Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Acaba ikili testte belli olurmu cinsiyeti..kiz bide korkuyorum annesi gibi uyumayan gunduzde kalkmayan bisey olacak diye
Cok saol canim amin insallahÇok sevındım canım masallah Allah'ım saglıcakla kucagın almayı nasıp etsın hep böyle devam etsın
Hem tatlı hem güzel anniş:) nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik benim karnım hafiften hareketli bu arada evinde zem zem varsa iç bence tatlım ben sabah akşam üç yudum içiyorum neye niyet edersen ona yarıyormuş; bebeğimizin büyümesine gelişmesine yardımcı olması niyetiyle içiyorum :)Bizde seniii özledik annişşş
Aminnnn canım benim iş çok stresli aftan dolayı müthiş kalabalık oluyor insanlar su içmene bile saygı göstermiyorlar, bakalım bir süre böyle geçecek birde ultrasonda bebeğimi görseydim dua edin bize teyzeleri :)allah güç kuvvet işinde kolaylık versin stres olma sakın :)
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere insaAllah uykucu olur:):) canım calısmıyorsan sızde artık gecelerı uyumaz gunduzlerı uyursun :) saka bır yanada ınsallah uyuyan bır bebek olur canım benım esım öyleymıs kayınvalıdem ben kalkana kadar kalkmazdı hıc aglamazdı dıyor hatta galamıyor dıye dr goturmus :) bılmıyorukı canım ınsallah ıkılı testte cıkar :)
InsaAllah gorursun canimAminnnn canım benim iş çok stresli aftan dolayı müthiş kalabalık oluyor insanlar su içmene bile saygı göstermiyorlar, bakalım bir süre böyle geçecek birde ultrasonda bebeğimi görseydim dua edin bize teyzeleri :)
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere insaAllah uykucu olur:)
Tatlım nasılsın bebeğin de günden güne büyüyor Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin inşaallah bizde Pazartesi sabah ultrasona gireceğiz bakalım heyecanlıyım biraz o yüzden bize dua et teyzesi sen de hamiş hamiş :)Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere insaAllah uykucu olur:)
Kızlar nasılsınız bakalım?
O bacak ağrısı bende de olurdu o ayaklarını üşütmekten oluyordur mesela benim ayaklarım koca gün ısınmaz o yüzden gittiğim evlere ayakkabınız duramıyorum mutlaka ev ayakkabısı götürürüm çok dikkat et ayaklarına eskiler ne demişler ayağını sıcak tut başını serin:)Canım ben bugun dr gıttım dr sadece karından ultrasonla baktı hıcbırseyım olmadıgını hamıle kalmak ıstıyorsam adetın 13 14 15 gunlerınde ılıskıye gırmemı soyledı dedım bacagım agrıyor ben enfeksıyondan suphelendım dedı yok bırseyın ama bacagım agrıyor kendımı sıcak tutacagım kekık cayı ıcecegım sıfyaı dogada arıyorum ınsallah duzelırım
O bacak ağrısı bende de olurdu o ayaklarını üşütmekten oluyordur mesela benim ayaklarım koca gün ısınmaz o yüzden gittiğim evlere ayakkabınız duramıyorum mutlaka ev ayakkabısı götürürüm çok dikkat et ayaklarına eskiler ne demişler ayağını sıcak tut başını serin:)
Allah en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşatsın arkadaşım:)kızlarrrrr nbr? adetımın bugun 3 gunu yogun gelıyo normale göre.ayyy bıtsede calısmalara baslasam 7kasımda bat sanırım :)
kızlarrrrr nbr? adetımın bugun 3 gunu yogun gelıyo normale göre.ayyy bıtsede calısmalara baslasam 7kasımda bat sanırım :)
Bin maşallah canım size Allah'ım bir ömür daim etsin iki cihanda da birlikte olun hep
bende hep genc anne olmak ıstedım 25 yasımda anne olmak ıstedım ama gecıyr benden kuzum kısmet hersey :)
Ben kıyamam sana tatlı annem beniiimmmOyle zatende annemi cok ozluyorum iste
Oyyy kıyamam , ne güzel olmuş kalp atışını da duymuşsunuuuz , çok sevindim senin adına canımSelam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Hem tatlı hem güzel anniş:) nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik benim karnım hafiften hareketli bu arada evinde zem zem varsa iç bence tatlım ben sabah akşam üç yudum içiyorum neye niyet edersen ona yarıyormuş; bebeğimizin büyümesine gelişmesine yardımcı olması niyetiyle içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?