2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok sevındım canım masallah Allah'ım saglıcakla kucagın almayı nasıp etsın hep böyle devam etsın

Acaba ikili testte belli olurmu cinsiyeti..kiz bide korkuyorum annesi gibi uyumayan gunduzde kalkmayan bisey olacak diye

:) canım calısmıyorsan sızde artık gecelerı uyumaz gunduzlerı uyursun :) saka bır yanada ınsallah uyuyan bır bebek olur canım benım esım öyleymıs kayınvalıdem ben kalkana kadar kalkmazdı hıc aglamazdı dıyor hatta galamıyor dıye dr goturmus :) bılmıyorukı canım ınsallah ıkılı testte cıkar :)

Bizde seniii özledik annişşş
Hem tatlı hem güzel anniş:) nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik benim karnım hafiften hareketli bu arada evinde zem zem varsa iç bence tatlım ben sabah akşam üç yudum içiyorum neye niyet edersen ona yarıyormuş; bebeğimizin büyümesine gelişmesine yardımcı olması niyetiyle içiyorum :)

allah güç kuvvet işinde kolaylık versin stres olma sakın :)
Aminnnn canım benim iş çok stresli aftan dolayı müthiş kalabalık oluyor insanlar su içmene bile saygı göstermiyorlar, bakalım bir süre böyle geçecek birde ultrasonda bebeğimi görseydim dua edin bize teyzeleri :)

Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere insaAllah uykucu olur:)

InsaAllah gorursun canim

Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere insaAllah uykucu olur:)
Tatlım nasılsın bebeğin de günden güne büyüyor Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin inşaallah bizde Pazartesi sabah ultrasona gireceğiz bakalım heyecanlıyım biraz o yüzden bize dua et teyzesi sen de hamiş hamiş :)

Kızlar nasılsınız bakalım?

Canım ben bugun dr gıttım dr sadece karından ultrasonla baktı hıcbırseyım olmadıgını hamıle kalmak ıstıyorsam adetın 13 14 15 gunlerınde ılıskıye gırmemı soyledı dedım bacagım agrıyor ben enfeksıyondan suphelendım dedı yok bırseyın ama bacagım agrıyor kendımı sıcak tutacagım kekık cayı ıcecegım sıfyaı dogada arıyorum ınsallah duzelırım

TEnKedili0983, post: 37264891, member: 604357"]Yok tatlım 28 gün aman boşver bu ay olmicak sanırım birdahaki aya artık :)[/QUOTE]
Canim 28 gunde birse o zaman tahmin etmustim resmden 13-15 gun olmus senin catlama

O bacak ağrısı bende de olurdu o ayaklarını üşütmekten oluyordur mesela benim ayaklarım koca gün ısınmaz o yüzden gittiğim evlere ayakkabınız duramıyorum mutlaka ev ayakkabısı götürürüm çok dikkat et ayaklarına eskiler ne demişler ayağını sıcak tut başını serin:)

Hım anladım canım tesekkur ederım cok sagol dıkkat edecegım artık corab gıymeye baslayacagım haklısın eskıler bosa konusmuyor :)

kızlarrrrr nbr? adetımın bugun 3 gunu yogun gelıyo normale göre.ayyy bıtsede calısmalara baslasam 7kasımda bat sanırım :)

Alisveristeyim kizlar bebek reyonlarina bakmaya dayanamiyorum artikgidip oralardan alisveris yapmak istiyorum

kızlarrrrr nbr? adetımın bugun 3 gunu yogun gelıyo normale göre.ayyy bıtsede calısmalara baslasam 7kasımda bat sanırım :)

Iyılık canım senden benımde bugun adetımın 3 gunu canım evet tatlım 6 kasım bat ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız:)

Bin maşallah canım size Allah'ım bir ömür daim etsin iki cihanda da birlikte olun hep
bende hep genc anne olmak ıstedım 25 yasımda anne olmak ıstedım ama gecıyr benden kuzum kısmet hersey :)

Canıııımm amin , senden geçmedi kiii yaa , sende 25 ken öğreneceksiiinn 26 ken doğuracaksın inşaAllah , bende 24 de doğuracağım.. sanki çok mu fark var

Oyle zatende annemi cok ozluyorum iste
Ben kıyamam sana tatlı annem beniiimmm

Oyyy kıyamam , ne güzel olmuş kalp atışını da duymuşsunuuuz , çok sevindim senin adına canım
sağlıkla büyüsün minnoşun inşaAllaaahhh

Daha iyiym canım beniim , öksürük var azcık şimdi , onun harici iyiyim... kuşum karnının hareketli olması normal... benim de devam ediyor ağrılar... arada geliyor gidiyor... normalmış leke yada kanama olmadığı müddetçe, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor
Zem zem yok kuşum , sana afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…