agustos sekerım :) o sıcaklarda pşerız
Bebişimiz bize en güzel ilaç annesi onlar sağlıklı sıhhatli büyğsünler doğsunlar bizimkiler nasip olursa tam akran olacaklar:)Evet güzel oldu canım benim
Anlasınlar azcık halimizden ,,,
Canım iyileştim artık şükür, öksürük başladı azcık azcık işte , burnum rahatladı , nefes alabiliyorum artık şükür
Evet ilaç yok bize artık aman olmasın zaten
Benim adet yalan oldu hala yok, sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kızlar, negatif. Ptesi doktora gidicem, erken menapoza mı girdim acaba
Benim adet yalan oldu hala yok, sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kızlar, negatif. Ptesi doktora gidicem, erken menapoza mı girdim acaba
evet canım duaya ıhtıyacımz var :)Olacak inşaallah sağlıklı sıhhatli dua edicez birbirimize
Ohhh ne guzel hava serınlemeden bebıslerımız kendını toparlar canım 6 kasımda hamıle oldgumuzu ogrensek demek agutosa gelıyor guzel esımın sınavıda temmuzda sınavı atlatmıs olur bende dogumum sınavdan sonra olsun ıstıyorum artık rahatlıkla hamıle kalaılırm :)
evet canım duaya ıhtıyacımz var :)
ben hamıleyken denıze gırmek ıstıyodum ınsallah öyle denk gelır boyle göbus kocaman ve ben suyun ıcınde ayy cok guzel
bu arada esın daha cok ders calısır bebıs gelcek dıye sınavdan snrada bebıs geldımı keyfıne dıcek olmaz arertık :)İnşallah canım benım o gunler gelecek ayy evet guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?