2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende oluyor ust uste oldugunda bi de kuruluk varsa yapar yani
kuruluk yok da böle göbeğimin alt tarafında gülerken bile oluşan bi sancı oluyo gün asırı ilişki var bu ay ilk defa bu sıklıkla deniyoruz ondan olabilir belki aşırı yükleme

ya bu ay galiba boşa kurek çekiyoruz hemen adet sonrası mı yumurtladım anlamadımki o zaman uzayayn seffaf akıntı vardı ihtimal vermedim 33-34 günde bir adet olduğum için 10. günde yumurtlama olmaz diye bide bayrama rastladı misafirlik falan sonrasında gün aşırı yapıyoruz ama sanırım boşa cabalıyoruz

bakalım hava
lar soğuk olmazsa eylül de olsa gidderiz dedi eşim inşallah çıpçıplarlar yerim onları ben :)

bakalım hava

lar soğuk olmazsa eylül de olsa gidderiz dedi eşim inşallah çıpçıplarlar yerim onları ben :)
Ben eylulde denızı daha cok sevıyorum alanya güzel oluyo ozmanlarda ne cok sıcak ne de serın temmuzda ve agustosta cok bunaltıcı oluyo ayyy inşallah kuzum ne güzel olur :)

Ne güzel yumurtayı kaçırmamışsındır ozaman ben 14,15,16,17 günlerde hergün oldu iki gündür dinlenmedeyiz :)
AYNEN hilalim pazar günü termale gittik o sıcakta sperm sayımız 0 dı su 60-70 derece idi .. umarım diğer günlerde artmıştır :) tutmuştur güzel haberler alalım inş, olmadı yola devam

Ben eylulde denızı daha cok sevıyorum alanya güzel oluyo ozmanlarda ne cok sıcak ne de serın temmuzda ve agustosta cok bunaltıcı oluyo ayyy inşallah kuzum ne güzel olur :)
ayy evet tatlım balayım aklıma geldi otelimiz de çok güzeldi dalga da yoktu eylül olmasına rağmen gecen yıl antalyaya gittik beğenmedim hep dalga vardı giremedik denize.. seneye de eşime söyleyim balayı otelimize gidelim çok romantik olur 2 kişi gitmiştik 3 olcaz inşallah bu sefer

Bizimde balayı otelıne ve aynı odaya gitme gibi bi planımz var ama ne zman olur onuanla ilgili kkonusmadık cok güzel ve romantık olur emınım :) benm istedıgım bi kac otel var onlarıda sıraya koymayı planlıyoruz bebişimizde olsun istiyorz yanımızda bakalım hayırlısı :)

Pamukprncess canım kendınde cok sıcak suyla duş almamaya calıs yumurtalıklarda cok sıcak suyu sevmezmış

hangisine gitmiştiniz tatlım bizim otel palm wings beach'ti.. çok güzel nezih bi otel

Bizde alaiye resort e gittik orasıda cok güzeldi. Yemeklerı odası havuzu hepsi güzeldi
hmm evet canm cok güzel görünüyor .. ben balayı olduğundan tatil köyü şeklinde olsun istedim odalar ayrı ayrı küçük evcikler şeklinde

hmm evet canm cok güzel görünüyor .. ben balayı olduğundan tatil köyü şeklinde olsun istedim odalar ayrı ayrı küçük evcikler şeklinde
O da güzel şekerım ayyy alacatıda da cok güzel balayı otelleri var cok romantık bi yaz da onlardan birine gitmek istiyorum küçük ama romantık oteller :) kendıne ait havuzun odaya gelen kahvaltı jakuzı gül ve hoş kokular barındıran harika oteller.... Ayyy canım çekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…