2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

haklı o zaman ters tepkiden erkek olsunnnn kısmet nasip sağlıklı olsun iki çiçeğine bi böcek gelsin :))

inşallah canım içiç umutlarla dolu bu ay hepimiz için :)) Mogami de içime doğuyor bu ay bizi çok şaşırtacak şeyler olacak gibime geliyor :))

İnşallah canım benım guzel yuregınden gecenler cıkar Mogami maydonuz sut buharu ve vıks buharı yapmıs ınsallah vesıle olur sebebı olur ben ve W wuslt ta bal tarcın corek otu kurunu yıyoıyoruz ben bu ay pazar gunune kadar yıyecegım onumuzdekı haftada kıcalısmalar cok önemlı benım ıcın bende artık saatlerce yatmıyorum irazcık duruyorum hemen banyoya şaşıralım topıkce :)

@mgul bence şimdi yapma erken gebelik testini bata 2 gün kala çıkar ama kimisinin ki erkenden bile çıkıyo bhcg göre değişiyo yumurtlama gününden 10 -12 gün geçince çıkar erkenlerde

Allah razı olsun sizin dualarınız daha makbul o yüzden hepimize et olur mu?
Ben yapmadan vücudum tepki veriyor. Birde bu ilk adet ya benim ne tam düzeldim nede hastayım bir kere denedim baktım kan geliyor bıraktım.

iyiyim iyiyim fevkaladenin fevkindeyim çok şükür bugünde sağlıklıyız nasııll kötü olurum ki :)) sen nasılsın ? bat ne zaman?
4 Kasım ama bir aksilik olmazsa vücudum garip işliyor son aylarda
Hayırlısı olsun canım
Günaydınlar hatuntaşlar.

Bizimde dün çalışma oldu ama yarım saat falan yattım sonra kalkıp duşumu aldım. Olacaksa her şekilde olur zaten.
Sanırım bende senin gibiyim diyemeyeceğim rüyalarıma bile işlemiş durumda offfff
günaydın güzel anneler ve anne adayları bugün sevk aldım evde takılacağım
İyi dinlenmeler canım ayaklarını uzak kumandanı al ve tv izle

İNŞALLAH ŞU ÇÖREK OTU YAĞINI İÇEN AKRABAMIZ VARDI BENDE Mİ ALSAM ONDAN ? BU ARADA FOLİC ASİTE DEVAM EDİYORSUN Dİ Mİ?

SENİNLE BİZİM DÜZENİMİZ YOK SALDIK ÇAYIRA :) HADİ HAYIRLISI

İNŞALLAH ŞU ÇÖREK OTU YAĞINI İÇEN AKRABAMIZ VARDI BENDE Mİ ALSAM ONDAN ? BU ARADA FOLİC ASİTE DEVAM EDİYORSUN Dİ Mİ?

evet canım basladım yenıden folıc asıte yap canım bal tarcın corekotu hepsı cok faydalı vucut dırencmızıde artırır ama bu kure adetının 2 gunu baslpanıp 12 gunune kdar tuketıyormussun çörek otu yagı nasıl kullanılıyor

Kuzu ovulasyon testini öyle yap dedim.

aynen öyle kuzum ben 10 dk bile yatmadım heralde.hemen abdestimi aldım ben duramamki...Rabbim verecekse öyle de verir

Aynen öyle canım ben geçen aylar yattım da ne oldu sabah aldım hep duşumu ve her gün yapmıştık ama tutmadı bu ay çokta takmıyorum olmuş olmamış diye. Sonuçta ben 11. gün girmişim ilişkiye bir dahakini 4 gün sonra girmişim o arada olcak olsa yine olur spermler 3 gün yaşıyor. Dün yaptım ama olcak olsa pazar günü çalışma oldu gene olur. O yüzden çokta takmıcam bu ay.

HİÇ BİLEMİYORUM DÜZGÜN BİR AKTAR BULURSAM SORACAĞIM AMA BU AY ALMIYIM ÖBÜR AY ADETLE BAŞLARIM OLMADI :)

olma mı kuzum topiği ayağa kaldırdım valla ama test negatifti bakalım yarın ne olacak erken gebelik testi yapıcam ağrım da var sızım da :)

öyle mi benmde hiçbişeyim yoktu belim kasıklarım sızlamaya basladı bugün yarın adet olurum. umudum kalmadı yine bitane sivilce pörtledi. neyse Hadi yap bakalım beni de etiketle güzel haberlerini bekliyorum

HİÇ BİLEMİYORUM DÜZGÜN BİR AKTAR BULURSAM SORACAĞIM AMA BU AY ALMIYIM ÖBÜR AY ADETLE BAŞLARIM OLMADI :)

evet canım olmadı öyle yaparsın ama ınsallah gerek kalmaz bu ay bebısın gelır konnar gobusune :)

noldu canım sorun ne??
Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…