inşallah canım hayırlısı 2.denemeydı
Daha ikiymis üzülme canım benim bu ay dördüncü deneme onu da düzgün değerlendiremëdik eşim şehir dışında yıllarca bekleyen insanlar var üzülme sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Halimize şükretmeliyiz canım olacak inşallah en kısa zamanda :)
Halimize şükretmeliyiz canım olacak inşallah en kısa zamanda :)
Adet oldun mu canim
Kizlar sizi dinleyip okulda hernekadar vicdani sizlamaya devam etsin diye pas vermesem de eve giderken affetme ve konusma niyeti ile gittim eşim benden once cikiyordu okuldan bi de gittim eve yemek yapmış bir buket de çiçek almışkapida beni bekliyordu.işi tatliya bagladik dediginiz gibi konuştum zaten cok pişman ve bu seferlik gormezden geldim hic olmamis gibi davranacagim kafasina kakmayacagim bundan sonra.o da bana soz verdi çünkü. Size de tesekkur ediyorum bana akli selim verdiniz.
Petty canim arkadasim dediğin gibi hayirlisini dilemek en onemli sonucta bazem bizim şer gibi gördüğümüz hadiselerin ardında bir hayir yatabiliyor evet bunu şu an kabul etmek zor ama belki sağlıklı bir bebiş için 1 ay daha beklemen kalacak ama olsun Rabbime hep oyle dua edelim en kisa zamanda bizlerr HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP ETSIN (amin)
hoşgeldin canım sat değilde bat olmasın o çünkü bana beklenen adet tarihi lazım
Kizlar sizi dinleyip okulda hernekadar vicdani sizlamaya devam etsin diye pas vermesem de eve giderken affetme ve konusma niyeti ile gittim eşim benden once cikiyordu okuldan bi de gittim eve yemek yapmış bir buket de çiçek almışkapida beni bekliyordu.işi tatliya bagladik dediginiz gibi konuştum zaten cok pişman ve bu seferlik gormezden geldim hic olmamis gibi davranacagim kafasina kakmayacagim bundan sonra.o da bana soz verdi çünkü. Size de tesekkur ediyorum bana akli selim verdiniz.
Bnm normalde adetim günü gününe korunmuyorum bu ay adet oldum bitti 5 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ve sadece bigün oldu neden olabilir
Hoşgeldin başlığımıza uğurlu gelsin inş, tahlillerini yaptırdıktan sonra zaten doktorun gereken vitaminleri verir ve açıklamaları yapar bende kontrole gittiğimde tahlillerimi inceledi doktorum yumurtalık kontrolü yaptı ve hadi bakalım hamileyken görüşürüz dediBurada yeri geldiginde esimizle bile paylasamadigimiz seyleri sizlerle paylasmak cok guzel..
Ben de iki yildir evliyim ve cocuk yapmaya karar verdim. Esimin ve digerlerinin baskilari da etkili oldu tabii. Yoksa cocuksuz bir sure daha gecirebilirdim.. sanirim nasil bir duygu oldugunu bilmedigim icin erteledikce erteleyesim geliyor. Ama neyse ki artik kesin kararliyim ben de gercekten istiyorun. Allah da her isteyene nasip etsin insallah..
Ama bence bu kadar ustune dusmemek lazim.. adetim bir gun gecikti iki gun gecikti diye hep aklimiz onda olursa stres yuzunden hic olmaz. Elimizden geldigince dusunmemeye calismaliyiz bence.. iliskiye girerken kafamizda cocuk olmamali mesela, o ani yasamali.. kafaya taktikca olmuyor cunku bunu biliyoruz..
Ben de yakin zamanda doktora gidicem calismalara baslamadan once :) hem doktoru tanimak lazim hem de bi kontrol olmak lazim.. inanir misiniz kizlar ilk kez çatala cikicam. Kendimi bildum bileli adet gunlerim hic sasmaz, cok duzenlidir. Fazla agrim olmaz. Ama bu her seyin yokunda gitmesi demek degik tabii bi kontrol olmak lazim..
Sizce doktora sormam gereken neler olabilir bu surecin baslangicinda kizlar?
canım bilemedim belki enfeksiyon olabilir bir doktora görün
Adet oldun mu canim
Hayır olmadım ama 2 gun gectıkten sonra kanda cıkmaması olamaz heralde o yuzden umidi kestim :s
Cnm gidicem doktora bazıları yerleşme kanaması fln dedi ama bilmiyorum
Canım adet gördün mü peki yani adet görüpte 5 gün sonra yerleşme kanaması olması bana pek doğru gözükmedi tabi umarım hamilesindir
Hayır olmadım ama 2 gun gectıkten sonra kanda cıkmaması olamaz heralde o yuzden umidi kestim :s
Ben oldum bugün bakalım ben umudu kestim tüp bebeğe kadar ağustosta tüp bebeğe başlayacağız insallah
Evt cnm adet oldum bittim beşgün sonra lekelenme oldu daha önce hiç olmamıştı bende bazı killere sordum yerleşme kanaması olabilir dediler ama küçük ihtimal
inşallah o küçük ihtimal olur gerçi adetin biter bitmez yumurtadıysan ve ilişkide olduysa tabi ki gebelik ihtimali var bana sadece 5 gün az geldi bildiğim kadarıyla 6 ila 10 günde anca iniyor rahme döllenmiş yumurta ama sen hamile çıkarsan hepimize umut olursun bu arada bat tarihin ve deneme sayını da yazarsan listeye ekliyim
İnş bebiş çok istyrz Allah herkese nasip etsin inş cnm bat tarihim 15 Haziran
Hoşgeldin başlığımıza uğurlu gelsin inş, tahlillerini yaptırdıktan sonra zaten doktorun gereken vitaminleri verir ve açıklamaları yapar bende kontrole gittiğimde tahlillerimi inceledi doktorum yumurtalık kontrolü yaptı ve hadi bakalım hamileyken görüşürüz dediÇatala alışırsın canım kadınların gerçeği
kaçıncı deneme tatlım onu da yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?