- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Insallah canim aminn rabbim herkese nasip etsin ins kucagimizada aliriz hepimiz hayirlisi ileCanıııımm amin , senden geçmedi kiii yaa , sende 25 ken öğreneceksiiinn 26 ken doğuracaksın inşaAllah , bende 24 de doğuracağım.. sanki çok mu fark var
Ben kıyamam sana tatlı annem beniiimmm
Oyyy kıyamam , ne güzel olmuş kalp atışını da duymuşsunuuuz , çok sevindim senin adına canım
sağlıkla büyüsün minnoşun inşaAllaaahhh
Daha iyiym canım beniim , öksürük var azcık şimdi , onun harici iyiyim... kuşum karnının hareketli olması normal... benim de devam ediyor ağrılar... arada geliyor gidiyor... normalmış leke yada kanama olmadığı müddetçe, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor
Zem zem yok kuşum , sana afiyet olsun
Canıııımm amin , senden geçmedi kiii yaa , sende 25 ken öğreneceksiiinn 26 ken doğuracaksın inşaAllah , bende 24 de doğuracağım.. sanki çok mu fark var
Oyyy kıyamam , ne güzel olmuş kalp atışını da duymuşsunuuuz , çok sevindim senin adına canım
Daha iyiym canım beniim , öksürük var azcık şimdi , onun harici iyiyim... kuşum karnının hareketli olması normal... benim de devam ediyor ağrılar... arada geliyor gidiyor... normalmış leke yada kanama olmadığı müddetçe, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor
Amiiinnnn inşaAllah canım inşaAllaahInsallah canim aminn rabbim herkese nasip etsin ins kucagimizada aliriz hepimiz hayirlisi ile
Oy maşallah darısı başımıza bende çok mutlu oldum yaaaa bebişin sağlıklı sağlıklı büyüsün inşaallah :)Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Günaydın canım :) Geldi mi kırmızılar? (İyice strese sokucam seni sora sora)
Evet canım inşaAllaaahhinşallah 25 te öğrenırım canım yakın sayılır canım evet cok fark yok :)
amın canım nşallah sende kucagına al ınsallah sagsalım bebısını :)Allah en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşatsın arkadaşım:)
ayyy batdaşımıda buldum had bakalım güzel haberler gelsın ınsallah :):):)Iyılık canım senden benımde bugun adetımın 3 gunu canım evet tatlım 6 kasım bat ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız:)
Evet canım inşaAllaaahh
Temizlik bitttiii , kociş bir terledi ki sorma
dedim ona ev işi yapmak kolay mıymış , yok hiç bir zaman öyle bir şey söylemem ki dedi , he iyi dedim
amın canım nşallah sende kucagına al ınsallah sagsalım bebısını :)
ayyy batdaşımıda buldum had bakalım güzel haberler gelsın ınsallah :):):)
Allah şifa versin canım benim yaaa kendine dikkat et; ıhlamur falan iç olmazsa artık ilaç ta yok bize:)Canıııımm amin , senden geçmedi kiii yaa , sende 25 ken öğreneceksiiinn 26 ken doğuracaksın inşaAllah , bende 24 de doğuracağım.. sanki çok mu fark var
İnşaallah canım ya bazen diyorum çok erken öğrendim stres oldum; pzts gidicem ama heyecan da var bira inşaallah mutlu dönerim:)amın canım nşallah sende kucagına al ınsallah sagsalım bebısını :)
ayyy batdaşımıda buldum had bakalım güzel haberler gelsın ınsallah :):):)
Evet batdasım ıyı calısalım bu ay gelsın kasımda aşk dolu bebıslerımız :):):)
Ohh ne guzel elınıze saglık canım guzelce başbaşa caylarınızı ıcıp temız evın keyfını cıkarırsınız :)
yapmayınca anlamazlar canım sımdı yoruduk dedıkmı anlarlar bızı ne kadar zor oldugunu alıssın :)
Canım iyileştim artık şükür, öksürük başladı azcık azcık işte , burnum rahatladı , nefes alabiliyorum artık şükürAllah şifa versin canım benim yaaa kendine dikkat et; ıhlamur falan iç olmazsa artık ilaç ta yok bize:)
Oyhh müjdenizi inşaAllah alırsınız en kısa zamanda canım beniminsallah canım kasm sonu esımn dogum gunu aralık basıda benm dogum gunm ıkımızede hedıye olur ınsallah bebısımzz :):):) dr da gıtmıssın ıcın rahattır artık
insallah canım kasm sonu esımn dogum gunu aralık basıda benm dogum gunm ıkımızede hedıye olur ınsallah bebısımzz :):):) dr da gıtmıssın ıcın rahattır artık
bende erken ögrenmıstım adetıme bı hafta kala bıraz streslı oluyo canım ama faydasıda var ınsallah mutlu dönersın ıcını ferah tut :)bebısın senınle annesıİnşaallah canım ya bazen diyorum çok erken öğrendim stres oldum; pzts gidicem ama heyecan da var bira inşaallah mutlu dönerim:)
Evet güzel oldu canım benim
Anlasınlar azcık halimizden ,,,
Canım iyileştim artık şükür, öksürük başladı azcık azcık işte , burnum rahatladı , nefes alabiliyorum artık şükür
Evet ilaç yok bize artık aman olmasın zaten
teşkkurler canım benm ınsallah :)Oyhh müjdenizi inşaAllah alırsınız en kısa zamanda canım benim
hadı bakalım rahat bı sekılde calısmalar baslasın :)İnşallah canım hayatınızın en guzel hedıysı gelır sıze :) evet canım gittim içim rahatladı canım en dogru hayırlı zamanı beklıyorum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?