2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

spor yaptım ama korka korka hamiş değilsek kilo alcaz bu gidişle psikolojik aşermeler yaşıyorum iyisimi yapıyorum işte kızlar çok dinçim sporu seviyorum eşim üniv. deyken iyice tepindim durdum evde o olsa kızardı dur riskli diye

Beni de yazarmısın 13 deneme 18 Ekim :)

Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.

Bebek istemıyorum yani korunmam ama ıstemıyorum sebebide ben daha evliliğimi ayakta tutmayı beceremediğimi gördüm, tavsıyen için sagol arkadasım..

Kesinlikle katılıyorum bilemeyiz tabi neler yasandigini ama antidepresan care degil ayrıca depresyon olabilmesi icin bu belirtileri 3 aydir hissediyo.olmak.lazim @GALINA cim ne zamandir böylesin bilmiyorum. .
Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyo
Bunu bende arada yaşıyorum birde yalnızlık hissi çok oluyor apaçık ortada kalmışım gibi? olayı çözersen lütfen banada söyle
Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasım

Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...

Ilac kullanacaksan eger korunman gerekecek. Kendini kotu hissederek cocuk sahibi olmak da saglikli degil ki. Bi bilene danis canim.

Canim benim esinle problem neyse insallah en kisa zamanda cozulur hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah wuslt inşşah arkadasım, güzel haberleri duymayı isterim msj atarsın

canım benim ne oldu böyle sana eşinle ciddi bi sorunun mu var veya psikolojin mi bozuk öyleyse psikiyatrise git canım benim.. iyi ol bebiş gelecekse uygun zamanda gelir inş ne diyeceğim bilemedim şimdi
Eşimle hep sorun vardı çözülür belki bilmiyorum ama bebek konusu bana uzak...

Dogru dıyosun cnm vaadetmez ama insanı azda olsa umursamaz yapmazmı ılacını msj atarmsn
Cok uzuldum esinin seni strese sokan nedeni ney ki uzulme canim duzelir insallah..
eşimin işi stresli idare et galina adamın ailesi soguk idare et galina bnı kım ıdare etsın valla bılmıyorum
Allah hakkında hayırlısını versin kuzum biz hep burdayız dilerim tez zamanda hayırlı haberlerle geri dönersin
İnşallah canım amin..

HEPİNİZ EN GÜZEL ANNE ADAYLARISINIZ,HEPİNİZİN KALBİ YÜREGİ TERTEMİZ,RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI Bİ EVLAT NASIP ETSİN İSTEYEN HERKESE...
VEE TATLI ANNELERDE BOL BOL DİNLENSİN TADINI CIKARSIN HAMİLELİK GÜNLERİNİN..RABBİM SAGLIKLA KUCAGINA ALIP KOKLAYA KOKLAYA ÖPMENİZİ NASİP ETSİN...SEVİYORUM SİZİ

Ilac kullanacaksan eger korunman gerekecek. Kendini kotu hissederek cocuk sahibi olmak da saglikli degil ki. Bi bilene danis canim.
ZATEN tiroıd hastasym prolaktnm yuksek hamıle kalmam zor bunlar dusmeden o yuzden ummuyorum canım ama vucudm normal olsa dedıgınde dogrusun

Bizlerde seni kuşum

Kimsenin hayatı dört dörtlük Deil herkesin sorunları var eşleriyle ben evlendim 3 ay sonra eşimi 10 yıldır çalıştığı işten çıkardılar borçlar yüklendi ailesiyle mutlu değilim bebeğimi düşürdüm hepsinin üstüne eşim o sıra Antalya'ya geldi iş için inşaat mühendisi 3 ay ayrı kaldık özledim kızdım isyan ettim bi ay önce bende Antalya'ya taşındım annemi babamı özlüyorum şimdide tek cocuğum hıc ayrı kalmamışım hep bizi bekleyen sınavlar var cok sukur kocamla kişisel problemim yok dış etkenler hep var ınemlı olan sevgımız saygımız cok zor evet ama bunlar sınav sabretmek lazım güzel günler ıcın hepımız istediğimiz bebeğimize huzurlu sıkıntısız hayatımıza elbet kavusucagız ınanmak lazım sadece belkide :)

Bnmde 2.87 den 2.02 ye dusmus tam 2 olmasi isteniyordu onuda yakaladk Allah'in izniyle..insaAllah biran once hayirlisiyla hamile kalirsin

InsaAllah seninde o guzel gunlerin olur tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…