canım 2 kızım oldu ikisinde de hiç böyle bir şey yaşamadım amaaa.Rabbim ilk önce sağlıklı salih bir evlar versin ama içimden erkek te geçmiyor değil.Allah gönlüme göre verir inşaAllah...bu da kız olursa 3.prensesim gelir.benim büyük kızın dediği gibi babama karşı 4 kız oluruz diyo zilli...
doktor bana 20 21 22 dedi ben 20 21 23 24 yap cam insallah tutar
aynen öyle kuzum ben 10 dk bile yatmadım heralde.hemen abdestimi aldım ben duramamki...Rabbim verecekse öyle de verirGünaydınlar hatuntaşlar.
Bizimde dün çalışma oldu ama yarım saat falan yattım sonra kalkıp duşumu aldım. Olacaksa her şekilde olur zaten.
inşaAllah canım...haklı o zaman ters tepkiden erkek olsunnnn kısmet nasip sağlıklı olsun iki çiçeğine bi böcek gelsin :))
inşallah canım içiç umutlarla dolu bu ay hepimiz için :))Mogami de içime doğuyor bu ay bizi çok şaşırtacak şeyler olacak gibime geliyor :))
Allah razı olsun sizin dualarınız daha makbul o yüzden hepimize et olur mu?çok güzel bir tasvir canım. Rabbim senin gibi bir annenin evladını biran evvel kucağına versin inşaAllah...
ama bendeki çok küçük değil bildiğin kocaman ve tüm yüzümde ama yinede şükür Rabbime şikayet etmiyorum yani
Ben yapmadan vücudum tepki veriyor. Birde bu ilk adet ya benim ne tam düzeldim nede hastayım bir kere denedim baktım kan geliyor bıraktım.genelde kız olursa annesinin güzelliğini alır derler :) kısmet olsun olsun sivilceler çıkar gider yine gelir allah size sağlık versin :)) benimde dün çalışma oldu bu sabah kalktım yüzümde gözükmeyen bir sürü küçük sivilce çıkmış bi sıkımlık çalışmaya çalışmaya vücut unutmuş alerjik tepki mi verdi nedir
4 Kasım ama bir aksilik olmazsa vücudum garip işliyor son aylardaiyiyim iyiyim fevkaladenin fevkindeyimçok şükür bugünde sağlıklıyız nasııll kötü olurum ki :)) sen nasılsın ? bat ne zaman?
Hayırlısı olsun canımMerhaba canlarım guzel anneler ve anne adayları gununuz guzel evınız bereketlı olur ınsallah
nasılsınız bakalım gıremıyorum cok sık yogunum pazar gunu bızde calısmalara basladık bakalım hayırlısı :)
Sanırım bende senin gibiyim diyemeyeceğim rüyalarıma bile işlemiş durumda offfffGünaydınlar hatuntaşlar.
Bizimde dün çalışma oldu ama yarım saat falan yattım sonra kalkıp duşumu aldım. Olacaksa her şekilde olur zaten.
İyi dinlenmeler canım ayaklarını uzak kumandanı al ve tv izlegünaydın güzel anneler ve anne adaylarıbugün sevk aldım evde takılacağım
İnşallah canım benım guzel yuregınden gecenler cıkarMogami maydonuz sut buharu ve vıks buharı yapmıs ınsallah vesıle olur sebebı olur ben ve W wuslt ta bal tarcın corek otu kurunu yıyoıyoruz ben bu ay pazar gunune kadar yıyecegım onumuzdekı haftada kıcalısmalar cok önemlı benım ıcın bende artık saatlerce yatmıyorum irazcık duruyorum hemen banyoya şaşıralım topıkce :)
Allah razı olsun sizin dualarınız daha makbul o yüzden hepimize et olur mu?
Ben yapmadan vücudum tepki veriyor. Birde bu ilk adet ya benim ne tam düzeldim nede hastayım bir kere denedim baktım kan geliyor bıraktım.
4 Kasım ama bir aksilik olmazsa vücudum garip işliyor son aylarda
Hayırlısı olsun canım
Sanırım bende senin gibiyim diyemeyeceğim rüyalarıma bile işlemiş durumda offfff
İyi dinlenmeler canım ayaklarını uzak kumandanı al ve tv izle
İNŞALLAH ŞU ÇÖREK OTU YAĞINI İÇEN AKRABAMIZ VARDI BENDE Mİ ALSAM ONDAN ? BU ARADA FOLİC ASİTE DEVAM EDİYORSUN Dİ Mİ?
bizimde dün çalışma oldu :)) ben 8 dk kadar durdum kalktım duşa hepsi gitti :) evet daha erken çatlaması için bakalım koyulaşana kadar bekliyorum dediğin gibi yaparım da 14 15 16 serisi olmaz bizde 12-14-16-17 hedefim inşallah bakalım
aynen öyle kuzum ben 10 dk bile yatmadım heralde.hemen abdestimi aldım ben duramamki...Rabbim verecekse öyle de verir
evet canım basladım yenıden folıc asıte yap canım bal tarcın corekotu hepsı cok faydalı vucut dırencmızıde artırır ama bu kure adetının 2 gunu baslpanıp 12 gunune kdar tuketıyormussun çörek otu yagı nasıl kullanılıyor
Sanırım bende senin gibiyim diyemeyeceğim rüyalarıma bile işlemiş durumda offfff
olma mı kuzum topiği ayağa kaldırdım valla ama test negatifti bakalım yarın ne olacak erken gebelik testi yapıcam ağrım da var sızım da :)
Kuzu ovulasyon testini öyle yap dedim.
HİÇ BİLEMİYORUM DÜZGÜN BİR AKTAR BULURSAM SORACAĞIM AMA BU AY ALMIYIM ÖBÜR AY ADETLE BAŞLARIM OLMADI :)
evet canım olmadı öyle yaparsın ama ınsallah gerek kalmaz bu ay bebısın gelır konnar gobusune :)
Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...noldu canım sorun ne??
Gecikirdi bir iki gün ama ateşim düşerdi. Regl olsam da kurtulsamAllah Allah hayır olsun inşaallah peki arada gecikir miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?