Canimbenim biliyorum allah sifa versin hamilelere kiyamam.. evet parol zararsizmis en kötü o olsun kullandigin ☺Kesin...daha yeni atlatmaya çalışıyorum bende.. ateşim çıktı bir ara..hemen acile gittik o gece.. anlattım hamileyim diye , parol alabilirsin dediler... biz gidene kadar düşmüştü şükür ateşim... bu grip bi fena bu sene ... kendine dikkat et...bende öksürük aşamasındayım şu an , öksürünce kasık bölgem kasılacak diye öksüremiyorum bile rahat rahat
Canım benim öyle... ben aslında eskiyim.. söz nişan evlilik hepsini burdaki dostluklarla beraber atlattık...sonra evlenince net imkanım yoktu ilk aylar yoksa burdan kopamazdım , net geldi ben geldim ve burada buldum şükür kendimiValla canim yaa aynen.. bi de sen epey sonradan katildin tam.katildin ama :) ben epeydir varim.kopmasi zoorr ben de bi foto koycam bi ara takipte kalin ☺☺
Gercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin pekiCanım benim öyle... ben aslında eskiyim.. söz nişan evlilik hepsini burdaki dostluklarla beraber atlattık...sonra evlenince net imkanım yoktu ilk aylar yoksa burdan kopamazdım , net geldi ben geldim ve burada buldum şükür kendimi
Çok merak ediyorum inaaan , çok bekletmeee
Bende cok sevdim sizi kizlar bebislerimiz oluncada ayrilmayiz insallah bezini mamasini uykusunu konusuruz insallahYa ben sizi merak ediyorum , sizin haberlerinizi , muhabbetinizi , candan olmanızı inan ki , bu topic bir başka... çok seviyorum siziiii , hepiniziii , nasıl ayrılacağıız
Ben senden önce katılmış görünüyorum foruma ama bilemedimGercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin peki
Oyyy amiin amiiinbende çok isterim canım benimm , Rabbim bizi ayırmasınBende cok sevdim sizi kizlar bebislerimiz oluncada ayrilmayiz insallah bezini mamasini uykusunu konusuruz insallah
Oooo çok şık ve güzelsiniz hanfendiiIste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
Oh maşallah canim.benden 4ay sonra evlenmissin aynı sayilir ☺bak paylastim fotoBen senden önce katılmış görünüyorum foruma ama bilemedim
26 ekimde 1 yılım dolacak nasipseee
Apartman tatlim isyeri meb lise ne gezer asansor ahh olsaydi keske hergun kac kat in cik ☺ evimin asansoru yaniOooo çok şık ve güzelsiniz hanfendii
Hepte asansörde hakikatenama süper olmuş , işteki asansör mü bu yoksa apartmandaki mi ?
Masallah fistik gibisin canimIste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
Bebek istemıyorum yani korunmam ama ıstemıyorum sebebide ben daha evliliğimi ayakta tutmayı beceremediğimi gördüm, tavsıyen için sagol arkadasım..
Valla mevsim gecişiydi dolunaydı adet oncesıydı evlendiğimden beri problemler var depresyon teshısı konulmadı yanı dr gitmedim ama ruh halim dipte azda olsa takmamak ıstıyorum buda ılacla mumkunmus gıbı gelıyo
Bitki çayları ve ilaç kullanmayı düşünüyorum,ayrıca dünyada dertsiz gün yok evli olunca dertsiz saat yok arkadasım
Rabbime sığınıyorum bazı seylerı sırf Allah rızası ıcın cekıyorum yanı dayanıyorum Rabbim dogru yoldan ayırmasın üzerime düşeni yapmayı çalısıyorum ama cocuktu bebektı ıstemıyorum benımde ruh esım olmadıgı kesin ama işte Allah ın rızası baska bişey değil sessizliğim...
Teşekkürler tabiki de senin guzelligin canimbenim ☺Oooo çok şık ve güzelsiniz hanfendii
Hepte asansörde hakikatenama süper olmuş , işteki asansör mü bu yoksa apartmandaki mi ?
Gece gece moral oldu sagol tatlim ☺Masallah fistik gibisin canim
Oh maşallah canim.benden 4ay sonra evlenmissin aynı sayilir ☺bak paylastim foto
Apartman tatlim isyeri meb lise ne gezer asansor ahh olsaydi keske hergun kac kat in cik ☺ evimin asansoru yani
Asansorumuzde bi de muzik var disko gibi hic sevmiyorum ben bi fotolarda ise yariyo iste ☺Evet aynı sayılır canımm :)
Hımmm asansör de çok şık maaşAllah , ama sen yakıyorsun
Asansorumuzde bi de muzik var disko gibi hic sevmiyorum ben bi fotolarda ise yariyo iste ☺
Iste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?