- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tatlım o ağrı bende 2-3 aydır vartest yaptım negatif çıktı bi de sağ kasığım acıyo kist var heralde canm
kabızlık diyorum kuzum hamişliktense diye eğer :)Anlamadim benn
Bende oluyor ust uste oldugunda bi de kuruluk varsa yapar yaniaaa gercekten mi benimde o yüzden mi ağrıyo acaba
günaşırı istiyorum kociş dinlemiyouzun süredir her gün oldu bat 23 tü sanırım
kuruluk yok da böle göbeğimin alt tarafında gülerken bile oluşan bi sancı oluyo gün asırı ilişki var bu ay ilk defa bu sıklıkla deniyoruz ondan olabilir belki aşırı yüklemeBende oluyor ust uste oldugunda bi de kuruluk varsa yapar yani
lar soğuk olmazsa eylül de olsa gidderiz dedi eşim inşallah çıpçıplarlar yerim onları ben :)Ayyy canım sorma yaaa bende bu yıl ayagımı suya bıle sokamadım üzgünüm bz gidecektık kurtaj oldum maalesef tatıl planıda iptal oldu yeterki gelsın bebişlerimz biz tatıle gıtmeyelım ya da bebişlerimzle beraber gidelım onlarda çıpçıp yapsınlar bayılıyorum suya giren cocuklara bebeklere :)
Ben eylulde denızı daha cok sevıyorum alanya güzel oluyo ozmanlarda ne cok sıcak ne de serın temmuzda ve agustosta cok bunaltıcı oluyo ayyy inşallah kuzum ne güzel olur :)bakalım hava
lar soğuk olmazsa eylül de olsa gidderiz dedi eşim inşallah çıpçıplarlar yerim onları ben :)
AYNEN hilalim pazar günü termale gittik o sıcakta sperm sayımız 0 dıNe güzel yumurtayı kaçırmamışsındır ozaman ben 14,15,16,17 günlerde hergün oldu iki gündür dinlenmedeyiz :)
ayy evet tatlım balayım aklıma geldi otelimiz de çok güzeldi dalga da yoktu eylül olmasına rağmen gecen yıl antalyaya gittik beğenmedim hep dalga vardı giremedik denize.. seneye de eşime söyleyim balayı otelimize gidelim çok romantik olur 2 kişi gitmiştik 3 olcaz inşallah bu seferBen eylulde denızı daha cok sevıyorum alanya güzel oluyo ozmanlarda ne cok sıcak ne de serın temmuzda ve agustosta cok bunaltıcı oluyo ayyy inşallah kuzum ne güzel olur :)
Bizimde balayı otelıne ve aynı odaya gitme gibi bi planımz var ama ne zman olur onuanla ilgili kkonusmadık cok güzel ve romantık olur emınım :) benm istedıgım bi kac otel var onlarıda sıraya koymayı planlıyoruz bebişimizde olsun istiyorz yanımızda bakalım hayırlısı :)ayy evet tatlım balayım aklıma geldi otelimiz de çok güzeldi dalga da yoktu eylül olmasına rağmen gecen yıl antalyaya gittik beğenmedim hep dalga vardı giremedik denize.. seneye de eşime söyleyim balayı otelimize gidelim çok romantik olur 2 kişi gitmiştik 3 olcaz inşallah bu sefer
hangisine gitmiştiniz tatlım bizim otel palm wings beach'ti.. çok güzel nezih bi otelBizimde balayı otelıne ve aynı odaya gitme gibi bi planımz var ama ne zman olur onuanla ilgili kkonusmadık cok güzel ve romantık olur emınım :) benm istedıgım bi kac otel var onlarıda sıraya koymayı planlıyoruz bebişimizde olsun istiyorz yanımızda bakalım hayırlısı :)
Bizde alaiye resort e gittik orasıda cok güzeldi. Yemeklerı odası havuzu hepsi güzeldihangisine gitmiştiniz tatlım bizim otel palm wings beach'ti.. çok güzel nezih bi otel
tatile gitmeyi düşününce fikirlernizi alacağım :)Bizde alaiye resort e gittik orasıda cok güzeldi. Yemeklerı odası havuzu hepsi güzeldi
Tamam tatlım ben otel arastırmayı cok sevıyorum gitmedıgım otelleri bile inceliyorum :)tatile gitmeyi düşününce fikirlernizi alacağım :)
hmm evet canm cok güzel görünüyor .. ben balayı olduğundan tatil köyü şeklinde olsun istedim odalar ayrı ayrı küçük evcikler şeklindeBizde alaiye resort e gittik orasıda cok güzeldi. Yemeklerı odası havuzu hepsi güzeldi
O da güzel şekerım ayyy alacatıda da cok güzel balayı otelleri var cok romantık bi yaz da onlardan birine gitmek istiyorum küçük ama romantık oteller :) kendıne ait havuzun odaya gelen kahvaltı jakuzı gül ve hoş kokular barındıran harika oteller.... Ayyy canım çekti:)hmm evet canm cok güzel görünüyor .. ben balayı olduğundan tatil köyü şeklinde olsun istedim odalar ayrı ayrı küçük evcikler şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?