- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Beni de yazarmısın 13 deneme 18 Ekim :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme -------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Aktif sohbet şartımız var canım...Aramıza katılırsan belli bi süre sonra eklerimBeni de yazarmısın 13 deneme 18 Kasım :)
Bugün üye oldum dışarıdan hergün takip ediyordum artık hep buradayım :)Aktif sohbet şartımız var canım...Aramıza katılırsan belli bi süre sonra eklerim
Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.
Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyoKesinlikle katılıyorum bilemeyiz tabi neler yasandigini ama antidepresan care degil ayrıca depresyon olabilmesi icin bu belirtileri 3 aydir hissediyo.olmak.lazim @GALINA cim ne zamandir böylesin bilmiyorum. .
Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasımBunu bende arada yaşıyorum birde yalnızlık hissi çok oluyor apaçık ortada kalmışım gibi? olayı çözersen lütfen banada söyle
Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...AYNILARINI BENDE GEÇEN HAFTA YAŞADIM EŞ İŞ HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYORDUM BEBİŞ FİKRİNİ ŞİMDİLİK DÜŞÜNMÜYORUM DEMİŞTİM İLKK DEFA İLİŞKİMİ TAMAMLAYAMAMIŞTIM VE HİÇ GEÇMEYECEK EYVAH DEMİŞTİM HER ŞEY ÜSTÜSTE GELDİ EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ AMA ARADA YOK YOK RUH EŞİM BU DEĞİL Mİ DİYORUM SONRA BU HALE BEBEK OLMAZ DİYORUM HERŞEYİ BIRAKIP SIFIRDAN BAŞLIYI MDİYORUM DERKEN ÇOK KÖTÜYDÜM Kİ DÜZELDİM HATTA BUGÜN BEBİŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLICAM GEÇECEK HAYATI AKIŞINA BIRAK NE OLACAKSA OLACAK BİRAZ RAHATLA SONRA HALA KÖTÜ GİDİYORSA DÜŞÜNÜRÜZ BEN ÖYLE YAPTIM KENDİME ZAMAN VERDİM :):):)
Ilac kullanacaksan eger korunman gerekecek. Kendini kotu hissederek cocuk sahibi olmak da saglikli degil ki. Bi bilene danis canim.Bebek istemıyorum yani korunmam ama ıstemıyorum sebebide ben daha evliliğimi ayakta tutmayı beceremediğimi gördüm, tavsıyen için sagol arkadasım..
Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyo
Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasım
Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...
Hoşgeldin o vakit kuzum...Ben senden isterim bilgilerini belli bi süre geçinceBugün üye oldum dışarıdan hergün takip ediyordum artık hep buradayım :)
İnşallah wuslt inşşah arkadasım, güzel haberleri duymayı isterim msj atarsınCanim benim esinle problem neyse insallah en kisa zamanda cozulur hakkinda hayirlisi olsun
Eşimle hep sorun vardı çözülür belki bilmiyorum ama bebek konusu bana uzak...canım benim ne oldu böyle sana eşinle ciddi bi sorunun mu var veya psikolojin mi bozuk öyleyse psikiyatrise git canım benim.. iyi ol bebiş gelecekse uygun zamanda gelir inşne diyeceğim bilemedim şimdi
Dogru dıyosun cnm vaadetmez ama insanı azda olsa umursamaz yapmazmı ılacını msj atarmsnTatlim bikere sunu bilmelisinki antidepresanlar sorunlari cozmuyor. Evliligini kurtarmayi vaadetmez yani yanlis anlama. Anladigim kadariyla sen benim eski halim gibisin.Sana elimden geldigince yardim etmek isterim. Ben hala kullaniyorum tedavim bitmedi. Hamile kalirsam birakacam
eşimin işi stresli idare et galina adamın ailesi soguk idare et galina bnı kım ıdare etsın valla bılmıyorumCok uzuldumesinin seni strese sokan nedeni ney ki uzulme canim duzelir insallah..
İnşallah canım amin..Allah hakkında hayırlısını versin kuzum biz hep burdayız dilerim tez zamanda hayırlı haberlerle geri dönersin
ZATEN tiroıd hastasym prolaktnm yuksek hamıle kalmam zor bunlar dusmeden o yuzden ummuyorum canım ama vucudm normal olsa dedıgınde dogrusunIlac kullanacaksan eger korunman gerekecek. Kendini kotu hissederek cocuk sahibi olmak da saglikli degil ki. Bi bilene danis canim.
Bizlerde seni kuşumİnşallah wuslt inşşah arkadasım, güzel haberleri duymayı isterim msj atarsın
Eşimle hep sorun vardı çözülür belki bilmiyorum ama bebek konusu bana uzak...
Dogru dıyosun cnm vaadetmez ama insanı azda olsa umursamaz yapmazmı ılacını msj atarmsn
eşimin işi stresli idare et galina adamın ailesi soguk idare et galina bnı kım ıdare etsın valla bılmıyorum
İnşallah canım amin..
HEPİNİZ EN GÜZEL ANNE ADAYLARISINIZ,HEPİNİZİN KALBİ YÜREGİ TERTEMİZ,RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI Bİ EVLAT NASIP ETSİN İSTEYEN HERKESE...
VEE TATLI ANNELERDE BOL BOL DİNLENSİN TADINI CIKARSIN HAMİLELİK GÜNLERİNİN..RABBİM SAGLIKLA KUCAGINA ALIP KOKLAYA KOKLAYA ÖPMENİZİ NASİP ETSİN...SEVİYORUM SİZİ
oyyyyy ısrırım onun totosunu...Doğduğundaki fotolarını da görmek nasip olsun
Bnmde 2.87 den 2.02 ye dusmus tam 2 olmasi isteniyordu onuda yakaladk Allah'in izniyle..insaAllah biran once hayirlisiyla hamile kalirsinkızlar çok mutluyummm bnim tsh kontrol altındaydı endokrin dra gidiyodum her ay ölçtürüp ilaç kullanıorum
bugün yine kan verdim sonuçlara netten baktım TSH 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş. Doktoruma persembe günü sonucu göstericem. Bu bile mutlu ediyo beni. Hamile kalabilmek için 2 nin altında olması gerekiyodu olmuş sonunda düşmüşş
InsaAllah koyulasir canim:)Kizlar batim 18 ekim ..ovi testim boyle keske bir kac gin sonra iyice koyulassa
Hadi hayirlisi tatlim insaAllah guzel haberlerinide alirizKIZLARRR OVULASYON TESTLERİM GELDİİİ BEN SU İÇMEYİ BIRAKTIM TUALETE GİRDİM AZ ÖNCE AKŞAM 6DA YAPACAĞIM İLK TESTİMİ BİR AKSİLİK OLMAZSAAA
InsaAllah seninde o guzel gunlerin olur tatlimbenim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızısanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş
adet gelirse öbür ay hiç bir şeye stres yapmıyorsun tospiğimm bak bu ay farkında olmadan stres yaptın kuzenine ve üzüldün
Hadi bugecikme bidahaki ayin mujdecisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?