Günaydınlar bende yarın bebiş için ilk adımı atıyorum allahın izniyle ve doktoruma gidip folik asite başlıyorum hayırlı gün geldi.
Günaydın kızlar bugün galiba yumurtlama günüm dün geceyi değerlendirdik ama eşim bugün şehir dışına çıktı pazartesiye kadar yok yani dün geceden tutarsa tutacak artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı durumdayımbende dün akıntı yakaladım ve değerlendirdik ve eşim izmire gitti 2 gün yok
Kızlar dun gece okul çıkışı annemlere yemege gittik ordan da bi arkadasimiza çaya misafir olduk saat 12 buçuk gibi eve geldik ve eşim sokulmak istedi ben de yorgun oldugumdan sabah da okulda nöbetçi oldugumdan reddettim kibarca .ama kafamdan da sabah yaparim gönlünü diye plan yapmıştım saati falan da kurdum yattim. (Bu arada en son carsamba sabah birlikte olduk yani bu sabah daha 2 gün olacakti.ama gece bi ara bi uyandim ki saat 2 bucuk gibi eşim cok uzulerek ve utanarak söylüyorum eliyle telefondan biseyler okuyarak kendini tatmin ediyordumafoldum tabi hemen kızdım aglamaya basladim o da cok pişman oldu ama bugün okula hic yuzune bakmadan geldim ve bu yaptigini hazmedemiyorum eşim 28 yasinda bu yasina kadar iliskisi olmamais hep helaline saklamis baziseyleri ama bu konuda cok asiri istekli yeni evli oldugumuzdan kaynaklanabilir ama ben de çalıştığım icin hergun hergun onun gönlünü edemiyorum ama bu yine de bi mazeret olmamali? Bir iki defa daha bunu yaptigini hissetmistim sabah kalkip gusul abdesti alinca ama ilk defa boyle yakaladim ne yapacagimi bilmiyorum.aklima Efendimizin hadisi geliyor hanimlarinin eşlerini geri cevirmememesi onu harama suruklememsi ile ilgili bir hadisti acaba benim de mi suçum var uzun oldu hakkinizi helal edin canim bugun cok sikkin aksam eve gidesim yok yuzune bakasim yok ne yapmaliyim sizce cok ozur diliyor ama affedesim yok
ben umitliyim senden bu ay hadı bakalım bence tutacak
Kuzum inşallah :) dün akıntım var diyordum ya bugün ateşe baktım ateş hala aynı yani bi yükselme olmadı dolayısıyla bu akıntı herhalde normal akıntı gerçi bayaa yoğundu ama
Benin durumumda kötü ilaçlar alıp ipne oldum ilişki günleri belli olduğu halde yanaşmadı o kadar söylediğim halde çok üzgünümmm
Mogami ramazandan sonra bende bat ve deneme sayisini yazicam. Benide eklersin artik
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
valla canım ben omndan tutturdum zaten 3 gun yasıyolar 3 ıcınde yukselırsede dollenır merak etme ayy hadı bakalım 2 gun sonra gelıncede degerlendırırsın
canım ne yaptın gıttınmı doktora
Kizlar vajinal ultrason cekindim tam olarak diş gebelik diyemedi kan verdim öğlende de normal ultrason cekincem
canım sonucun ıyı cıkacak gor bak uzulme sakınkan kacta cıkacak
Kizlar vajinal ultrason cekindim tam olarak diş gebelik diyemedi kan verdim öğlende de normal ultrason cekincem
Öğleden sonra dediler canim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?