2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Prolaktin evet düşmüş ama bu seferde fsh yükselişte, tüp bebekten söz etti, amh rubella prolaktin için kan verdim haftaya çıkacak sonuç,birde smear ondan sonra kesinleşecek inşallah, kısmet

Allah allah o neden yükselmis ki. Gecmis olsun canim Doktor neden yükselir bişey söyledimi atıyorum beslenmeden kilo almaktan? Düşürmek için ne yapicaksin

Nekadar duru bir güzellik maşallah sana

İki gecedir çok sıkısmıs şekilde tuvalete kalkiyorum ki geceleri hic kalkmam yavaş yavaş da kasiklarimda hafif agrilar var ama o hastalanicagim zamanlarda da oluyo beni düşündüren geceleri tuvalete kalkmak çünkü ddiğer hamileliklerimi de böyle fark etmistim

Allah allah o neden yükselmis ki. Gecmis olsun canim Doktor neden yükselir bişey söyledimi atıyorum beslenmeden kilo almaktan? Düşürmek için ne yapicaksin
yani onun çokta ilacı yokmuş ve belli aralıklarla değişkenlik gösterebilen bir hormonmuş, yumutam gelişmesine rağmen bu hormon olumsuz etkiliyor o yüzden bir de amh istedi, ama aşılama olmaz vakit kaybı haftaya alınacak sonuçlarla beraber tekrar görüşücez, tabii eşimde spermiogram verecek, hayırlısı. fsh yaşla beslenme ile kilo ile hiç ilgisi,belki az biraz stres, 20 yaşındada olabilirmiş canım

Hayirlisi canim insallah hamilesindir.

Canim bazen bende de oluyor alinganlik adet donemine yakin bende bu huyumu sevmiyorum anti deprasan icme canim bitkisel biseyler icebilirsin

incir kurj mu ysptin yoksa elde mi yedi bende badliycam bir an once

iyi geceler canim yaa benim bat a 5 kasim 4. deneme yazarmisin insallah bidaki yazin hamissss olur

Canim bazen bende de oluyor alinganlik adet donemine yakin bende bu huyumu sevmiyorum anti deprasan icme canim bitkisel biseyler icebilirsin
Adetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnun degilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum bu

Selam kizlar size bir sorum olacak.. Sat tarihim 01.10.2014. Adet dongum 34 gun. Bu sabah sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim 12. Gunumde silik de olsa cift cizgiyi gordum. Sizce nasil olabilir ki boyle birsey daha erken degil mi?

Sağol elisacım şu an hiçbişey düşünemiyorum kürtajın etkisinden nası çıkıcam bilmiyorum hamile gördüğümde bebek gördüğümde öyle bi ateş oturuyoki yüreğime çok üzgünüm bebeğimiz bizi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…