2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim sen kontrole hic gtmedn mi adetten sonra
tatlım kürtajdan sonra bi gittim gayet iyi rahim ve yumurtsalıklar dedi tekrar gel demedi benm de bi sorunum olmadı gitmedim.. ama eğer adet olursam da gidicem bu hafta artık..bu ağrı eğer bebek değilse normal de değil..

O zaman yarinda ovu testini tekrarla hala koyuysa bebekten baska bisey olamaz ya kotu seylee dusunmede tamam mi canim seviyorum seni

O zaman yarinda ovu testini tekrarla hala koyuysa bebekten baska bisey olamaz ya kotu seylee dusunmede tamam mi canim seviyorum seni
ouuuvv canm yaa ben de seni seviyomm :) yarın sabah yapmıyım mı yani test şimdi.. akşam ovu mu yapayım.. yarın da kayınvalidem ameliyat olacak yanımda sen kal deyip duruyo sandalye üstünde bu ağrıyla ooof of

ouuuvv canm yaa ben de seni seviyomm :) yarın sabah yapmıyım mı yani test şimdi.. akşam ovu mu yapayım.. yarın da kayınvalidem ameliyat olacak yanımda sen kal deyip duruyo sandalye üstünde bu ağrıyla ooof of
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kendinede dikkat et bebis olabilme ihtimali yuksek yorma kendini icinde ukte kalmiycaksa geb.tsti yapma ovu yap

Canim uyuya klmisim kasik agrim 8.haftaya kdrda vardi hele ilk hftalar hasta olacagimi sanirdm
peki tam olara yeri neresiydi mesela benm ağrım bugun daha şiddetli düne göre ve sağ tarafım kemiğime kadar ağrıyo hatta artık iki kasığın ortasına kadar da geldi ağrı bebek yoksa sorun büyük benm

kızlar erken gebelik testinde kesin cıkar demi biişi olsa yarın negatif cıkarsa direk doktora gidicem artık

Herhalde bi dort bes sene burdayiz. Esimin doktorasi bitene kadar. Ne guzel ya. Gezmek guzeldir, severim :)

Gecmis olsunnnnn.. Bu virusler bagisiklik sistemimiz aziciikkk zayiflayinca hemen saldiriyolar, pis firsatcilar. Spor sonrasi ben de hep hasta oluyorum maleseff.. Sicak tut kendini.

Teşekkür ederim canım benim ne güzel dua etmişsin Allah hepimize nasip edecek inşaallah o duyguları:):)

İnşaallah canım ya hamilelik çok değişik bir psikolojimiymiş meğer tüm dengeler alt üst oluyor ama yeterki Bebişimiz sağlıklı olsun dengeler önemli değil:):)

Tabloya göre 2gün geciktim idrar testim negatif. Ateşim düşmedi. Ben bu işten bişey anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-14-08-23-42-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
m
senin ciddi anlamda bir soğukluğun var sanırım bu bi gel git değil canım bak eğer bu kadar emin ve umutsuzsan neden düzeltmek için konuşmuyorsun ve epeydir deniyorsan düzelmiyorsa bir sonuç düşünmüyorsunuz sence geçecek mi ? bilemedim şimdi rabbim hayırlısı ne ise onu göstersin o yolda ilerlemene sebep olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…