2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

MINIKKUS1 bende bende çabuk öğrenme taraftarı değilim, keşke öğürmelerle baş dönmeleriyle gelse bize bu bebekler.
ofiste bir arkadaşım var onun ilk muayenesine gitmiştim 4 sene önce tabiii o zamanlar hiç böyle şeyler yoktu aklımda hoş evli bile değildim, geçen konuşurken 6+5 te gitmişiz keseyi üstten görmüştük ağladığımı hatırlıyorum mucizeyi görünce şimdi 3,5 yaşında çook tatlı bir oğlan maşallah.hatırladıkça çok hoşuma gider,Rabbim hepimize nasip etsin :)

öyle mi benmde hiçbişeyim yoktu belim kasıklarım sızlamaya basladı bugün yarın adet olurum. umudum kalmadı yine bitane sivilce pörtledi. neyse Hadi yap bakalım beni de etiketle güzel haberlerini bekliyorum
canm yaa ben cesaret edemedim ovu testi yaptım dünden silik çıktı ı ıhh ben hamiş değilim ve bu kasık ağrısından korkmaya basladım yarına randevu aldım doktora gidiyorum..

:) Aynnen canım benım ya adam ne dıller ne sozler doktu öyle ıyı kandırdı valla kızı :)

çok romantikti de niyeti kötüymüş iyi ki bizimki bak gördün mü böyle romantiği ne yapacaksın demedi :) ben dizilere kendini kaptıran yaşlı teyzelerdenim normalde hiç ama hiç izlemem tv başında yarım sa durmam ama kış modu sanırım :)

merhaba güzeller neşeniz, umudunuz, sağlığınız daim olsun :)
bendeniz dört gözle Batı bekliyorum üç günüm var Allahım inşallah reglimde kistimde patlar gider de yumurta takibine başlarız
tatlımm patlayıp gitsin inşallahh o kist, yerine gelsin bebişşş, yer işgal etmesin orada :)

kış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim var inşallah bi anda öğreniveririz :)
o dizilerde tek ilişkiyle hepsinin hamile kalması da cabası alemde ne yumurta nasıl sperm varsa zırt diye birleşiyor mübareklerin tohumları bizde çalış çalış iflahımız kesilsin burda

amin canımm sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda nasıl öğrenirsek öğrenelim :) ayy şeker pancarı midem bulanıyo sonra yazışırız diyeceğim günler olursaa güle güle lavoboya koşarımm al sana bulantı al sana belirti derim inşallah o arkadaşında senin keseni görür :))

Bende cok goruyorum canım ayy karnı nasılda cıkmıs dıyorum :)

Kışın zaman gecmıyor canım mecbur ızleyecegız bende yorum yaoparım ızlerken :) gercekten cok romantıktı canım esın o sıra aklına gelemıstır canım :)

caaanıımmmm çok sevindim maşallahh size :) Allah bir avazda kurtarsın inşallah,budur duam tüm hamişlere

Her zaman bir umut vardır canım benimBenimkide arada sekerdi ama 3 aydır günü şaştı o yüzden yumurtladım mı ne oldu anlayamadımilk defa bu ay sıkı çalıştığım için umutluyum bakalım kısmet...
Aminnnn tatlımİnşaAllah çift çizgili haber veririm, belkide beraber veririz Bebişimiz böyle yapar belki

kış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim var inşallah bi anda öğreniveririz :)
Artik hamileli bebekli dizi izlemuyorum.cok takiyorum kafaya.dun ulan istanbula baktim ordaku yasli kadin bilehamike cikti

çok mu ağrın oldu afroditim ?
canm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasık ne düşüeneğimi bilemiyorum artık korkuyorum yumurtalıklara mı bişey oldu diye doktora gideyin en net cevabı o versin değil mi

o dizilerde tek ilişkiyle hepsinin hamile kalması da cabası alemde ne yumurta nasıl sperm varsa zırt diye birleşiyor mübareklerin tohumları bizde çalış çalış iflahımız kesilsin burda
:):):) hıc deme canım ay degıl ondan oncekı ay akıntıyı gordum neredeyse o haftayı ful degerlendırdım sadece 2 gun bocluk verdık yıne kacırdık sonuc negatıf ama benım ıkı arkadası bılıyorum tek kornmasız ılıskıye hamıle kaldılar ben anlamıyorum valla bende artık hıc kasmıyorum ılıskı ıcın olacagı varsa zamanı denk gelır olur elet bır gun bızım spermler yumurtalar bulsurve ask yasarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…