belirtilerın var inşallah hamişsindr :) kac haftalık düşük yaptın kurtaj oldun mu canm?Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim
Yemekten sonra 2 fincan türk kahvesi, nar, portakal ve ayva yedirdim. Birazdan pasta ve süt koyacağım ve çerezde ama 2 saatte etki eder mi spermlere bilmiyorum.
inş kuzum yarın hastahanede işim var 6-7 gün geçmiş oluyor yumun üzerinden kana baktırsam mı acaba beklemek zor geliyorInsaAllah seninde o guzel gunlerin olur tatlim
Himm.. Namazlardan sonra düzenli okusak rahat biter aslında... duaların kabul olur inşallah canım...Yok kuzu bir gün 2 bin küsur okudum. Üstüne 560 okudum bugünde 1500 okudum dinleniyorum. Adete kadar 70.000 bitireyim diyorum süresi yok.
Canım acele etme bence adete 2 3 gün kala evde test yap varsa elbet çıkar ben olsam öyle yapardım direk kan vermek çokta mantıklı değilgüzel anne ve anne adayları yarın hastahaneden rapor almam lazım yumun 6-7 gününü geride bıraktım beklemek zor geliyor gitmişken kana baktırsam mı beklesem mi nedir fikriniz
çıkmaz mı ki bata 7 gün kalıyorCanım acele etme bence adete 2 3 gün kala evde test yap varsa elbet çıkar ben olsam öyle yapardım direk kan vermek çokta mantıklı değil
Bebiş olur inşallah yoksa adam mide fesatı falan geçirecek İhihih :)Yemekten sonra 2 fincan türk kahvesi, nar, portakal ve ayva yedirdim. Birazdan pasta ve süt koyacağım ve çerezde ama 2 saatte etki eder mi spermlere bilmiyorum.
çıkmaz mı ki bata 7 gün kalıyor
Adamı telef edecen kızinşaallah bebisin gobüşüne gelir
Sabretmenin ne denli zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama çok erken değilmi,bana kalırsa baktırma, bat ı bekle,erken öğrenmek iyi mi bilmiyorum bu seferde bat geçene kadar stres, tabii ki senin kararıngüzel anne ve anne adayları yarın hastahaneden rapor almam lazım yumun 6-7 gününü geride bıraktım beklemek zor geliyor gitmişken kana baktırsam mı beklesem mi nedir fikriniz
Ben de bugün başladım Allah ın izniyle, 4000 oldu :)Himm.. Namazlardan sonra düzenli okusak rahat biter aslında... duaların kabul olur inşallah canım...
benim değer tam 0 ya ondan diyorum az yükselse bilirim en azından yoğun spor yapıyorum korka korka öğrensem iyi olur bakma pancarım kan vermeye de çok korkarım ben ama gitmişken diye aklıma geldi :)Sabretmenin ne denli zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama çok erken değilmi,bana kalırsa baktırma, bat ı bekle,erken öğrenmek iyi mi bilmiyorum bu seferde bat geçene kadar stres, tabii ki senin kararın
Sadece lem yelid 70000 kere Allah ın izniyle inşallahokuduğunuz ne kızlar sadece lem yelid velem yuled mi
Oyyyy sende bendensin kuzu kan konusunda :) ne diyim be güzelim yaptır o zaman sporu kesersin ama bi dr. A danış en azından çıkarmı çıkmazmı diye ona göre yaptırbenim değer tam 0 ya ondan diyorum az yükselse bilirim en azından yoğun spor yapıyorum korka korka öğrensem iyi olur bakma pancarım kan vermeye de çok korkarım ben ama gitmişken diye aklıma geldi :)
Bence bekle canım zor olur ama beklegüzel anne ve anne adayları yarın hastahaneden rapor almam lazım yumun 6-7 gününü geride bıraktım beklemek zor geliyor gitmişken kana baktırsam mı beklesem mi nedir fikriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?