Prolaktin evet düşmüş ama bu seferde fsh yükselişte, tüp bebekten söz etti, amh rubella prolaktin için kan verdim haftaya çıkacak sonuç,birde smear ondan sonra kesinleşecek inşallah, kısmet
hayırlısı olsun canım ama erken yapınca yanılma payı yksek.. hatta regl 5 gün gecikince falan çıkıyor bazısında.. ben artık regl geçmesini bekleyeceğim :)Bat 15-16-17 ekim olabilir son zamanlarda değişkenlik gosteriyo araliklar
Erken canim bekle.belirtin var mi?Bat 15-16-17 ekim olabilir son zamanlarda değişkenlik gosteriyo araliklar
http://i.hizliresim.com/9pmZrN.jpg
Kibar diyenlere gelsiiinnn , etraftan çekinmeyelim azcık merak ediyoruz birbirimizi di miii
@Mogami geç oldu ama son zamanlarda hiç fotoğraf çekilmemişim onu fark ettim... en son çekildiğim bu mezuniyet resimleri,,, artık idare ediverin
Sen çok iyisiiin , amin amiiin , aynıları ve fazlası senin için geçerli tatlım beniiimRabbim sana gönlündeki tüm güzellikleri nasip etsiiiinnn....
yani onun çokta ilacı yokmuş ve belli aralıklarla değişkenlik gösterebilen bir hormonmuş, yumutam gelişmesine rağmen bu hormon olumsuz etkiliyor o yüzden bir de amh istedi, ama aşılama olmaz vakit kaybı haftaya alınacak sonuçlarla beraber tekrar görüşücez, tabii eşimde spermiogram verecek, hayırlısı. fsh yaşla beslenme ile kilo ile hiç ilgisi,belki az biraz stres, 20 yaşındada olabilirmiş canımAllah allah o neden yükselmis ki. Gecmis olsun canim Doktor neden yükselir bişey söyledimi atıyorum beslenmeden kilo almaktan? Düşürmek için ne yapicaksin
Hayirlisi canim insallah hamilesindir.İki gecedir çok sıkısmıs şekilde tuvalete kalkiyorum ki geceleri hic kalkmam yavaş yavaş da kasiklarimda hafif agrilar var ama o hastalanicagim zamanlarda da oluyo beni düşündüren geceleri tuvalete kalkmak çünkü ddiğer hamileliklerimi de böyle fark etmistim
Canim peki kan testi için de mi erken?Hayirlisi canim insallah hamilesindir.
Kan testiyle cikabilir biraz yukselme varsa bile anlasilir.pazartesi tekrar dene olmazsa kan testi yaptirirsin.Canim peki kan testi için de mi erken?
Oyy annesini simdiden uyutmuyormu bebisin saglikli hayirli olsunda unutursun bu gunlriGece uyutmuyor valla wc gtmekten
Yok canim sadece ben okuyorum sen ne yaptin yum gunlerin gecti sanirim insallah bebisin gobusune gelir hayirlisiylaSüpersin :) Eşinde okuyormu sadece senmi okuyorsun
Canim bazen bende de oluyor alinganlik adet donemine yakin bende bu huyumu sevmiyorum anti deprasan icme canim bitkisel biseyler icebilirsinSelam kizlar, moralim bozuk... herseye agliyorum sinirlerim cok yipranmis alinganim yani alinganlik en kotu huyum zaten farkindayim ama asamiyorum ergenlikten beri,, en cok catistigimiz konu esimle bu..
Belki bilginiz vardir ne kullanabilirim ilac olarak bitkisel vs. Anti depresanda dusundum ama onlarda uyku yapiyo
hadi insallah tutar seni bat nezamanKizlarr bugun yine kontrolum vardi umudumu kesmistim ama yumurtam gelismeye baslamiss rabbime binlerxce sukur olsuunn
incir kurj mu ysptin yoksa elde mi yedi bende badliycam bir an onceInsallah canm ben bi aptallik yapmistimda doktor klomen iki kullan dedi ben ilk diye korktum 1 ictim 5 gun 11. gun kontrole gittim yumurta yok dedi ama kizmadi doktorum moral verdi 14. gun gel dedi bugun gittim solda 11 mm var buyumeye baslamis dedi kendine inanamadi sevindi carsamba tekrar kontrolum var hayirlisi bakalim 20!mm olunca catlama ignesi yapicaz. 2 Gundur o kadar cok incir yedim ki hem kuru hem taze ondan gelistigini dusunuyorum
iyi geceler canim yaa benim bat a 5 kasim 4. deneme yazarmisin insallah bidaki yazin hamissss olurArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme ------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme
Yfrks ----------------------> 7 Ekim --------> 9. deneme
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim -------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Canim bazen bende de oluyor alinganlik adet donemine yakin bende bu huyumu sevmiyorum anti deprasan icme canim bitkisel biseyler icebilirsin
Adetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnun degilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum buCanim bazen bende de oluyor alinganlik adet donemine yakin bende bu huyumu sevmiyorum anti deprasan icme canim bitkisel biseyler icebilirsin
Sağol elisacım şu an hiçbişey düşünemiyorum kürtajın etkisinden nası çıkıcam bilmiyorum hamile gördüğümde bebek gördüğümde öyle bi ateş oturuyoki yüreğime çok üzgünüm bebeğimiz bizi istemediİyi geceler canım işe bslamana sevındım hayırlı olsun kafan dagılır zaman gecer ınsallah bıran once calısmalara baslarsınız canım esın ıcınde zor bır suec olmustr emınım esınde ıstıyordur kızgınlıkla soylemıstır canını sıkma tatlım
evet atarmısın lütfen herhangi bir belirti yok 15 ekim yaparmısın ozamana kadar doktorada gideceğim ne olduğu çıkar inşallahkuzum senin batı ileri atayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?