benimde midem çok kötü abla yaaa; şimdiden başladı:) ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bulansamda olur:)inşaAllah canım benim inşaAllah...Amin
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı
benimde midem çok kötü abla yaaa; şimdiden başladı:) ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bulansamda olur:)
Bende öyle olmak isterdim.
canim umarim benimde hayirli bir ewladim olur imtihanim biliyorumm isyanda etmiyorum dilerimki herkez ewladini kucagina alsin insalh..Bende deniyorum inşallah hiç takmadan stres yapmadan olur.
Canım benim bir arkadaşım 6 ay yatarak bekledi. Şimdi kuzucuğu 4 yaşında
Bende senin gibi öğrenmek istiyorum.
Bir bakayım 2 aylık sonrada bakmışım doğurmuşum ay en güzel olur.
Günaydın canım
Stres yapmamaya calısıyorum ama ıster ıstemez oluyor ama eskısı gıbı degıl sankı yolda yanlızken aklıma gelıyor evle ıs arasıda bayagı var bırde burda sızlerle konusurken bende zamanı geldıgınde olur zaten dıyorum beklıyorum ama korkmuyorda degılımAllah'ım bızı yormadan nasıp etsın bebıslerımzı bencede cabuk ögrenmek ıyı degıl adetınden en az 5 gun gecmelı cunku daha bebıs tam tutunmadan stres oluyor buda olumsuz etkılıyor ben öyle dusunuyorum canım
kış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim varinşallah bi anda öğreniveririz :)
Bu cumartedi doktora gidicem umarim iyi sonuclarim olur ozaman burdan hepinize yazarim senide izliyim bari haberdar ederim..
merhaba güzeller neşeniz, umudunuz, sağlığınız daim olsun :)
bendeniz dört gözle Batı bekliyorum üç günüm var Allahım inşallah reglimde kistimde patlar gider de yumurta takibine başlarız
evet bende öyle düşünüyorum adetin üstünden 1 hafta geçmeli sonra stres oluyor insan neyse ki ben şanslıyım bat tarihim yok belirliallahım yormadan dara düşürmeden versin bebişlerimizi bende yolda resimde bir bebek görsem nasıl acaba derim böyle benimde olsa diyorum şu sıra isteğim çok :)
yenı dızı var gonus ıslerı dıye onu ızledıysen orda kadının mıdesı bulandı bayıldıhastahaneye gotrduler orda ogrendı :)
esımde dıyor böyle gercekten olurmu dıyor dedım olur normal :)
Kizin olucak galiba annesinin guzelligini alir derlerinşaAllah canım benim inşaAllah...Amin
benim ufaklık beni çok çirkinleştirdi yahu yüzüm resmen sivilce istilasına uğradı
Aynen bende insallah oluruzamınnn canım ınsallah ınsallah bende bebıslerı hamılelerı gordummu ıcım gıdıyor Allah'ım bende böyle olacakmıyım dıyorum :)
canım arkadaşlarım merhabalar, geçmişe göz atıp geldim çabucaksekerpancari batımız seninle aynı canım:) herhangi bir belirtin var mı? ben ilk defa bu ay heyecanlıyım belirti aramak istemiyorum aslında ama insan meraklanıyo inş. ekimde beraber hamiş haberi veririz
evet tamda onu dedim adını da unuttum dizinin tesadüfen baktım bendebir de orda adam romantik evlenme teklifi yaptı bak bak dedim eşime sonra baktık ki kızı kandırıyomuş bi güldüm kendimee
Allah ım sağlık sıhhat versin sizede bebeğinizede, siz dr.un dediklerini yapın gerisi Rabbimin bileceği iş..Beni cok yipratti cnm inanirmisin omrumden 4senemi yedi 20 gundur yatiyorum iki kere dustu oldu die gittim simdide kurbanlik koyun gibi nolucagini bekliyorum cok zor rabbim kimseye yasatmasin..
Kızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedimandroid gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı
Aynen bende insallah oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?