- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
amin canım çok haklısın insan zaman geçince olmuyor mu diye tuhaf oluyor ama nasip kısmet diyorum ben tabi moral olarak kötü olursak doktor takibine gireriz şimdilik denemeler devam etsin nasip ne zamansa duruma göre davranırız :) ben yaşadığım olaydan dolayı artık çok çabuk öğrenmek istemiyorum ama öğrenip önlem almakta iyi bilemedim bat bir gelsinde bakalım :))
canm yaa ben cesaret edemedim ovu testi yaptım dünden silik çıktı ı ıhh ben hamiş değilim ve bu kasık ağrısından korkmaya basladım yarına randevu aldım doktora gidiyorum..öyle mibenmde hiçbişeyim yoktu belim kasıklarım sızlamaya basladı bugün yarın adet olurum. umudum kalmadı yine bitane sivilce pörtledi. neyse Hadi yap bakalım beni de etiketle güzel haberlerini bekliyorum
:) Aynnen canım benım ya adam ne dıller ne sozler doktu öyle ıyı kandırdı valla kızı :)
tatlımm patlayıp gitsin inşallahh o kist, yerine gelsin bebişşş, yer işgal etmesin orada :)merhaba güzeller neşeniz, umudunuz, sağlığınız daim olsun :)
bendeniz dört gözle Batı bekliyorum üç günüm var Allahım inşallah reglimde kistimde patlar gider de yumurta takibine başlarız
Amin cnm umarim dualarimi geri cevirmez rabbim..Allah ım sağlık sıhhat versin sizede bebeğinizede, siz dr.un dediklerini yapın gerisi Rabbimin bileceği iş..
o dizilerde tek ilişkiyle hepsinin hamile kalması da cabası alemde ne yumurta nasıl sperm varsa zırt diye birleşiyor mübareklerin tohumları bizde çalış çalış iflahımız kesilsin burdakış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim varinşallah bi anda öğreniveririz :)
MINIKKUS1 bende bende çabuk öğrenme taraftarı değilim, keşke öğürmelerle baş dönmeleriyle gelse bize bu bebekler.
ofiste bir arkadaşım var onun ilk muayenesine gitmiştim 4 sene önce tabiii o zamanlar hiç böyle şeyler yoktu aklımda hoş evli bile değildim, geçen konuşurken 6+5 te gitmişiz keseyi üstten görmüştük ağladığımı hatırlıyorum mucizeyi görünce şimdi 3,5 yaşında çook tatlı bir oğlan maşallah.hatırladıkça çok hoşuma gider,Rabbim hepimize nasip etsin :)
Sizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler
aracımı park edip simit alıp ofise girerim toplamda 50m yürüyorumdur en fazla vay arkadaş üç değil beş değil her sabah her akşam hamişler etrafımda önce bön bön bakıyorum lan ne çok hamile var diye sonra tövbe ya rabbim diyorum kaza bela verme hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah da hep benim burnuma burnuma
Her yagmur tanesini bir melek indirirmis.bende her yagmur yagdiginda dua ediyorum karnima da bi tane dussundiyederiz inşallah haydii yağdırr mevlammm bebişşş :):):):)
canm yaa ben cesaret edemedim ovu testi yaptım dünden silik çıktı ı ıhh ben hamiş değilim ve bu kasık ağrısından korkmaya basladım yarına randevu aldım doktora gidiyorum..
Amiiin Rabbim bekleyenlere bebiş hamişlere hayırlı doğum nasip etsin inşallah :)tatlımm patlayıp gitsin inşallahh o kist, yerine gelsin bebişşş, yer işgal etmesin orada :)
çok romantikti de niyeti kötüymüş iyi ki bizimki bak gördün mü böyle romantiği ne yapacaksın demedi :)ben dizilere kendini kaptıran yaşlı teyzelerdenim normalde hiç ama hiç izlemem tv başında yarım sa durmam ama kış modu sanırım :)
caaanıımmmm çok sevindim maşallahh size :) Allah bir avazda kurtarsın inşallah,budur duam tüm hamişlereKızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedimandroid gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı
canım arkadaşlarım merhabalar, geçmişe göz atıp geldim çabucak
Gullbike canımmmm evet aynı bat ımız :) benimki hiç sekmiyor çok şükür valla belirti falan yok tatlım keşke bat ımız aynı olduğu gibi hamileliğimizde olsa dicem ama bende yok umut, sol göğsüm acıyor sadece o da geçen ayda böyleydi o zaman prolaktinim yükselmişti, oradan anladım, yani bende durum regli beklenmekte..umarım senden çok çok pozitif çift çizgili haberler alırızzz
Artik hamileli bebekli dizi izlemuyorum.cok takiyorum kafaya.dun ulan istanbula baktim ordaku yasli kadin bilehamike ciktikış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim varinşallah bi anda öğreniveririz :)
tatlım miniğimizi gördük ama gecikme gününe göre biraz küçük dedi dün 39. günümdü 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi inşaallah duyarız kalbinidemeemure merhaba canım nasılsn dr gıdecektın yanlıs hatırlamıyorsam nasıl gectı kontrol
canm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasıkçok mu ağrın oldu afroditim ?
:):):) hıc deme canım ay degıl ondan oncekı ay akıntıyı gordum neredeyse o haftayı ful degerlendırdım sadece 2 gun bocluk verdık yıne kacırdık sonuc negatıf ama benım ıkı arkadası bılıyorum tek kornmasız ılıskıye hamıle kaldılar ben anlamıyorum valla bende artık hıc kasmıyorum ılıskı ıcın olacagı varsa zamanı denk gelır olur elet bır gun bızım spermler yumurtalar bulsurve ask yasarlar :)o dizilerde tek ilişkiyle hepsinin hamile kalması da cabası alemde ne yumurta nasıl sperm varsa zırt diye birleşiyor mübareklerin tohumları bizde çalış çalış iflahımız kesilsin burda
Rabbim hayirli bir ewlat nsip etsin insalh cnm umarim istedin gibi kaybolur butun kistler..tatlımm patlayıp gitsin inşallahh o kist, yerine gelsin bebişşş, yer işgal etmesin orada :)
23 ekim tatlısım bekleme sureci iste ☺süper o zaman inşallah gelmiştir bebişimizz bekliyoruzz ne zaman bat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?