Cok sevndm tatlım inşallah bu ay güzel haberlerını alırız :)Kizlarr bugun yine kontrolum vardi umudumu kesmistim ama yumurtam gelismeye baslamiss rabbime binlerxce sukur olsuunn
Simdi hamisler otel aşerirmisO da güzel şekerım ayyy alacatıda da cok güzel balayı otelleri var cok romantık bi yaz da onlardan birine gitmek istiyorum küçük ama romantık oteller :) kendıne ait havuzun odaya gelen kahvaltı jakuzı gül ve hoş kokular barındıran harika oteller.... Ayyy canım çekti:)
olur mu olurSimdi hamisler otel aşerirmis
Insallah canm ben bi aptallik yapmistimda doktor klomen iki kullan dedi ben ilk diye korktum 1 ictim 5 gun 11. gun kontrole gittim yumurta yok dedi ama kizmadi doktorum moral verdi 14. gun gel dedi bugun gittim solda 11 mm var buyumeye baslamis dedi kendine inanamadi sevindi carsamba tekrar kontrolum var hayirlisi bakalim 20!mm olunca catlama ignesi yapicaz. 2 Gundur o kadar cok incir yedim ki hem kuru hem taze ondan gelistigini dusunuyorumCok sevndm tatlım inşallah bu ay güzel haberlerını alırız :)
Insallah canm ben bi aptallik yapmistimda doktor klomen iki kullan dedi ben ilk diye korktum 1 ictim 5 gun 11. gun kontrole gittim yumurta yok dedi ama kizmadi doktorum moral verdi 14. gun gel dedi bugun gittim solda 11 mm var buyumeye baslamis dedi kendine inanamadi sevindi carsamba tekrar kontrolum var hayirlisi bakalim 20!mm olunca catlama ignesi yapicaz. 2 Gundur o kadar cok incir yedim ki hem kuru hem taze ondan gelistigini dusunuyorumCok sevndm tatlım inşallah bu ay güzel haberlerını alırız :)
ben kesin aşeririm benim işim belli olmazSimdi hamisler otel aşerirmis
Offf ama çok sinir oldum gelmedikçe. Hiç de gelecek gibi değil biliyo musun
bende eylulde de dogsa mutlu olurum cunku evlılık yıldonumumz 10 eylul bıde sezeryan olursa o tarhte alır dr ohhh ne guzel :) kız olursada adı eylul olur ayyy hayale bak kızz nereleree surukledın benı :):):)
o zaman bana denemeni de yaz kuzum ben seni eylülün son hamişi olarak göstereyimMogami canım ya zaten eylül ün son günü hamileliği öğrendim bari biraz kendimi gülen suratla görseydim. şunu 1 ekim yapsana bebeeemm
olsun canım hayırlısı ne vakitse artıkay evet ya zaten ekimin ortasına ne ara vardık onu da anlamadım bu sefer bat cabuk geldi.. işin kötüsü bu ay olmazsa ben tee aralığa ocağa kalıcam.. 2 hafta sonra kayınvalidem ameliyat olcak bacaklarından ben gitcem bakmaya tam yum zamanına denk gelecek muhtemelen.. ayrıca muharrem ayı da girecek o da yum zamanına geliyo oruc tutcam benm bebek de kıs bebeği olacak bu gidişle:)
kuzum şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın balımMogami iyi geceler canım nasılsın
kuzum şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın balım
şimdi okudum doktor kontrolün güzel geçmiş sevindim kuzumbende iyiyim şekerim
kuzum senin batı ileri atayım mıSelamlar kızlar... evde bugünde yanlızım koçişim yine mesaide benim bat halen gelmedi beklemedeyim. İncir kürümde 16. gün salı günü başka bir doktora gideceğim kısmet olursa, önceki doktoruma gittiğimde bana yumurtalığın şişmiş dedi bu ne demek anlayamadım sürekli kafamda soru işareti kaldı aranızda neden olabileceğini bilen varmı? acaba...Kadın bana açıklama yapmadı açıkcası bende sormayı o an unuttum kafamda deli sorular
4 deneme canımm...o zaman bana denemeni de yaz kuzum ben seni eylülün son hamişi olarak göstereyim
Prolaktin evet düşmüş ama bu seferde fsh yükselişte, tüp bebekten söz etti, amh rubella prolaktin için kan verdim haftaya çıkacak sonuç,birde smear ondan sonra kesinleşecek inşallah, kısmetCanım senin değerler nasıl çıktı düşmüşmü
bat nedirKozlar erken gebelik testi yaptim negatif sizce erken olduğundan mi yoksa bisey yok mu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?