tatlım kürtajdan sonra bi gittim gayet iyi rahim ve yumurtsalıklar dedi tekrar gel demedi benm de bi sorunum olmadı gitmedim.. ama eğer adet olursam da gidicem bu hafta artık..bu ağrı eğer bebek değilse normal de değil..Canim sen kontrole hic gtmedn mi adetten sonra
O zaman yarinda ovu testini tekrarla hala koyuysa bebekten baska bisey olamaz ya kotu seylee dusunmede tamam mi canim seviyorum senitatlım kürtajdan sonra bi gittim gayet iyi rahim ve yumurtsalıklar dedi tekrar gel demedi benm de bi sorunum olmadı gitmedim.. ama eğer adet olursam da gidicem bu hafta artık..bu ağrı eğer bebek değilse normal de değil..
ouuuvv canm yaa ben de seni seviyomm :) yarın sabah yapmıyım mı yani test şimdi.. akşam ovu mu yapayım.. yarın da kayınvalidem ameliyat olacak yanımda sen kal deyip duruyo sandalye üstünde bu ağrıyla ooof ofO zaman yarinda ovu testini tekrarla hala koyuysa bebekten baska bisey olamaz ya kotu seylee dusunmede tamam mi canim seviyorum seni
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kendinede dikkat et bebis olabilme ihtimali yuksek yorma kendini icinde ukte kalmiycaksa geb.tsti yapma ovu yapouuuvv canm yaa ben de seni seviyomm :) yarın sabah yapmıyım mı yani test şimdi.. akşam ovu mu yapayım.. yarın da kayınvalidem ameliyat olacak yanımda sen kal deyip duruyo sandalye üstünde bu ağrıyla ooof of
sağol tatlım.. tamam.. bişey sorcam kasık ağrın oluyor muGecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kendinede dikkat et bebis olabilme ihtimali yuksek yorma kendini icinde ukte kalmiycaksa geb.tsti yapma ovu yap
Canim uyuya klmisim kasik agrim 8.haftaya kdrda vardi hele ilk hftalar hasta olacagimi sanirdmsağol tatlım.. tamam.. bişey sorcam kasık ağrın oluyor mu
peki tam olara yeri neresiydi mesela benm ağrım bugun daha şiddetli düne göre ve sağ tarafım kemiğime kadar ağrıyo hatta artık iki kasığın ortasına kadar da geldi ağrı bebek yoksa sorun büyük benmCanim uyuya klmisim kasik agrim 8.haftaya kdrda vardi hele ilk hftalar hasta olacagimi sanirdm
Herhalde bi dort bes sene burdayiz. Esimin doktorasi bitene kadar. Ne guzel ya. Gezmek guzeldir, severim :)Oh ne güzel canim yaa ben 4sene once newyork ta bulundum hala aklimdadir tekrar gitmek hayalim ☺ mayis ayinda californiya turu yaptık san fransisco los angeles las vegas ordan teksas ordan oklohama kardesim oklohama da ☺ ne kadar kalacaksin iyi degerlendir turkiyeye donunce tokat yemiş gibi oluyosun bambaska oralar ☺
Canim esin hangi bolumdeydi? Biz de burda doktora yapiyoruz da.Herhalde bi dort bes sene burdayiz. Esimin doktorasi bitene kadar. Ne guzel ya. Gezmek guzeldir, severim :)
teşekkür ederim canım benimcanim cok gecmis olsun. uzulme, inan cok kisa surede tekrar hamile kalirsin. onemli olan sagligin. kendine dikkat et canim, gecmis olsun tekrar.
Teşekkür ederim canım benim ne güzel dua etmişsin Allah hepimize nasip edecek inşaallah o duyguları:):)amin canim insallah:))) cok sevindim ya, nasil guzel bir duygudur o. ben baya bi agladim dogrusu. Allah kalp atislarini duymayi, kucagina almayi, okula gittigini gormeyi nasip etsin insallah:))) dikkat et kendine canim. ben pozityif testi gorunce hemen bir hafta sonra hamilelik pantolonu aldim. kot pantolonlar ne kadar genis de olsa, oturdugunda falan sikistiriyor ya biraz. uff neyse ya.
canim cok sevindim :))
İnşaallah canım ya hamilelik çok değişik bir psikolojimiymiş meğer tüm dengeler alt üst oluyor ama yeterki Bebişimiz sağlıklı olsun dengeler önemli değil:):)canim gecen hafta 7 haftalikken gordum. ama kalp atislari cok net duyulmuyordu daha. alette doktor boyunu olctu, orda 7 hafta 3 gunluk cikti. bugun 8 hafta, ve haftaya 9 haftalikken randevum var yine. canim burda genel itibari ile 8-9 haftalik olmadan doktorlar randevu vermiyorlar pek. gecen hafta benim ilk randevumdu. hem ilk kez keseyi gorduk, hem de ilk kez kalp atisini duyduk. ama hala endiseliyim biraz, insallah haftaya detayli bir randevu olacak. tekrar duyariz kalp atislarini. hesaplanan gunum de @larsson 'la ayni, 25 mayis.
Allah Allah hayır olsun inşaallah peki arada gecikir miydiTabloya göre 2gün geciktim idrar testim negatif. Ateşim düşmedi. Ben bu işten bişey anlamadım
Bebek istemıyorum yani korunmam ama ıstemıyorum sebebide ben daha evliliğimi ayakta tutmayı beceremediğimi gördüm, tavsıyen için sagol arkadasım..
Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyo
Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasım
Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?