aaaa benim pestilime kötü diyo
Günaydın kaygilimm ☺☺
Canm sen gunduz takiliyosun ben gece ☺ vardiyalar farkli ☺ ne.olsun grip faranjit ugrasiyorum sen nasilsin dun esim testi gormesin demiştin Aklima takıldı kiziyo mu test yapmana canimgünaydın beti nasılsın ne var ne yok hiç görüşemiyoruz özlemişim seni :):):)
Canm sen gunduz takiliyosun ben gece ☺ vardiyalar farkli ☺ ne.olsun grip faranjit ugrasiyorum sen nasilsin dun esim testi gormesin demiştin Aklima takıldı kiziyo mu test yapmana canim
normal canım benimde adetten sonra baslardım yapmaya silik çıkardı ama çatladıktan sonra tertemiz çıkardı:)
noldu canım sorun ne??Günaydın kizlarrr morel olarak cok morelim bozuk lutfen bana biraz morel olunn..
normal canım benimde adetten sonra baslardım yapmaya silik çıkardı ama çatladıktan sonra tertemiz çıkardı:)
Günaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
Ofisimdeki çalışmalar bitti. Çok şükür yerime yerleşe bildim. Ne kadar uzun sürdü ya bu tadilat işleri
İnşallah canım nasılsın bakalım görüşmeyeli?ohhh güle güle eskitinn yenilenmek kolay değil :))) ohh gelsin kış günlerinde yeni sıcak ofiss :)
Canım anneler güzeldir. Bir kere hem büyülü bahçesin hemde muciyeyi tam içinde taşıyorsun. Bu yüzden bu küçük ayrıntılara takılma gülüşündeki canlılık her şeyi daha farklı gösterir.inşaAllah canım benim inşaAllah...Amin
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı
Anladim canm ben de hep gosteririm.bu ay biliyosundur cok gec oldu yumurtlama ben de gostermedim tabi hic hep silik olunca.. bi baktım kenfi diyo yok mi koyu çizgi falan☺ demek biz ilgilenmesek.kosacaklar pesimizden bebis diye ☺☺olsun sen gece görürsün ben gündüz elbet haberleşiriz ki bizzz :))) çok geçmiş olsunçok iyi beslen tüh bu hastalıklar başladı malesef eşim kızmaz bebiş için uğraşan hanıma kızılır mı hiç :)) sadece uğraştığımı görmesin o istesin her zaman bebiş için daha çok onun katkısı olsun
çok güzel bir tasvir canım. Rabbim senin gibi bir annenin evladını biran evvel kucağına versin inşaAllah...İnşallah canım nasılsın bakalım görüşmeyeli?
Canım anneler güzeldir. Bir kere hem büyülü bahçesin hemde muciyeyi tam içinde taşıyorsun. Bu yüzden bu küçük ayrıntılara takılma gülüşündeki canlılık her şeyi daha farklı gösterir.
inşaAllah canım benim inşaAllah...Amin
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı
İnşallah canım nasılsın bakalım görüşmeyeli?
Canım anneler güzeldir. Bir kere hem büyülü bahçesin hemde muciyeyi tam içinde taşıyorsun. Bu yüzden bu küçük ayrıntılara takılma gülüşündeki canlılık her şeyi daha farklı gösterir.
Anladim canm ben de hep gosteririm.bu ay biliyosundur cok gec oldu yumurtlama ben de gostermedim tabi hic hep silik olunca.. bi baktım kenfi diyo yok mi koyu çizgi falan☺ demek biz ilgilenmesek.kosacaklar pesimizden bebis diye ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?