- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
kızlar benımde negatıf
Bir dahaki aya canım inşallah.Kaçıncı denemendi?
Haziranda insallah canim uzulme bi daha ki ay kavusacagiz insallah bebislereeee
kavusalım yaaa bekletmesinler bızı
Kuzum üzülme umutlar hazirana kaldı birçoğumuzun dilerim haziranda kavuşursun yavruna :)
insallah hazıran ugurlu gelır hepımıze regl olsamda baslasam calısmalara :) bu kez daha sıkı tutucam cenaze gırdı kesın o ara kactı benm yumurtlama
aaaa hayılrısı olsun canım uzulme demekkı zamanı var henuz
evet canım her seyın bı zamanı var nasıp
inşallah canım hayırlısı 2.denemeydı
Haziranda insallah canim uzulme bi daha ki ay kavusacagiz insallah bebislereeee
kavusalım yaaa bekletmesinler bızı
insallah hazıran ugurlu gelır hepımıze regl olsamda baslasam calısmalara :) bu kez daha sıkı tutucam cenaze gırdı kesın o ara kactı benm yumurtlama
evet canım her seyın bı zamanı var nasıp
Daha ikiymis üzülme canım benim bu ay dördüncü deneme onu da düzgün değerlendiremëdik eşim şehir dışında yıllarca bekleyen insanlar var üzülme sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benımde negatıf
sanmıyorum canım bebek yok görünürde tüplerde bile değil sadece rahmin arkasında sıvı var o kadar
kan sonucu mu negatif yoksa regl mi oldun ? bi sonraki bat ne zaman inşallah güzel haberler veririz birbirimize :)
Canım benim hakkında hayırlısı.Her şer bildiğimizde bir hayır vardır.Böyle düşünmeye çalış.Bol bol da dua et.Ben de dua ediyorum senin için.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yoktur.Sen kalbini ferah tut.
Cok uzuldum kuzum yaaa hayirlisi olsun insallahhh umidini kaybetme dua et bol bol. Ben de duacinim.
Ne oldu canım senin sonuçların inşllh hayırlı haberdir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maalesef dış gebelik
Kızlar dun gece okul çıkışı annemlere yemege gittik ordan da bi arkadasimiza çaya misafir olduk saat 12 buçuk gibi eve geldik ve eşim sokulmak istedi ben de yorgun oldugumdan sabah da okulda nöbetçi oldugumdan reddettim kibarca .ama kafamdan da sabah yaparim gönlünü diye plan yapmıştım saati falan da kurdum yattim. (Bu arada en son carsamba sabah birlikte olduk yani bu sabah daha 2 gün olacakti.ama gece bi ara bi uyandim ki saat 2 bucuk gibi eşim cok uzulerek ve utanarak söylüyorum eliyle telefondan biseyler okuyarak kendini tatmin ediyordumafoldum tabi hemen kızdım aglamaya basladim o da cok pişman oldu ama bugün okula hic yuzune bakmadan geldim ve bu yaptigini hazmedemiyorum eşim 28 yasinda bu yasina kadar iliskisi olmamais hep helaline saklamis baziseyleri ama bu konuda cok asiri istekli yeni evli oldugumuzdan kaynaklanabilir ama ben de çalıştığım icin hergun hergun onun gönlünü edemiyorum ama bu yine de bi mazeret olmamali? Bir iki defa daha bunu yaptigini hissetmistim sabah kalkip gusul abdesti alinca ama ilk defa boyle yakaladim ne yapacagimi bilmiyorum.aklima Efendimizin hadisi geliyor hanimlarinin eşlerini geri cevirmememesi onu harama suruklememsi ile ilgili bir hadisti acaba benim de mi suçum var uzun oldu hakkinizi helal edin canim bugun cok sikkin aksam eve gidesim yok yuzune bakasim yok ne yapmaliyim sizce cok ozur diliyor ama affedesim yok
kızlar benim %90 dış gebelik betam sadece 96 ya kadar cıkmıs hafta sonu bekleyıp tekrar gıtcem pazartesi ona göre ilaç kullanıcam
herkese merhaba.. benim ilk bhcg değerim 511 di sonra 1 hafta sonra 1046 oldu ama yukselme az diye dış gebelik olabilir dediler. 2 gün sonra tekrar kan verdim değeri 420 ye düştü ve sonra kanamam başladı yani kimyasal gebelik geçirmiş oldum. diyeceğim o ki bence dış gebelik tanısı için erken olabilir. benim tam 13 gün sonra geldi reglim. biraz beklemekte fayda var.
Petty canim arkadasim dediğin gibi hayirlisini dilemek en onemli sonucta bazem bizim şer gibi gördüğümüz hadiselerin ardında bir hayir yatabiliyor evet bunu şu an kabul etmek zor ama belki sağlıklı bir bebiş için 1 ay daha beklemen kalacak ama olsun Rabbime hep oyle dua edelim en kisa zamanda bizlerr HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP ETSIN (amin)Saol canım benim rabbimden hayirlisini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?