- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
tatlım kontrollü olmakta fayda var tabii, ama regli olmadanda hamilemisin değilmisin net değil,ağrın çoksa git hemen amacanm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasıkne düşüeneğimi bilemiyorum artık korkuyorum yumurtalıklara mı bişey oldu diye doktora gideyin en net cevabı o versin değil mi
Aynen canım benım kısın hamılelık daha guzel gecer dıye dusunuyorum ve ben bu ay hamıs kalırsam Allah ızın verırse bebısımı agustosta kucagıma alırım babıskonun sınavıda bıtmıs olur art arda guzel haberler olur bıze ınsallah :)
yok kaygılım bugün sıradan bi test yaptım bişey çıkmadı daha 8 gün var tutamadım kendimi ama uyduruk test bu kadar erken sonuç vermez :) bu arada senin döngün ne kuzum.. yüksek ihtimal 15-16 da koyu göreceksin sen o vakit gün aşırı veya 3 günde bir yap kuzum 3 gün önceden yedirilenler spermleri etkiliyo bunu dikkate al :)inşallah canım erken gebelik testi mi yapacaksın?
Ben urfalıyam ezeldene baktım bunlar evlenmek için ilişkiye girmiş adam evlendiği gece öldü kadının midesi bulandı hamile çıktı.
inşallah ne güzel ya hayırlısı oyyy yazın sıcaakları kanrımız burnumuzdaaa ama olsun tayt giyeriz uzun tişörtlerde ferah ferah yeni mont vs ye gerek olmaz idare ederiz yazı :))
AYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM YAtatlım pek pozitif hissetmiyorum ama bata 8 gün kaldı hadi bakalım
canm batım yarın olup olmadığını kan testiyle bilir en azından bi de yumurtalıklara baksın bakalım korkuyorum bugune bulamadım randevu yarın sabah gidicemtatlım kontrollü olmakta fayda var tabii, ama regli olmadanda hamilemisin değilmisin net değil,ağrın çoksa git hemen ama
inşallah amin kuzum..Ben sana gore ıncecık gezıyormusum canım :) ınsallah gecer canım Allah sıfa versın
komşum biliyo istediğimi bebiş.. rüyasında yumurtalar görmüş ve kan görmüş sana yordum olmayabilir bu ay dediDur canım daha erken bellı olmaz ınsallah guzel haberler alırız :)
yok kaygılım bugün sıradan bi test yaptım bişey çıkmadı daha 8 gün var tutamadım kendimi ama uyduruk test bu kadar erken sonuç vermez :) bu arada senin döngün ne kuzum.. yüksek ihtimal 15-16 da koyu göreceksin sen o vakit gün aşırı veya 3 günde bir yap kuzum 3 gün önceden yedirilenler spermleri etkiliyo bunu dikkate al :)
güzel haberlerle gel afroditim inş.. :) idrar yaptın mı hiçcanm batım yarın olup olmadığını kan testiyle bilir en azından bi de yumurtalıklara baksın bakalım korkuyorum bugune bulamadım randevu yarın sabah gidicem
aayyy çok güzeeelll maşallah sitenin canlandırma resmiyle karşılaştır bak aynı :) senin resmi büyüttüm baktım aynı ya :)benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
komşum biliyo istediğimi bebiş.. rüyasında yumurtalar görmüş ve kan görmüş sana yordum olmayabilir bu ay dediüzdü beni hani umut etmesi de güzel sonuçta ama
canm burda bi arkadas gelinimizin yumurtalığı patlamış dedi böle ağrımış kızın da heralde öyle şeyler duyunca korktum aslında bu görmek istediğim bi belirtydi benm için.. daha var canm senin döngün 30u geciyodu hatırladığım kadarıyla yapama devam et sen testi:)git bakalım için rahat etsin bence çok rahatsız etmedikçe doktora çok gitmemek gerk artık çok evhamlı olduk biz topikçe ama için rahat etmeyecekse git canım benim :) bende dün 10.gün ilişki oldu ov testi yapıyorum bugn ağrım var biraz kasıklarımda büyük ihtimal 2 3 güne çatlar bence çizgi silikti ama o ne anlar benim yumurtadan
canlandırma resmı nedır canım ben bilmiyorum nerden bakılıyor
aayyy çok güzeeelll maşallah sitenin canlandırma resmiyle karşılaştır bak aynı :) senin resmi büyüttüm baktım aynı ya :)
teyzesinden fasulyeye maşallah suphanallahanneyede
Insallah canim.bizde de at murattır ahahahaa inşallah ereriz muradımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?