cnm bu değerlere göre gebelik var da yok da diyemeyiz, iki gün sonra tekrar gel bir daha tahlil yapalım dediler, beta değerim adetimin 4. günü 7.1 çıktı
kızlar bende kan verdım 4 te arıycam hemsıreyı sonuc p.tesıye de kalablir inşallah kalmaz ögrenırım artık :) ögreneyım de yoksada bebeıs rahatlayım regl olayım :S
kızlar bende kan verdım 4 te arıycam hemsıreyı sonuc p.tesıye de kalablir inşallah kalmaz ögrenırım artık :) ögreneyım de yoksada bebeıs rahatlayım regl olayım :S
Bende verdim canim birazdan sonuç çıkacak neden gecikti diye gittim bi kaç tahlil yaptı ultrasonla bakacağım öğle sonu dedim sonumuz hayırlı olur inşallah :)
Kuzum korkuyorum gecenin bi yarisi uyanip agliyorum sessizce. Bebegim olmicak diye cok korkuyorum. Hic boyle duzensiz olmazdi bir ay da degil uc ayi gecti kesin bisey var bende.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyecanlı birgün daha yaaaaaaa inşallaaaaaaah gebesindir kuzum bugün çıksın sonucun yoksa pazartesiye kadar hep birlikte kıvranırız
ayyy ınsallah canım yaaa ama bana yok gıbı gelıyo :S havalar bırden ısındı bıde stres gecıktırdı benmkını sanırım
ayyy walla canım ne cok bekledım yaaa herkes adet gunu falan ögrenıyo benm halıme bak :)
Bana da yok geliyor canim neden gecikiyor diye gittim zaten haftaya memlekete gideceğiz oradayken olmak istemiyorum bi olup bitseydi bakalım sonuçlarda ne diyecek.
ayyyy kızlar sonuclarınızı bızede bıldırın hemencık beklıyoruz heyecanla her gun yenı bır heyecan super
hayırlısı senın sonuc ne zman cıkıcak ?
canım doktora gıttınmı sen nıye olmasın ağlayınca bebıs oluyomu yapma oyle ya valla uzuluyorum sen bence ılk ısın doktora gıt yumurta takıbı yaptır eger olmassa bu takıplede ozaman baska caresıne baktırırsın ama once sen yumurta takıbın olsun belkı ılac verır klomen daha cabuk kalırsın
kızlar benim %90 dış gebelik betam sadece 96 ya kadar cıkmıs hafta sonu bekleyıp tekrar gıtcem pazartesi ona göre ilaç kullanıcam
kızlar benim %90 dış gebelik betam sadece 96 ya kadar cıkmıs hafta sonu bekleyıp tekrar gıtcem pazartesi ona göre ilaç kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?