2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Insallah canim aminn rabbim herkese nasip etsin ins kucagimizada aliriz hepimiz hayirlisi ile

inşallah 25 te öğrenırım canım yakın sayılır canım evet cok fark yok :)

Oy maşallah darısı başımıza bende çok mutlu oldum yaaaa bebişin sağlıklı sağlıklı büyüsün inşaallah :)

inşallah 25 te öğrenırım canım yakın sayılır canım evet cok fark yok :)
Evet canım inşaAllaaahh
Temizlik bitttiii , kociş bir terledi ki sorma
dedim ona ev işi yapmak kolay mıymış , yok hiç bir zaman öyle bir şey söylemem ki dedi , he iyi dedim

Allah en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşatsın arkadaşım:)
amın canım nşallah sende kucagına al ınsallah sagsalım bebısını :)

Iyılık canım senden benımde bugun adetımın 3 gunu canım evet tatlım 6 kasım bat ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız:)
ayyy batdaşımıda buldum had bakalım güzel haberler gelsın ınsallah :):):)

Evet canım inşaAllaaahh
Temizlik bitttiii , kociş bir terledi ki sorma
dedim ona ev işi yapmak kolay mıymış , yok hiç bir zaman öyle bir şey söylemem ki dedi , he iyi dedim

Ohh ne guzel elınıze saglık canım guzelce başbaşa caylarınızı ıcıp temız evın keyfını cıkarırsınız :)
yapmayınca anlamazlar canım sımdı yoruduk dedıkmı anlarlar bızı ne kadar zor oldugunu alıssın :)

Allah şifa versin canım benim yaaa kendine dikkat et; ıhlamur falan iç olmazsa artık ilaç ta yok bize:)

amın canım nşallah sende kucagına al ınsallah sagsalım bebısını :)

ayyy batdaşımıda buldum had bakalım güzel haberler gelsın ınsallah :):):)
İnşaallah canım ya bazen diyorum çok erken öğrendim stres oldum; pzts gidicem ama heyecan da var bira inşaallah mutlu dönerim:)

Evet güzel oldu canım benim
Anlasınlar azcık halimizden ,,,

Allah şifa versin canım benim yaaa kendine dikkat et; ıhlamur falan iç olmazsa artık ilaç ta yok bize:)
Canım iyileştim artık şükür, öksürük başladı azcık azcık işte , burnum rahatladı , nefes alabiliyorum artık şükür
Evet ilaç yok bize artık aman olmasın zaten

insallah canım kasm sonu esımn dogum gunu aralık basıda benm dogum gunm ıkımızede hedıye olur ınsallah bebısımzz :):):) dr da gıtmıssın ıcın rahattır artık

İnşallah canım hayatınızın en guzel hedıysı gelır sıze :) evet canım gittim içim rahatladı canım en dogru hayırlı zamanı beklıyorum sımdı

İnşaallah canım ya bazen diyorum çok erken öğrendim stres oldum; pzts gidicem ama heyecan da var bira inşaallah mutlu dönerim:)
bende erken ögrenmıstım adetıme bı hafta kala bıraz streslı oluyo canım ama faydasıda var ınsallah mutlu dönersın ıcını ferah tut :)bebısın senınle annesı

:) Aynen canım azıcık bırseyler yapıyor yapmayı bırak ısten gelıyorlar ben yorgunum oturdukları yerden kalkmıyorlar oysa bız hıc durmuyoruz :) anlasınlar bakalım yorulmak nasıl oluyormus

Kizlar kabizlik gebelik belirtisi midir sizcee?????

Oyhh müjdenizi inşaAllah alırsınız en kısa zamanda canım benim
teşkkurler canım benm ınsallah :)
İnşallah canım hayatınızın en guzel hedıysı gelır sıze :) evet canım gittim içim rahatladı canım en dogru hayırlı zamanı beklıyorum sımdı
hadı bakalım rahat bı sekılde calısmalar baslasın :)

Kizlar dayanamadim kan testi yaptitmaya gittim hfta sonu yapmiyoruz dedi doktor halbuki ben önceden yaptirmistim hafta sonu neyse erken gebelik testi aldim onu yapicam ama sizce sabah idrarini mi beklemeliyim yoksa hemen yapayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…