Teşekkürler canm ☺ seni görmedim hic paylastin miTopicimizde herkes mi güzel olur, maşallah hepimizeeee
Iptis ipstis dimtis dimtisçok iyiymiş
Sürekli okuyordum zaten artık üye olayım dedim cnm hoşbuldum :)Hoşgeldin tatlıım :) burası bağımlılık yapar
Hepimiz aynı zamnda anne oluruz inşallah :)Hem de ne bagimlilik ☺ hamile kalanlar da ayrilamiyo cok hosuma gidiyo bu genelde bebis olan hemne baska topiklere kayiyo ama burda oyle olmadi siz hala buralardasiniz canlar ☺@memure @larson @wuslat E elf21 @yarenim99 ve hatirlayamadiklarim ☺☺
canim kasiklarda batmalar falan vardi ama asil hafif bulantim baslamisti. normalde olsa hastayim diye dusunurdum ama gecen sene bir dusuk yaptim, o zamandan hatirliyorum nasil bir bulanti oldugunu. ama yine de bat gunumu bekledim emin olmak icin. cok fazla ne olup bittigini kafana takma. ben de gogus hassasiyeti daha gecen hafta basladi. belirtiler kisiye gore cok degisir. stres yaptikca kendi vucudunun dengesini bozarsin. yanlis hatilamiyorsam bata daha 5-6 gun vardi. 2 gun kalaya kadar farketmezsin zaten. biraz baska seylerle mesgul olmaya calis.Belirtilerin nelerdi acaba paylasabilirmisin rica etsem hAyırlı olsun buarada saglıkla kucağınıza alın inşallah :)
Sevindim tatlım umarım bir kaç gün sonra güzel haberler almak nasip olur :)Sürekli okuyordum zaten artık üye olayım dedim cnm hoşbuldum :)
Haklısın canım ama suan ara ara sag kasığımda bi sancı baslıyoki sorma ilkkez yasıyorum bunu eğer gebelik deilse bu kist falan olması lazım anlamadımcanim kasiklarda batmalar falan vardi ama asil hafif bulantim baslamisti. normalde olsa hastayim diye dusunurdum ama gecen sene bir dusuk yaptim, o zamandan hatirliyorum nasil bir bulanti oldugunu. ama yine de bat gunumu bekledim emin olmak icin. cok fazla ne olup bittigini kafana takma. ben de gogus hassasiyeti daha gecen hafta basladi. belirtiler kisiye gore cok degisir. stres yaptikca kendi vucudunun dengesini bozarsin. yanlis hatilamiyorsam bata daha 5-6 gun vardi. 2 gun kalaya kadar farketmezsin zaten. biraz baska seylerle mesgul olmaya calis.
inşallah canım 16 sında anneme gidiyorum istanbula test yaptırıcam gittim gün eşiminde 28 dogum günü umarım ona güzel haberler veririm bu sancı beni yanıtmıyodur inşallah ben bi ay önce Antalya'ya taşındım bostancıdan eşimin işi dolayısıylaSevindim tatlım umarım bir kaç gün sonra güzel haberler almak nasip olur :)
Haklısın canım ama suan ara ara sag kasığımda bi sancı baslıyoki sorma ilkkez yasıyorum bunu eğer gebelik deilse bu kist falan olması lazım anlamadım
13 aydır istiyoruz zaten düşükten sonra daha cok düşünmeye korkmaya başladım aslında insanın elinde olmuyor malesef sen ne kadar suredır dusunuyosun varmı bebısın :)canim sen cocuk sahibi olamaya karar verdiginde de vucudun degismeye basliyor, ve hazirlaniyor. illaki hamile kalmana gerek yok yani. kafanda hamile karari alman yeterli. o yuzden cok dusunmemeye calis. insallah guzel haberdir, ama ola ki olmadi, bu sefer de uzulursun, daha kotu olur vucut sagligin icin. o yuzden rahat olmaya bak.
canim benim anliyorum seni, inan ki ben ne desem de cok zor dusunmemek. yok Allah nasip ederse bu ilk olacak. yasimda martta 31 oluyor. vakti geldi de geciyor, tabii bunu en iyi Allah bilir de.13 aydır istiyoruz zaten düşükten sonra daha cok düşünmeye korkmaya başladım aslında insanın elinde olmuyor malesef sen ne kadar suredır dusunuyosun varmı bebısın :)
olma mı kuzum topiği ayağa kaldırdım valla ama test negatifti bakalım yarın ne olacak erken gebelik testi yapıcam ağrım da var sızım da :)Selam kızlar batı 16 ekim ve nana yakın olanlar ne alemdesiniz ? ağrı sızı var mı ?
Canim esimle bugun disari ciktik sinemaya gittik yemek yedik biraz dolandik :) beklerim canim gel basim gozum ustune yerin varElifim elifim nerelerdesin bu aksam evler yakin bak kontrole gelcem ha hadi gel ☺☺@elf21
Bebis o bebis:)olma mı kuzum topiği ayağa kaldırdım valla ama test negatifti bakalım yarın ne olacak erken gebelik testi yapıcam ağrım da var sızım da :)
canm benm umudum gittikçe azalıyor ama sakinim de anlayamadığım şekilde..Bebis o bebis:)
Ama adet olursan nasil oyle koyu ovu testi olsun kicanm benm umudum gittikçe azalıyor ama sakinim de anlayamadığım şekilde..
Teşekkürler canm ☺ seni görmedim hic paylastin mi
sen hic ben mi atladim yoksa
işte ben de onu anlayamıyorum canm ben ov döneminde bile böle koyuluk görmedim bu seferkinde.. acaba diyorum kürtajdan sonra benm düzen mi değişti de yeniden mi yumurtluyorum diyorum ama çalışmak da gelmiyo içimden kasığım ağrıyor hele bugun bacağıma bile vuruyo birazAma adet olursan nasil oyle koyu ovu testi olsun ki
Iste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
Canim sen kontrole hic gtmedn mi adetten sonraişte ben de onu anlayamıyorum canm ben ov döneminde bile böle koyuluk görmedim bu seferkinde.. acaba diyorum kürtajdan sonra benm düzen mi değişti de yeniden mi yumurtluyorum diyorum ama çalışmak da gelmiyo içimden kasığım ağrıyor hele bugun bacağıma bile vuruyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?