2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canimbenim biliyorum allah sifa versin hamilelere kiyamam.. evet parol zararsizmis en kötü o olsun kullandigin ☺

Valla canim yaa aynen.. bi de sen epey sonradan katildin tam.katildin ama :) ben epeydir varim.kopmasi zoorr ben de bi foto koycam bi ara takipte kalin ☺☺
Canım benim öyle... ben aslında eskiyim.. söz nişan evlilik hepsini burdaki dostluklarla beraber atlattık...sonra evlenince net imkanım yoktu ilk aylar yoksa burdan kopamazdım , net geldi ben geldim ve burada buldum şükür kendimi
Çok merak ediyorum inaaan , çok bekletmeee

Gercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin peki

Ya ben sizi merak ediyorum , sizin haberlerinizi , muhabbetinizi , candan olmanızı inan ki , bu topic bir başka... çok seviyorum siziiii , hepiniziii , nasıl ayrılacağıız
Bende cok sevdim sizi kizlar bebislerimiz oluncada ayrilmayiz insallah bezini mamasini uykusunu konusuruz insallah

Gercekten mii hic hatirlayamadim.canim belki benden öncesindir oh ne guzel bütün sureclerini yaşıyorsun burda ☺ ne kadarlik evlisin peki
Ben senden önce katılmış görünüyorum foruma ama bilemedim
26 ekimde 1 yılım dolacak nasipseee

canim benim kac yillik evlisiniz? biz esimle evlendigimizde 7 senedir birlikteydik ama yine de ilk iki sene ne kavgalar ettik, ne sorunlar yasadik. evlilik ayni cepteki iki cakil tasi gibidir. yol yurudukce bir birine surtunmekten sivrilikler asinir, birbirine uyumlu hale gelir. karsilikli cozmeye calisin esinle, konusun. inan ki ne kadar birlikte de olsan insan evlilik deneyimini bilemez. biraz birbirinize ve evlilige alismak icin vakit ayirin birbirinize. senin yasadiklarini emin ol herkes yasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…